Uitstekend bedrijf

Geven op klantvriendelijke wijze goede informatie. Houden zich netjes aan gemaakte afspraken

Klantvriendelijkheid en service zijn ver te zoeken.

De kast werd hier afgeleverd door een bezorger die na ons vakantie had. Of ik wel even op wilde schieten want hij had na ons vakantie. Ik wilde graag even kijken of de kast in orde was, (Geen krassen of beschadigingen etc) nee geen tijd voor, tekenen hup hup vakantie. De kast bleek niet goed te sluiten. Contact opgenomen met Goossens. Ik moet 6 weken wachten tot dit opgelost kan worden. Sorry maar dit onacceptabel lang. Voor dit geld vind ik dat ik in ieder geval mag verwachten dat ik enigszins vriendelijk geholpen wordt en dat als er iets afgeleverd wordt dat niet naar behoren werkt dit ook vlug opgelost wordt.

Toppers!!!

Goed kwaliteit product, koeriers waren perfect en behulpzaam, niet te moeilijk. Communicatie naar klant voor de levering, is ijzersterk. 5 dagen van te voren wordt je gemaild als herinnering , over de leverdag , 2dagen van te voren van een tijdsblok van 2uur wordt er mails, en wat ik helemaal topper vindt dat ze sms'en van over 14min komen je product afleveren. Met andere woorden toppers!!!!

benedenmaats

zie klacht 714597

In eerste instantie misverstand, daarna goed verzorgde levering

Voor voorraadartikelen werd in eerste instantie een levertermijn van 6 weken afgegeven. Chatten via de robot gaf een antwoord op een niet gestelde vraag. Daarna met klantenservice gebeld. Goed en prettig geholpen, prima.

Zat levertijd op , maar dan krijg ook wat

Erg tevreden met het product niet tevreden met de levering

Prima stoelen! Was de 2e aankoop bij Goossens en ook dit product is naar verwachting. Echter bij de aankoop op internet was de verwachting een levertijd van 1-5 werkdagen. Op het moment dat de afspraak werd ingepland (na de aankoop) lag de levering echter bijna 4 weken verder. Dat viel even tegen...

Afspraken keurig nagekomen

Ik had een dressoir en een TV meubel besteld. De levering was perfect op tijd en volgens afspraak werd de verpakking keurig opgeruimd en weer meegenomen. De kasten zagen er precies zo uit als verwacht. Ik ben heel tevreden

Goede levering met een vriendelijke service.

Onze eettafel werd op een nette manier bezorgd. Hij is nog mooier dan we dachten! Meerdere malen contact gehad met de klantenservice. Via zowel de telefoon als whatsapp. Beide keren goed, snel en vriendelijk geholpen. Wat ik jammer vond, was dat er niet meer opties tot bezorgmomenten waren.

Goede levering en afspraken

Bij verschillende winkels meubels gekocht voor het nieuwe huis maar bij Goossens toch echt de beste communicatie! Zelf wilde we de tafel iets later ontvangen dan gepland en dit was dan ook geen enkel probleem. Keurig telefonisch geholpen en alle berichtgeving rondom de levering erg duidelijk en op tijd. Tafel netjes tot in huis geleverd. Zelf de poten eronder gemonteerd en hij staat!

tafel naar wens en goede service

vanaf de bestelling tot aan de levering goed geïnformeerd levering netjes op tijd en binnen een tijdpad van twee uur wat heel fijn is ivm regelen thuis zijn.

Fantastisch

Giede service, snelle levering, goede producten

great

I was clearly communicated about the delivery. I like that you send this survey some days later after I received my chair. It gives me time to do a proper evaluation. the chair is great. It sits very comfortable. The colour is amazing and according to the description and pic.

Fantastisch

Alles is keurig geregeld!

goede service

ik ben zeer tevreden , mail contact gehad en goed advies gekregen . de bezorging was super

Ruime keuze

Wij hebben een fauteuil besteld. De levertijd volgens de webshop zou 3 weken bedragen. Na bestelling bleek dit ruim 6 weken te zijn. Nadat de fauteuil geleverd was bleek deze beschadigd te zijn. Na contact te hebben gehad met de klantenservice is er een afspraak ingepland zodat er een service monteur langs komt. We hopen op een goede afhandeling.....

Supergoede service

Vanaf de bestelling tot en met bezorging keurig netjes op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen en/of afspraken. Zelfs van het chatbericht kreeg ik een print screen. Echt super!!!

zeer slecht, onaanvaardbaar

Beste Goossens, U treft in mij een teleurgestelde klant. Nadat tot 3 keer toe afspraken niet nagekomen waren liet ook de bezorging te wensen over. Na een halfslachtige poging hebben de bezorgers aangegeven dat zij de kast niet naarboven konden krijgen. Mijn indruk was dat ze geen zin hadden. Zij lieten mij alleen met de honderd kilo zware kast in de entree zitten. U mag mij bellen om het hele verhaal te horen. Mvg, Maykel

goede service, goed behandeld

Ik ben heel tevreden over de bezorging en de kast. Ik vind het alleen een beetje jammer dat het bovenbrengen duur is voor 1 kast. Uiteindelijk ging het wel goed om de kast zelf boven te krijgen.

slechter dan verwacht

Overzichtelijke webshop. Klantenservice zeer slecht. Telefonisch onbehoorlijk te woord gestaan. Klacht per mail gestuurd, nooit meer iets gehoord. Dat de levering niet wordt uitgepakt door de bezorger vind ik niet bij jullie uitstraling passen. Bestelde product is prachtig. Zijn we heel blij mee.

goede service, goed behandeld

Snelle service waarover goed gecommuniceerd is.

• Totaal oordeel

perfect, zeker aan te bevelen

Vriendelijk Perfecte levering Alles volgens afspraak

goede service, goed behandeld

The new sofa is a good quality, the delivery was on time, friendly and efficient. My old sofa was collected.

De Beeke 4

5469 DW Erp