goede service, goed behandeld

Bestelling anderhalve maand later dan gepland geleverd (werden hier kort voor levering van op de hoogte gebracht), meubel nu bijna €200 goedkoper in webshop. Als compensatie (na eigen verzoek) is een meubelwaardecheque aangeboden via chat. Waardecheque echter nooit ontvangen. Slechte eerste ervaring bij Goossens. Teleurstellend.

perfect, zeker aan te bevelen

Super fijne web/winkel super goede bezorgservice. Toppie!

goede service, goed behandeld

Duidelijke afspraken, goede levering, mooie kwaliteit van de bestelde producten.

goede service, goed behandeld

Op de website stond dat hij binnen 5 werkdagen geleverd zou worden maar duurde helaas 3 weken

goede service, goed behandeld

Webshop is helemaal prima en duidelijk . De winkel daarentegen kan behoorlijk wat doen aan de klantenservice en klantgerichtheid

goede service, goed behandeld

Complimenten aan de bezorging en voor het product zelf.

perfect, zeker aan te bevelen

De stoel is van zeer goede kwaliteit , zit prima. Hebben hem zo vanaf de site gekocht zonder te hebben geprobeerd, in een woord een heerlijke stoel👍🏻

goede service, goed behandeld

komen alla afspraken na, en houden via email ons op een goede manier op de hoogte.

perfect, zeker aan te bevelen

Stoel via webshop besteld. Heel goed geregeld. Na bestelling mail met leverdata ontvangen. Dag ingevuld. 2 dagen voor levering tijd dat hij wordt geleverd. Prachtig product!!!!

goede service, goed behandeld

Vooraf duidelijke communicatie via mails over leveren meubel. Levering netjes verlopen. Achteraf bleek wel dat bij het thuisbezorgen ook de service zat om het meubel geheel klaar te maken voor gebruik en niet alleen de verpakking eraf te halen. Dat was ons niet duidelijk, waardoor we zelf nog aan de slag moesten om bijvoorbeeld openingen voor de kabels te maken.

slechter dan verwacht

Minimale communicatie over levertijden. Hebben lang moeten wachten op onze meubels. Kreeg een onvriendelijk bericht dat alles vertraagd was en dat e-mailen hierover geen zin had. Bezorgers zetten uiteindelijk twee grote dozen in onze woonkamer, duwen een pin automaat onder mijn neus en weg waren ze. Een alleenstaand persoon had hier verder niets mee gekund zonder hulp. Meubels zijn mooi en kwaliteitsproduct maar service niet op peil.

voldoende, een redelijke ervaring

De verpakking van het matras was op verschillende plaatsen kapot waardoor er veel vlekken zaten in de omtrek vh matras. Heeft wel even gekost om schoon te krijgen. Verder prima product.

goede service, goed behandeld

Na wat communicatie problemen over het te betalen bedrag is het verder fantastisch opgelost. Ik ben zeer tevreden Dank u wel!!! 👍👍👍

goede service, goed behandeld

The delivery went smooth and fast, the guys were really friendly but we had to wait 8 weeks compared to the original appointment, that was a bit disappointing. In the past it always went faster.

slechter dan verwacht

Helaas dressoir met schade ontvangen. Hierop is per email wel reactive geweest, maar geen opvolging. Ook heeft de levering (door Corona) erg lang op zich laten wachten. Hierbij niet op de hoogte gehouden van eventuele levering.

perfect, zeker aan te bevelen

Leuke spullen, leuke prijzen.

slechter dan verwacht

Slechte service en onbeschofte bezorger (1 van de 2, andere zei niets)

goede service, goed behandeld

Keurig , tijdig aangegeven datum en tijd bezorging , ook de mannen waren correct en netjes , een tevreden klant !

Lange wachttijd..in maart besteld

voldoende, een redelijke ervaring

Ondanks Corona kon de bank best even uitgepakt worden en de pootjes eronder gezet worden!!

goede service, goed behandeld

Het pakketje werd goed op tijd afgeleverd en was goed verpakt en zag er dus goed uit

De Beeke 4

5469 DW Erp