goede service, goed behandeld

Het enige minpuntje is dat de deuren zwart zijn, maar de scharnieren zilverkleurig. Hiervoor hebben we achteraf nog nieuwe scharnieren moeten bestellen.

goede service, goed behandeld

Bijzonder goed!! En een prachtig product. Wij zijn er blij mee!!

goede service, goed behandeld

Wand is geplaatst er is een glasraam te groot, komt een nieuwe voor. Hoor graag wanneer dit ongeveer is. verder nette jongens en een mooi bedrijf

• Totaal oordeel N.v.t.

perfect, zeker aan te bevelen

Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf vandaar alles een 10. Zeer keurig en vakbekwaam bedrijf/personeel en ook aan de telefoon of per email. Bij het inmeten zie je meteen dat dit bedrijf hun vak perfect uitvoeren (uittekenen, advies, materiaal, zeer nauwkeurig en alles tot in detail) Uiteindelijk plaatsing (Taatsdeur van bijna 375 cm hoog) ook zonder schade en alles met beleid. Aanrader!

goede service, goed behandeld

Een goede service en een prachtig eindresultaat!

perfect, zeker aan te bevelen

Overall een zeer goede ervaring met Thuis in Staal. Offerte aanvraag inzake ombouw van een open trap met een schuifdeur verliep soepel en werd tijdens bezoek aan showroom op basis van onze wensen door een medewerker duidelijk toegelicht met tastbare voorbeelden. Inmeten werd door een deskundige medewerker verricht en hij heeft ons geadviseerd op welke wijze de het beste montage het beste kon plaatsvinden. De montage an sich is vakkundig verricht aan de hand van de inmeetgegevens. De 2 monteurs waren klantvriendelijk en gaven goede aanvullende tips. Wij hebben besloten om naast de ombouw ook de trapleuningen te vervangen voor stalen leuningen bij Thuis in Staal. Dag erna direct een aantrekkelijk geprijsde offerte ontvangen, die relatief snel (6 weken) kon worden ingepland. Kortom wij zijn zeer tevreden over de geleverde service en onze nieuwe stalen deuren.

goede service, goed behandeld

Ik ben tevreden hoe alles is gelopen. Wel zie ik dat hier en daar dit kit wat minder netjes is en ik zie dat er een kromming in de deur zit. Ik vind het niet heel erg alleen had ik het bij staal niet verwacht. Ik had verwacht dat dit kaarsrecht zou zijn. Ik zou het wel fijn vinden om te begrijpen waarom dit is. Is dit in het productieproces ontstaan of heeft dit te maken met de ruimte die hier en daar niet loodrecht is?

goede service, goed behandeld

Mooie deuren en goed gemonteerd Afspraak nagekomen

goede service, goed behandeld

Mooi product en prettige medewerkers.

voldoende, een redelijke ervaring

Vandaag is de glazendeur gemonteerd. Deur is prima, alleen zit er aan de linkerkant een kier tussen kozijn profiel en de wand. De kier loopt af en is niet afgewerkt / afgekit. Gaarne herstellen. Waarvoor dank.

goede service, goed behandeld

In 1 woord perfect! Prachtige deur, heel blij mee!

perfect, zeker aan te bevelen

Elke stap die wij hebben doorgelopen in het proces een deur te ontwerpen die volledig naar onze zin was, is super begeleid door het team. Van afspraak maken, info krijgen, inmeten tot en met het plaatsen van de deur is Thuis in Staal een zeer professioneel bedrijf die alles voor de klant in één keer goed doet. De vele complimenten die wij krijgen over de stalen deur zeggen dan al genoeg. Goede service, veel aandacht voor de klant en een super mooi product. Echt een aanrader!

goede service, goed behandeld

Goed bedrijf, rondleiding was leuk, fijne communicatie per mail/telefoon. Vond de levertijd wel erg lang. Prachtige deur, topkwaliteit, super ingemeten, past perfect!

goede service, goed behandeld

Iets langere wachttijden maar prachtig resultaat

perfect, zeker aan te bevelen

Vaklui, zeggen wat ze doen, doen wat ze zeggen.

goede service, goed behandeld

Super tevreden, thuis in staal levert een mooi product. Hartelijke ontvangst op het bedrijf, ruime keuze, goed advies en de kleine puntjes die een aanpassing vroegen werden meteen opgelost. Communicatie verliep makkelijk en afspraken werden altijd nagekomen. Conclusie: een echte aanrader!

goede service, goed behandeld

De stalen deuren zijn nog niet geplaatst, dus kan nog geen volledige feedback geven :)

• Kwaliteit N.v.t.

perfect, zeker aan te bevelen

Uitstekende kwaliteit Vriendelijk en vakkundig personeel

goede service, goed behandeld

Snelle reacties, scherpe prijs, kennis van zakken, afspraken nagekomen en mooi product. Helemaal Top

perfect, zeker aan te bevelen

Ik kan niet anders zeggen dan dat wij zeer tevreden zijn met de ervaring met Thuis in Staal. Zowel het product als de montage is top! Wij zijn er zeer blij mee!

Goede ervaring

Goede ervaring

goede service, goed behandeld

De stalen deur met 4 vakken is mooi, degelijk en netjes afgewerkt. De sales zou beter mogen; aanbod kon niet waargemaakt worden en de offertes waren eerst fout. Het uiteindelijke product is top.

goede service, goed behandeld

Het is prettig zaken doen met Thuis in Staal. Heldere informatie, duidelijke afspraken, prima planning en een prachtig resultaat.

Mercuriusweg 8

3771 NC Barneveld