Goed geadviseerd en perfect gemonteerd

Fijne ervaring met Thuis in staal. Wij zijn fijn geholpen. Komen hun afspraken goed na .

Alles op tijd en correct afgehandeld en zeer klantvriendelijk

Boven alle verwachtingen !

Prima service! Meedenken ! Deskundig en vriendelijke monteurs die keurig werkten en alles keurig hebben opgeruimd. kortom: jullie daden spreken duidelijker taal dan je woorden.... De brochure is 1 maar de werkelijkheid overtreft het .

uitstekend

Na mijn aanvankelijke scepsis met betrekking tot de betalingscondities (deel vooraf te betalen) ben ik blij dat we uiteindelijk toch zaken hebben kunnen doen. Het inmeten en de installatie werd verzorgd door uiterst relaxte vakmannen; onze deuren zitten er strak in. Blij mee!

Mooie taatsdeur, conform afspraak

Een goede ontvangst en uitleg in de showroom, duidelijke offerte. Inmeetafspraak ging goed evenals de plaatsing: keurig montageteam en blij met het resultaat

Geweldig.

Deur geweldig mooi!

slechter dan verwacht

Planning bij Thuis in Staal is erg slecht. Nakomen van afspraken lukt niet

perfect, zeker aan te bevelen

Van begin tot eind perfecte service en kwaliteit. Super blij met het resultaat.

goede service, goed behandeld

Wij zijn heel blij met onze mooie stalen deur en met de service en communicatie van Thuis in Staal!

goede service, goed behandeld

Product, uitstraling en kwaliteit ervan, zijn uitmuntend. Ook het vakmanschap van productie- inmeet- en montagepersoneel zijn fantastisch, maar de communicatie met het kantoorpersoneel is moeizaam. Er wordt snel gereageerd maar je moet opletten bij de offerte want daar zitten (te) vaak fouten in.

Top bedrijf👍

perfect, zeker aan te bevelen

We zijn zeer positief over Thuis in Staal en kunnen oprecht geen aandachtspunten bedenken. Scherpe prijs-kwaliteit, heldere afspraken die worden nagekomen, werkend op vertrouwen van beide kanten. Niet onbelangrijk, zeer goed product. Echt staal, goed afgewerkt en vakkundig geplaatst.

perfect, zeker aan te bevelen

Stalen taatsdeur en tafelonderstel naar eigen ontwerp laten maken. Beide zeer fraai uitgevoerd. Afspraken zijn steeds goed nagekomen. Offerte zou wat duidelijker kunnen met afbeelding erbij hoe het er uit komt te zien en detailopties zijn vooraf niet allemaal besproken maar later op verzoek aangepast. Uiteindelijk erg blij met alles!

perfect, zeker aan te bevelen

Prettige ervaring, en fijn dat de deur en het plaatsen door één bedrijf kan gebeuren.

goede service, goed behandeld

Super tevreden over het eindresultaat. Het ontwerp en de kwaliteit van de stalendeur pakt precies uit zoals we hadden gewenst

Goede service!

goede service, goed behandeld

Nederlands product met veel mogelijkheden om helemaal naar eigen zin een ontwerp op maat te laten maken. Goed advies en inmeten verloopt ook prima. Vervolgens wel even geduld voor de productie hebben, maar erg blij met resultaat na een snelle plaatsing door vakmensen!

perfect, zeker aan te bevelen

Drie super mooie deuren in huis waaronder een schuifdeur. Heel erg tevreden over zowel de informatie vooraf als de plaatsing. Binnenkort nemen we contact op voor deuren in onze overkapping die we aan het maken zijn😊 Wij zijn dan ook meer dan tevreden.

goede service, goed behandeld

Beste Thuis in Staal, Wij zijn heel erg tevreden over onze mooie deuren, ze zijn helemaal op maat gemaakt voor ons.

perfect, zeker aan te bevelen

Ben zeer tevreden over het hele proces. Heb jullie inmiddels bij anderen aanbevolen.

goede service, goed behandeld

Super tevreden, goede vakmensen en mooi eindresultaat

goede service, goed behandeld

We zijn de trotse bezitters van een prachtige, mooi op maat gemaakte staken deur! Heel fijn bedrijf om mee te werken!

goede service, goed behandeld

Wij hebben hoogwaardige en kwalitatief prachtige stalen deuren besteld en geïnstalleerd gekregen. Wij zijn zeer content met de geleverde service van uw bedrijf.

goede service, goed behandeld

Professioneel. Bij kleine foutjes wordt dit uitstekend opgelost!

Mercuriusweg 8

3771 NC Barneveld