Thuis in Staal heeft ons een prachtige industriële pui met 2 taatsdeuren geleverd en geïnstalleerd. Wij hebben 6 andere leveranciers bezocht, maar deze kwam er voor ons kwalitatief het beste uit en zat prijstechnisch ook nog bij de laagste 2, al was dat niet direct doorslaggevend. Na plaatsing werd vrij snel geacteerd om de deuren op verzoek nog na te stellen. De communicatie kon iets beter, ons terugbellen ging namelijk niet altijd goed. Dit bedrijf zal ik zeker aanbevelen aan vrienden en kennissen.
In ons pakhuis uit 1725 wilden we een hal creëren met een stalen deur en zijwand. Dat kostte heel wat meetwerk want niks is hier recht. Aangezien het plafond heel hoog is, was er geen ‘standaard’ indeling van de grasvlakten. Gelukkig kregen we 3 verschillende tekeningen zodat we de mooiste indeling konden kiezen. Uiteindelijk is het resultaat een prachtige hal.
Wij hebben openslaande taats deuren aangeschaft bij 'Thuis in Staal' en we zijn nog steeds enorm blij met deze aanschaf. Alles is volgens afspraak verlopen, we zijn goed op de hoogte gehouden gedurende de periode tussen het bestellen en het plaatsen van de deuren en we zijn zeer tevreden over (het correcte plaatsen van) de stalen deuren; een echte aanwinst voor onze woning. Omdat ik niets negatiefs kan bedenken over dit bedrijf, krijgt het van mij gewoon een welverdiende 10.
Zelfs voor afwijkende, eigen ideeën kan je bij Thuis voor Staal terecht. Keurige tekening en levering. Werkelijk perfect.
Uiterst vriendelijk ontvangen, goede uitleg en advies bij het bestellen van de deur gehad. Deur is nog niet geplaatst dat gebeurt 20 juni, maar hebben hier het volste vertrouwen in.
Snel , deskundig en meedenkend
Netjes geplaatst en zoals besproken geleverd met extra hoekprofielen erbij. Toen de deur iets wat los kwam te zitten in de cementdekvloer hebben ze dit heel netjes kosteloos opgelost. Prima kwaliteit en service!
Wij zijn eerst gaan kijken bij de showroom. Daar werden wij zeer goed voorgelicht. Daarna is er iemand bij ons thuis komen meten en vervolgens is de prachtige deur binnen 5 weken geplaatst. Wij zijn zeer tevreden met het resltaat.
inmeten en plaatsing met de modernste apparatuur. Top om te zien.
inmeten en plaatsing met de modernste apparatuur. Top om te zien.
Zeer tevreden over onze prachtige stalen deur! We kregen een duidelijke uitleg over hoe het in zijn werk gaat en hebben een kijkje mogen nemen in de showroom. Inmiddels genieten we al 5 maanden van onze prachtige taatsdeur en gaan we als de kids wat ouder zijn nog 2 deuren bestellen voor de speelkamer!
Prima prijs kwaliteit
Van het allereerste contact aan de telefoon, tot een gesprek op kantoor, tour door de werkplaats, installatie aan huis en after-service: TOP! Wat een vakmanschap en wat een scherpe prijs!
Top stukje staal, voor herhaling vatbaar
Erg tevreden met resultaat. Ondanks dat er aan onze zijde een probleem was ontstaan werd er niet moeilijk gedaan door Tomassen. Vakmensen aan het werk. En erg tevreden met eindresultaat.
Top service, dankjewel!
Prachtige producten, correcte communicatie en goede kwaliteit producten. Er wordt tijd genomen om alles uit te leggen. Kortom; aanrader!
Het hele traject van communicatie, inmeten, offerte, levering en installeren is geheel naar volle tevredenheid verlopen. Dit bedrijf is absoluut aan te bevelen.
Ik heb jullie al aan drie anderen aanbevolen, waarvan ik er van twee weet dat ze al contact met jullie op hebben genomen.
De deuren zien er stuk voor stuk super uit. De afwerking is echt enorm strak, geen plinten voor het glas maar afgewerkt met een kitrand. Daarnaast wordt er goed meegedacht en gekeken naar diverse mogelijkheden om het naar je wens te maken.
Inmeten, leveren en plaatsen allemaal top geregeld! Krijg veel complimenten over de deuren. Heel blij mee
Vanaf het eerste contact in de showroom, tot aan het plaatsen van onze stalen schuifdeur, perfecte communicatie. Bij ons eerste gesprek waren we nog niet helemaal uit wat voor ons de handigste oplossing was, thuis in staal dacht met ons mee en uiteindelijk hebben we de beste oplossing nu in ons huis! De kwaliteit is goed, de deuren zien er prachtig uit! De mannen hebben ontzettend netjes gewerkt tijdens het installeren.
De deur wordt eind 2-19 of begin 2020 geplaatst. Kan niet over de plaatsing oordelen. Tot nu toe prima behandeling.
Uitstekende vriendelijke service! Zeer n aanrader!