Filters

10

Geweldige ervaring om nooit te vergeten.

Was voor mij de allereerste keer dat ik een tandem sprong deed. Ik had best wel wat zenuwen voor de sprong. Maar de mensen van skydive hebben me heel goed voorbereid op de sprong. Ik wil al die mensen heel hartelijk bedanken voor een geweldige ervaring.

  • Aanbevelen? Ja
10

Een ervaring om nooit te vergeten

In 1 woord fantastisch! Bij twijfelen gewoon doen! Supervriendelijke mensen. Geen verkeerd woord over te zeggen. Alles was nog beter dan ik het mij had voorgesteld.

  • Aanbevelen? Ja
9

Onwerkelijk gaaf

Niet te beschrijven hoe spannend en tof dit was. Het gevoel dat je krijgt bij de vrije val vond ik echt geweldig. Het was even wennen qua ademen (heb ook astma), maar dat had ik redelijk snel onder de knie en ging prima. Ook erg blij met de beelden die ik achteraf heb ontvangen, het gaat zo snel en er zijn zoveel indrukken/gevoelens die je meemaakt dat het heel leuk is om terug te kunnen kijken. Bedankt voor de onvergetelijke ervaring en wie weet tot een volgende keer!

  • Aanbevelen? Ja
10

Super vet, cool, gaaf, mooi.

Deze sprong is het beste wat me tot nu toe is overkomen. Ik mocht samen springen met mijn tweelingzus. En we zaten ook toevallig in het vliegtuig met nog een tweeling.(hoe gaaf is dat). Je kan zien op de beelden dat ik super aan genieten ben en het uitschreeuw van geluk.(adrenaline) Ik heb die dag voor de 2e keer gesprongen omdat er nog een plekje vrij was. Ik ben zoooo blij dat ik deze ervaring mocht meemaken dat ik besloten heb om vaker te gaan springen. De instructeurs waren ECHT super goed en super aardig en professioneel. Ik kan dit iedereen aanraden. Mvg roy smalheer-bijkerk

  • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig!!!

Droom komt uit! Iets moois! Geweldige mensen , Geweldig plek en organisatie. Ik zal daar zeker terugkomen .

  • Aanbevelen? Ja
10

Wat een fantastisch sprong.

Dit was mijn tweede tandem sprong en ook deze was fantastisch, zo fantastisch dat ik meteen weer een sprong zou willen doen, een toffe vent als instructeur en heerlijk weer met een mooi uitzicht over Zeeland.

  • Aanbevelen? Ja
10

Adembenemend

Voor de eerste keer gesprongen met EJ. Rustig pratend en kalm aan de sprong begonnen en met vertrouwen. Het is niet te omschrijven hoe een vrije val is. Het fijnst vond ik het om rustig aan de parachute verder naar beneden te gaan en de prachtige omgeving in me op te nemen. Ik wens iedere springer een unieke ervaring ,kan niet missen. Met vriendelijke groet en dank, Jenny Wagterveld

  • Aanbevelen? Ja
10

Geweldige ervaring dit gedaan te hebben!!

Kreeg de sprong cadeau van mijn man voor mijn 55ste verjaardag. Ik zou eerst alleen gaan maar tot mijn verassing besloot hij ook maar te springen. Hij was er nou toch. Het moment dat de deur opengaat en de cabine zichzelf vult met frisse wind, dat is wel spannend. En dan ga je.. Een ervaring voor je hele leven, onbeschrijfelijk. Klein dingetje nog voor vrouwen met wat grotere cupmaat. Zou het harnas niet net iets boven de borsten gegespt kunnen worden? Echt fijn was dit niet. Al zullen de blauwe plekken wel uiteindelijk verdwijnen, de mooie ervaring blijft!

  • Aanbevelen? Ja
10

Echt een hele gave ervaring

Vriendelijk personeel die bereid waren alles extra goed uit te leggen. En de sprong was echt mega gaaf! Ook het beeldmateriaal wat ik erna heb ontvangen is erg leuk!

  • Aanbevelen? Ja
10

Een wereldse ervaring die iedereen die durft een keer meegemaakt moet hebben.

Wat een prachtige ervaring was mijn tandemsprong bij @skydivezeeland met instructeur Bob!

  • Aanbevelen? Ja
10

Skydive Zeeland is geweldig !!

Ik heb op 1 september een hele mooie sprong gemaakt. Kwam aan bij de balie en de medewerksters waren direct enthousiast over mijn komst en je hebt direct een goed gevoel erbij! Vervolgens wordt je naam omgeroepen en krijg je je harnas aan. Daarna komt de instructeur en stelt zich voor. Hele relaxte man en vanaf dat moment voel je je veilig en kan het avontuur beginnen. Skydive Zeeland is een geweldige en professionele skydive organisatie! Ik heb genoten!!

