Gun jezelf het best en ga altijd EERST langs Borgers!
Wat hebben ze hier mooie auto met hele mooie opties, maar bovenal heel veel kennis van zaken en antwoorden op al je vragen.
Zelf was ik nog niet van plan een auto te kopen, maar vooral bezichtigen. Hier was ik al een tijdje mee bezig.
Na een kort telefonisch gesprekje mocht ik langskomen. Hier werd ik op een hele fijne manier ontvangen en kreeg ik een uitzonderlijk gedetailleerde informatie over de auto die ik op het oog had. Ook leidde dit tot antwoord op alle vragen die ik over de auto had en nog meer. Hierdoor kreeg ik er al een zeer goed gevoel bij. Vervolgens mocht ik een proefrit doen (zonder complicaties). Dit beviel uiteraard zeer goed: kan ook bijna niet anders met de prachtige, goede auto’s die hier aangeboden worden.
Na mijn proefrit hebben ze echt de tijd voor mij genomen, een eerlijk bod om mijn ‘inruilauto’ gedaan en vervolgens alle andere zaken doorlopen. Dit was zo eerlijk en vertrouwd dat ik geen reden zag om langer te wachten. Ook de avonden daarna via whatsapp was het heel makkelijk en goed schakelen.
Zoals ik al aangaf was het niet de bedoeling direct een auto aan te schaffen, maar de manier waarop je hier geholpen wordt en de eerlijke gesprekken die hierna volgden hebben mij volledig over alle drempels getild. Inmiddels heb ik dus een schitterende auto aangeschaft die ik al wat weken rijd en klopt achteraf ALLES wat mij beloofd en/of verteld werd. Alles wat ik extra aan de auto wilde werd met mij meegedacht en is ook zo opgeleverd. Dit geldt ook voor garantie & aanmelding bij de dealer :).
Bij het ophalen van de auto is ook aan ieder detail gedacht :)!
Zelf zou ik iedereen aanraden eerst een ‘kijkje’ bij Borgers te nemen eer je ergens anders een auto wilt aanschaffen, want hier kun je onmogelijk spijt of iets dergelijks krijgen! INTEGENDEEL
Arnoud & Stijn: heel erg bedankt voor alles en ook door te zijn hoe jullie zijn. Voor een klant is dit heel erg fijn :D.