Wat een topbedrijf

Van de eerste ontmoeting (showroom Barneveld) en het maken van de offerte tot het inmeten en het plaatsen van de taartsdeur was het een bijzondere ervaring. Alles klopte ! Daarom is het naar onze mening een topbedrijf. We hebben dan ook al diverse mensen op jullie bedrijf attent gemaakt.

Wat een topbedrijf

Keurig geplaatst, tevreden

Tevreden

Schitterende goed werkende deuren!

Bij ons zijn schitterende taatsdeuren op een professionele manier geplaatst. Alles volgens afspraak. TOP!

zeer tevreden over de deuren en de montage, vakwerk!

voor het inmeten werd ruim de tijd de genomen, wat je ook terugziet in het eindresultaat. Ook de montage werd zeer goed en keurig uitgevoerd : al met al zeer zeker een aanbeveling waard!

Top product

Top product Alleen een miscommunicatie wie de aanpassingen moest maken om de metalen structuur op te plaatsen

Uitstekende adviezen gekregen, prachtige deuren!

Goed advies, goed ingemeten en de deuren zitten er heel precies in. Prachtig.

Topbedrijf

Als je op zoekt bent naar een taatsdeur of een stalen deur? Dan loont het zeker de moeite om een afspraak te maken met Thuis in Staal. Een prachtig bedrijf die hele mooie producten op maat maakt. Wij zijn in ieder geval uitermate tevreden.

Complimenten voor de wijze waarop de stalen tussenwand is geplaatst volgens afspraken.

Vanaf het eerste contact hebben de contactpersonen van het bedrijf contact gehouden, geadviseerd, meegedacht en vragen correct en snel beantwoord. De montage is goed verlopen en netjes gedaan. Het eindresultaat is verbluffend :-)

Van begin tot einde goed geregeld en mooi resultaat

Een zeer kundig bedrijf die vakwerk leveren tegen een goede prijs!

Wij hebben het traject met Thuis in Staal als zeer prettig ervaren. Tijdens onze oriëntatie fase was dit bedrijf erg gastvrij en bij het tweede gesprek zijn we tot overeenstemming gekomen. Door corona wel wat langer moeten wachten de materialen, maar uiteindelijk mag het resultaat er dan ook zeker wezen. Het kozijn, helaas wel in 2 keer is door vakmensen geplaatst die ook zeker gingen voor het beste resultaat.

Ontzettend mooi en geweldige service.

De productie duurde wat langer dan verwacht door materiaalschaarste in de wereld, maar we werden goed op de hoogte gehouden. De wand is perfect naar wens ontworpen en extreem netjes geïnstalleerd. De schade aan de kit die wij zelf hadden veroorzaakt werd een week later kostenloos gerepareerd. Geweldig!

Prachtige stalen deuren en goede kwaliteitscontrole!

Bij Thuis in Staal heb ik een dubbele taatsdeur besteld in blank staal (dus niet gespoten). Het inmeten, na oplevering van het appartement, vond precies op de aangegeven tijd plaats en gebeurde uiterst vriendelijk en vakbekwaam. Na 12 weken zou de productie klaar zijn. Ik werd even voor het eind van die termijn echter gebeld met de mededeling dat het weliswaar gereed was, maar dat Thuis in Staal zelf niet tevreden was over het product. Er werd een nieuwe gemaakt en ik kon kiezen of ik tijdelijk de afgekeurde deuren toch wilde plaatsen. Dat hoefde voor mij niet. Na een week of 4 werd de nieuwe dubbele taatsdeur bezorgd en geplaatst. Wederom op het in onderling overleg overeengekomen tijdstip en door erg vriendelijk en vakbekwaam personeel. Ik ben erg erg tevreden over en blij met het mooie resultaat!

fantastisch bedrijf

prachtige deuren, super goede service. vooraf heel goed besproken wat mogelijk is. vakkundig personeel. ben enorm blij met het resultaat en dat ik voor Thuis in Staal heb gekozen.

Afspraken nakomen en gewoon doen wat je belooft.

Onze stalen deur is prachtig om te zien maar functioneert vooral erg goed.

Positieve ervaring gehad. Goede, complete informatie gekregen. Mensen houden zich aan de gemaakte afspraken en leveren een prachtig product.

Van begin tot eind . Alles loopt letterlijk en figuurlijk gesmeerd.

Ik dacht dat ik al duidelijk genoeg was?!

Vriendelijk en professioneel

Wij hebben twee stalen deuren gekocht bij Thuis bij staal. Van verkoop tot en met plaatsing en klachtafhandeling is onze ervaring louter positief. Vriendelijk en deskundig personeel. We hebben veel contact gehad over de kleur en uitvoering en opvallend is de vriendelijkheid en zorgvuldigheid waarmee gewerkt wordt. Een bedrijf om trots op te zijn!

Kwaliteit, service en vakmanschap

Echt alles is perfect verlopen. De eerste oriënterende afspraak, de bestelling de communicatie de planning, de betaling en de levering en plaatsing. Ik zou het iedereen aanbevelen.

Super kwaliteit en service

Mooi, uitstekend kwaliteit van geleverd product, betrouwbaar bedrijf, excellent service

De taatsdeuren werden nauwkeurig en netjes geplaatst

Positief. De taatsdeuren werden snel en vakkundig geplaatst

Heel fijn, van bestelling tot plaatsing.

Bij ons bezoek in de showroom werden vriendelijk maar niet opdringerig ontvangen. Mooie showroom, waar je een goed beeld krijgt van wat er mogelijk is. Daarna rustig thuis een keus kunnen maken. Het inmeten werd ook door een zeer vriendelijke en kundige man gedaan. Daarna moesten we wel wat lang wachten op de plaatsing omdat ook de zomervakantie er tussen zat. Maar we wisten wel exact wanneer de deur geplaatst ging worden. De plaatsing gebeurde volgens afspraak, door twee zeer handig jongens. Zij leverden perfect werk af. Kortom wij zijn zeer blij met thuis in staal.

Monteurs die nog netjes en correct werken zijn écht zeldzaam!

Kort en bondig: Verkoopadviseur Lotte, super enthousiast, vakkundig en behulpzaam. Orderbevestigingen snel en duidelijk. En de monteurs écht een verademing, na heel wat bouwlieden over de voel te hebben gehad die een spoor van rommel achterlieten. Nu correcte, vakkundige en net werkende heren! had de hoop al lang opgegeven en mijn verwachtingspatroon bijgesteld, maar het bestaat gelukkig écht nog!

Onze glaswand met taatsdeur is een sieraad in onze wning

Het uiteindelijke ontwerp had wat meer tijd nodig maar heeft een prachtig resultaat gegeven. De mensen die dit product gemaakt hebben en geplaatst hebben en niet te vergeten ingemeten hebben, waren allen zeer goede vakmensen. We zijn heel blij met het eindresultaat

Super blij met thuis in staal

Deur is mooi en vakkundig geplaatst Opmeten was erg nauwkeurig gedaan en de opmaat gemaakte deur vakkundig geplaatst.

Mercuriusweg 8

3771 NC Barneveld