goede service, goed behandeld

Vriendelijk en deskundig geholpen op de zaak. Zeer vriendelijke en deskundige monteurs. Erg precies om een zo'n mooi mogelijk resultaat af te leveren. Heel tevreden met het eindresultaat.

goede service, goed behandeld

Dit bedrijf krijgt van ons een 10, van het eerste gesprek totaan de installatie in 1 woord perfect. Waarom een 10, want die geef ik niet echt niet snel : Allereerst hebben wij een afspraak gemaakt in de fabriek om te kijken welke deur we zouden willen. Ik ben nogal wispelturig :-) maar er werd alle tijd genomen om je keurig te woord te staan en je te adviseren. Ook hebben we het fabricage proces mogen zien in de fabriek, waarbij het mij op viel dat de ramen er keurig in werden gekit. Na dit alles gezien te hebben hebben we de gelegenheid gekregen hier rustig over na te denken.geen opdringerig gedrag of gedoe maar gewoon een keurige offerte voor een zeer net geprijsde deur. Na het bestuderen van de offerte hebben we de deur besteld. De monteurs kwamen voor het inmeten van de deur en dachten daadwerkelijk met je mee om een zo mooi mogelijke oplossing te maken, en hielden rekening met de rookmelder aan het plafond ect. bij de montage hebben de heren de deur echt keurig gemonteerd zonder beschadigingen aan de vloer of wat dan ook.ze hadden bij ons nog een extra moeilijkheid omdat de muur aan 1 zijde niet recht liep en dit is bij montage van de deur uiteindelijk ook nog eens door de heren opgelost en je ziet er daad werkelijk niks van. Wij zijn super blij met onze deur, iedereen die bij ons binnen komt en de deur door loopt vind deze prachtig.We hebben het adres van Thuis in Staal dan ook al meerdere malen gedeeld met onze vrienden. We hebben de deur nu meer dan 1 jaar in gebruik en de deur heeft 0 gebreken. Omdat ik als perfectionist het zelf niet beter zou doen :-) krijgt dit bedrijf van mij echt een dikke 10. Ik kan dit bedrijf een ieder aanbevelen. Dit bedrijf levert echt vakwerk, ga zo door !

goede service, goed behandeld

Topbedrijf. De pui werd snel en vakkundig geplaatst. Afspraken waren duidelijk en werden nagekomen. Toen bij nadere inspectie bleek dat een van beide deuren krom was, is deze zonder 'gedoe' geheel vervangen.

perfect, zeker aan te bevelen

Op onze zoektocht naar een stalen staatsdeur kwamen wij als eerste terecht bij "Thuis in Staal" en daarna volgden nog andere bedrijven. Bij Tomassen is gekozen om de ruiten aan beide zijden te kitten. Daarmee hebben zij bereikt dat het geheel er veel sierletter en speelser overkomt. Onze deur is inmiddels geplaatst. In één woord PRACHTIG. Nu de trapleuningen nog. De oude leuningen zijn van hout en gebogen. Het nieuwe ontwerp is plat met twee kleine knikjes. Dit kan allemaal bij "Thuis in Staal"

goede service, goed behandeld

Ik heb een pui met deur in bestelling staan , moet nog geplaatst worden , maar tot nu toe loopt de communicatie goed , afspraken zijn duidelijk

• Kwaliteit N.v.t.
  • Kennis & vakmanschap N.v.t.
  • Betrouwbaarheid N.v.t.

goede service, goed behandeld

Fantastisch bedrijf. Zeer vakkundige mensen. Ook het plaatsen van de deuren was snel geregeld. Erg tevreden.

perfect, zeker aan te bevelen

Deskundig advies, vriendelijk personeel en erg goede service.

perfect, zeker aan te bevelen

Een overduidelijke aanrader! Wij zijn bij veel bedrijven geweest om te vergelijken en in zowel prijs als klantvriendelijkheid springt Thuis on staal er ver boven uit. TOP!

perfect, zeker aan te bevelen

Werkelijk een waanzinnig mooie dubbele deur in ons huis gekregen. Iedereen is jaloers.

goede service, goed behandeld

snelle reactie, denken met je mee. snelle levering en monteren alles netjes. zou iedereen thuis in staal aanraden

goede service, goed behandeld

Zeer mooi product en snelle service, top en daarom een aanrader.

perfect, zeker aan te bevelen

Het wachten is op de oplevering van ons voordat we tot aankoop over kunnen gaan. Tot dusver is het een dikke 10 maar kunnen derhalve nog niet alle vragen ter beoordeling beantwoorden.

• Kwaliteit N.v.t.
  • Betrouwbaarheid N.v.t.

perfect, zeker aan te bevelen

Ben heel blij met de geleverde deur Prima vakmanschap Eindelijk een bedrijf die doet wat hij belooft Dat zie jehelaas deze tijd niet zo veel meer Hoop dat jullie deze kwaliteit kunnen blijven leveren

goede service, goed behandeld

Alle afspraken nagekomen! Gewoon top geregeld, zoals het hoort!

goede service, goed behandeld

We konden goedevafspraken maken, er werd mee gedacht. Fijne mensen die de deuren hebben geplaatst met respect voor de klant en het bedrijf

perfect, zeker aan te bevelen

Prima bedrijf komen afspraken na,vakmanschap Taatsdeur op de millimeter gemaakt en afgehangen !

perfect, zeker aan te bevelen

Absolute meerwaarde voor ons huis, de wand van staal met twee taatsdeuren heeft van één ruimte twee ruimtes gemaakt. Natuurlijk hadden we drie offertes gevraagd. De benadering, kleurkeuze en meting gaven meteen vertrouwen met de juiste leverancier in zee te zijn gegaan. De plaatsing overtrof alle verwachtingen: in een bestaande situatie zo professioneel een wand plaatsen en uitstekend afgewerkt. Wat is het materiaal robust en de complimenten die we krijgen als mensen het resultaat zien zijn niet meer te tellen. Kortom, iedere dag blij met het resultaat.

Prima service en kwaliteit. Houden zich aan afspraken. Betrouwbaar. 👍🏻

perfect, zeker aan te bevelen

Op onze zoektocht naar een stalen deur kwamen wij als eerste terecht bij "Thuis in Staal" en vervolgens nog bij een paar andere bedrijven. Tomassen heeft, door het glas aan beide zijden te kitten, wat afstand genomen van de toch wat lompe industriële vormgeving uit vroegere tijden. Alles is strakker en fragieler geworden. Nu onze trapleuning nog.

perfect, zeker aan te bevelen

Onze stalen deur is besteld voor de woonkamer. Goede communicatie en snelle levertijd. Wij zijn zeer tevreden!

perfect, zeker aan te bevelen

Uitstekende ervaring, alle afspraken zijn nagekomen, super snelle montage en vakkundig door monteur geplaatst. Wij raden jullie bedrijf zeker aan.

goede service, goed behandeld

Goed concept en met gebruikmaking van goede en kwalitatief materiaal hebben wij een fantastische taatsdeur in ons huis voor een scherpe prijs

perfect, zeker aan te bevelen

Prachtig bedrijf vakmanschap is zeer hoog 👌🏻

Mercuriusweg 8

3771 NC Barneveld