  • Aanbevelen? Ja
10

Fantastisch!

Echt een geweldige ervaring om een Tandem sprong mee te maken. Alle zenuwen die je van te voren hebt verdwijnen zodra je bent gesprongen! Goede instructeur die je echt op je gemak stelt. Een fantastisch gevoel en het gevoel dat je echt leeft als je in de lucht zweeft. Ik ga het zeker nog een keer doen!

  • Aanbevelen? Ja
10

That was fantastic

Het was een van mijn beste dagen in mijn leven. Als je houdt van hooge adrenaline, je moet een keer proberen . Het was mijn eerste keer maar niet laatste keer.

  • Aanbevelen? Ja
10

Amazing experience, thanks Skydive Zeeland

It was a very special experience to make the tandem jump from the plane, the free fall was something amazing! I would recommend Skydive Zeeland for a great experience.

  • Aanbevelen? Ja
8

Fantastische beleving om niet te vergeten!

Skydiven by Skydive Zeeland was een geweldige ervaring met goede uitleg en deskundige begeleiding van ervaren skydivers. Vanaf het opstijgen van het vliegtuig tot de vrije val en de landing, een unieke ervaring!

  • Aanbevelen? Ja
10

Een echte aanrader

Van A tot Z een prachtige begeleiding!! Van inschrijving tot de sprong zelf en achteraf ook een professionele begeleiding met alle nodige uitleg . Een echte aanrader zou ik zeggen !! Het uitzicht op Zeeland is ook zeer prachtig !

  • Aanbevelen? Ja
8

Vlotte skydive met instructeurs die je geruststellen

Mochten direct gaan springen bij aankomst. Instructeurs beantwoorden al je vragen. Fantastische ervaring!

  • Aanbevelen? Ja
9

Ervaring om nooit meer te vergeten

Hele vette ervaring om nooit meer te vergeten. Niet lang hoeven te wachten tot de sprong. Vriendelijk personeel. Leuke manier van filmen alleen jammer dat de schouder van mijn instructeur veel te zien is op de film. Ook vond ik het jammere dat ik een Engelse instructeur had terwijl ik de Engelse taal niet volledig bemachtigd ben.

  • Aanbevelen? Ja
10

It was exhilirating and just awesome.

I would definitely recommend this skydive if this is on your bucketlist. Allthough I'm afraid of heights this skydive is just amazing and you'll enjoy yourself. Especially the freefall is mindblowing.

  • Aanbevelen? Ja
10

Unieke ervaring in een mooie omgeving

Het was mijn eerste skydive en ik had gedacht dat ik meer angst zou hebben. Het tegendeel was waar. De ervaren crew gaf duidelijk uitleg en de sprong zelf was echt schitterend! Hoogtevrees was in mijn geval niet te bespeuren doordat je tijdens de sprong weinig besef van hoogte hebt waardoor je extra kon genieten van de beleving en het zicht.

  • Aanbevelen? Ja
10

Adembenemend en fantastisch

De sprong was echt fantastisch ik heb nog nooit zo iets mee gemaakt. Je voelt je zo vrij is de lucht ( ookal zit je aan iemand vast). Wij hebben echt een super leuke ervaring gehad en komen zeker nog een keer terug maar dan met meer mensen om te springen. Het is echt een aanrader.

  • Aanbevelen? Ja
9

Crazy

Gekke eerste ervaring

  • Aanbevelen? Ja
10

Fantastisch

Dit was echt een dag om nooit te vergeten. Wat een fantastische ervaring was dit! In het begin erg zenuwachtig, maar door mijn begeleider van de tandem sprong enorm op mijn gemak gesteld!

  • Aanbevelen? Ja
10

Mindblowing

We got there, checked in, waited 5 minutes, got the instructions and were strapped in. 5 more minutes and the plane was there....wft :-o no chance to get scared!! Let's go!! My budy explained everything very good so I knew what to do! After 10 minutes flying, the door opened, lets goooo.... My wife got the video, briljant footage. Thank you very much, excellent expericience. We got the T-shirts :-D

  • Aanbevelen? Ja
10

Wederom geweldig !

Drie weken geleden had ik mijn eerste 14.00o sprong gemaakt en dat beviel zo goed dat ik afgelopen afgelopen zaterdag opnieuw er een maakte. Ook nu was alles weer perfect geregeld en had ik een geweldige ervaring. SUPER aanrader !!

  • Aanbevelen? Ja

Bedrijfsgegevens

Calandweg 44

4341RA Arnemuiden

+31 (0)113 612910

[email protected]

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review schrijven zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier meer.