Van de eerste ontmoeting (showroom Barneveld) en het maken van de offerte tot het inmeten en het plaatsen van de taartsdeur was het een bijzondere ervaring. Alles klopte ! Daarom is het naar onze mening een topbedrijf. We hebben dan ook al diverse mensen op jullie bedrijf attent gemaakt.
Tevreden
Bij ons zijn schitterende taatsdeuren op een professionele manier geplaatst. Alles volgens afspraak. TOP!
Beste Frank, Bedankt voor het achterlaten van deze mooie review! Erg fijn om te horen. Geniet van uw stalen taatsdeuren. Team - Thuis in Staal
voor het inmeten werd ruim de tijd de genomen, wat je ook terugziet in het eindresultaat. Ook de montage werd zeer goed en keurig uitgevoerd : al met al zeer zeker een aanbeveling waard!
Bedankt Dennis voor deze mooie review! Fijn om te horen dat inmeten en monteren van het staal keurig uitgevoerd is, daar doen wij zeker ons best voor. Geniet van het staal in huis. Team - Thuis in Staal
Top product Alleen een miscommunicatie wie de aanpassingen moest maken om de metalen structuur op te plaatsen
Beste Francis, Bedankt voor deze mooie review! Fijn om te horen dat u blij bent met het staal in huis ondanks de miscommunicatie. We nemen dit zeker mee! Team - Thuis in Staal
Goed advies, goed ingemeten en de deuren zitten er heel precies in. Prachtig.
Bedankt E, voor deze mooie review! Geniet van de stalen taatsdeuren in huis :) Team - Thuis in Staal
Als je op zoekt bent naar een taatsdeur of een stalen deur? Dan loont het zeker de moeite om een afspraak te maken met Thuis in Staal. Een prachtig bedrijf die hele mooie producten op maat maakt. Wij zijn in ieder geval uitermate tevreden.
Wat een fantastische review Peter! Erg bedankt hiervoor. Geniet van het staal in huis! Team - Thuis in Staal
Vanaf het eerste contact hebben de contactpersonen van het bedrijf contact gehouden, geadviseerd, meegedacht en vragen correct en snel beantwoord. De montage is goed verlopen en netjes gedaan. Het eindresultaat is verbluffend :-)
Beste Johannes, Bedankt voor deze mooie review! Goed om te horen dat u tevreden bent over het verloop en het resultaat. Dat horen wij graag! Geniet van het staal in huis! Team - Thuis in Staal
Van begin tot einde goed geregeld en mooi resultaat
Bedankt voor deze review N. Stokman!
Wij hebben het traject met Thuis in Staal als zeer prettig ervaren. Tijdens onze oriëntatie fase was dit bedrijf erg gastvrij en bij het tweede gesprek zijn we tot overeenstemming gekomen. Door corona wel wat langer moeten wachten de materialen, maar uiteindelijk mag het resultaat er dan ook zeker wezen. Het kozijn, helaas wel in 2 keer is door vakmensen geplaatst die ook zeker gingen voor het beste resultaat.
Beste Rob, Bedankt voor deze mooie review. Geniet van het staal in huis. Team - Thuis in Staal
De productie duurde wat langer dan verwacht door materiaalschaarste in de wereld, maar we werden goed op de hoogte gehouden. De wand is perfect naar wens ontworpen en extreem netjes geïnstalleerd. De schade aan de kit die wij zelf hadden veroorzaakt werd een week later kostenloos gerepareerd. Geweldig!
Beste Jeroen, Bedankt voor het achterlaten van deze review. Fijn om te horen dat stalen schuifdeuren met vaste vensters helemaal naar wens zijn, dat horen wij graag! Geniet van het staal in huis. Team Thuis in Staal
Bij Thuis in Staal heb ik een dubbele taatsdeur besteld in blank staal (dus niet gespoten). Het inmeten, na oplevering van het appartement, vond precies op de aangegeven tijd plaats en gebeurde uiterst vriendelijk en vakbekwaam. Na 12 weken zou de productie klaar zijn. Ik werd even voor het eind van die termijn echter gebeld met de mededeling dat het weliswaar gereed was, maar dat Thuis in Staal zelf niet tevreden was over het product. Er werd een nieuwe gemaakt en ik kon kiezen of ik tijdelijk de afgekeurde deuren toch wilde plaatsen. Dat hoefde voor mij niet. Na een week of 4 werd de nieuwe dubbele taatsdeur bezorgd en geplaatst. Wederom op het in onderling overleg overeengekomen tijdstip en door erg vriendelijk en vakbekwaam personeel. Ik ben erg erg tevreden over en blij met het mooie resultaat!
