Airco laten maken zeer goede afhandeling
Voor mij het eerste bezoek, we zijn hier net komen wonen, maar een uiterst goede indruk
De auto had ik weer snel nodig en er werd goed meegedacht en meegewerkt, zodat de auto ook snel weer klaar was.
De behandeling van de klant is aandachtig en zorgvuldig.
Aardige mensen goede service! Kom zeker weer terug.
Ondank pech in planning doordat niet de juiste materialen waren gestuurd prima opgelost en goede service
Zeer tevreden na onderhoudsbeurt + APK. Fijne service dat de auto glimmend als nieuw weer naar buiten kwam, fris gewassen. Dat doen ze echt niet overal.
Hele fijne vakkundige locale garage met prima en snelle service door uiterst vriendelijk personeel. Wat een verademing na de onpersoonlijke, grote merk garage waar ik eerst kwam.
Ik heb nu 3 keer mijn 14 jaar oude Toyota voor een paar reparaties langs gebracht en steeds weer met volle tevredenheid opgehaald. Ik ben vooral tevreden over het meedenken, de inventiviteit en de uitvoering.
Men neemt de tijd voor je. Goed geholpen. Auto loopt weer als een trein.
Afspraak die ik had kwam toch niet zo goed uit. Gelukkig kon ik deze verschuiven naar de volgende dag.
Mijn auto kon gelijk de volgende dag gerepareerd worden en dezelfde dag nog opgehaald. Er werd ook goed meegedacht over de opties.
Goede service, ik ben erg goed geholpen.
Kleine reparatie uit laten voeren, kon gelijk en prima verholpen. Vriendelijk en snel in de communicatie. Prima prijs. Voor herhaling vatbaar!
Nette prijs voor APK. Auto zelfs gewassen. Duidelijke communicatie. Lekkere attentie bij vertrek.
1e keer, voor APK. Vriendelijk, snel en niet duur. Als extra service gewassen en gezogen.
Vriendelijk personeel we konden snel een afspraak maken voor reparatie auto
Prima vakgarage en gastvrij personeel!
heel vriendelijk en kundig
Zie boven
Vandaag apk uit laten voeren bij vakgarage Piet, zeer goede service en goede communicatie
Prima!!!
Amersfoortseweg 18