Beste Ben, Bedankt voor het schrijven van deze mooie en uitgebreide review. Fijn om te horen dat u ondanks de afgekeurde deuren en het feit dat u opnieuw moest wachten toch zo tevreden bent. Daar doen wij het voor! Geniet van uw stalen taatsdeuren! Team Thuis in Staal
prachtige deuren, super goede service. vooraf heel goed besproken wat mogelijk is. vakkundig personeel. ben enorm blij met het resultaat en dat ik voor Thuis in Staal heb gekozen.
Bedankt voor deze mooie review M!
Bedankt Gaby en Aad voor het achterlaten van deze mooie review!
Positieve ervaring gehad. Goede, complete informatie gekregen. Mensen houden zich aan de gemaakte afspraken en leveren een prachtig product.
Beste E., Bedankt voor het schrijven van deze mooie review! Team Thuis in Staal
Ik dacht dat ik al duidelijk genoeg was?!
Beste Gerrit, Fijn om te horen dat alles van het begin tot aan de plaatsing soepel is verlopen, dat horen wij graag! Geniet van de stalen taatsdeuren. Team Thuis in Staal
Wij hebben twee stalen deuren gekocht bij Thuis bij staal. Van verkoop tot en met plaatsing en klachtafhandeling is onze ervaring louter positief. Vriendelijk en deskundig personeel. We hebben veel contact gehad over de kleur en uitvoering en opvallend is de vriendelijkheid en zorgvuldigheid waarmee gewerkt wordt. Een bedrijf om trots op te zijn!
Beste Maureen, Bedankt voor deze mooie review! Wij hebben het contact met u ook als erg prettig ervaren en vonden het leuk om uw unieke stalen deuren te produceren en monteren. Geniet van het staal in huis! Team Thuis in Staal
Echt alles is perfect verlopen. De eerste oriënterende afspraak, de bestelling de communicatie de planning, de betaling en de levering en plaatsing. Ik zou het iedereen aanbevelen.
Beste Manon, Bedankt voor het schrijven van deze mooie review en geniet van uw stalen deur! Team Thuis in Staal
Mooi, uitstekend kwaliteit van geleverd product, betrouwbaar bedrijf, excellent service
Bedankt Jolanta voor deze mooie review! Veel plezier met uw schuifdeur en vaste venster. Team Thuis in Staal
Positief. De taatsdeuren werden snel en vakkundig geplaatst
Bedankt Henk, voor het achterlaten van deze mooie review! Geniet van uw stalen taatsdeuren. Team Thuis in Staal
Bij ons bezoek in de showroom werden vriendelijk maar niet opdringerig ontvangen. Mooie showroom, waar je een goed beeld krijgt van wat er mogelijk is. Daarna rustig thuis een keus kunnen maken. Het inmeten werd ook door een zeer vriendelijke en kundige man gedaan. Daarna moesten we wel wat lang wachten op de plaatsing omdat ook de zomervakantie er tussen zat. Maar we wisten wel exact wanneer de deur geplaatst ging worden. De plaatsing gebeurde volgens afspraak, door twee zeer handig jongens. Zij leverden perfect werk af. Kortom wij zijn zeer blij met thuis in staal.
Beste Ruud, Bedankt dat u de tijd genomen heeft om deze uitgebreide en mooie review te schrijven. Fijn om te horen dat alles prettig is verlopen en dat u na het wachten kunt gaan genieten van uw stalen deur! Team Thuis in Staal
Kort en bondig: Verkoopadviseur Lotte, super enthousiast, vakkundig en behulpzaam. Orderbevestigingen snel en duidelijk. En de monteurs écht een verademing, na heel wat bouwlieden over de voel te hebben gehad die een spoor van rommel achterlieten. Nu correcte, vakkundige en net werkende heren! had de hoop al lang opgegeven en mijn verwachtingspatroon bijgesteld, maar het bestaat gelukkig écht nog!
Beste Friso en Christine, Bedankt voor het schrijven van deze mooie review. Een beter compliment als dit kunnen we niet krijgen. Wij wensen u veel plezier met uw stalen taatsdeuren! Team Thuis in Staal
Het uiteindelijke ontwerp had wat meer tijd nodig maar heeft een prachtig resultaat gegeven. De mensen die dit product gemaakt hebben en geplaatst hebben en niet te vergeten ingemeten hebben, waren allen zeer goede vakmensen. We zijn heel blij met het eindresultaat
Beste Ben, Bedankt voor het achterlaten van deze mooie review. Geniet van de stalen wand! Team Thuis in Staal
Deur is mooi en vakkundig geplaatst Opmeten was erg nauwkeurig gedaan en de opmaat gemaakte deur vakkundig geplaatst.
Bedankt voor het schrijven van deze mooie review! Geniet van uw stalen scharnierdeur.