Incredible experience

Everything was perfect. Starting from arrival the team was helping with everything, providing an instruction and made it unforgettable jump. Definitely recommend to everyone.

Belevenis om nooit te vergeten.

Ik ben 9 jaar en heb al mogen springen uit een vliegtuig. Ik zat vast aan een hele aardige begeleider die mij goed heeft geholpen. Hij heeft mij ook gefilmd. Hoewel ik daarna een beetje misselijk was vond ik het geweldig. We kijken de film nog heel vaak.

Voor herhaling vatbaar

Ik ben heel tevreden over Skydive Zeeland: zowel de website als het boeken van een sprong en de sprong zelf (fantastisch!) zijn professioneel. Het personeel is vriendelijk, de locatie gemakkelijk bereikbaar. Dit is een ervaring die ik niet snel zal vergeten.

Geweldige ervaring!

Ik had verwacht dat het wachten lang zou duren, maar binnen een halfuur was het al mijn beurt. Zodra je wordt geroepen, begint alles snel: je krijgt je uitrusting, een korte uitleg, en voor je het weet stap je het vliegtuig in. Tot mijn verrassing bleek mijn instructeur ook Portugees te zijn, wat meteen zorgde voor een ontspannen en gezellige sfeer. De sprong zelf was absoluut geweldig! De eerste paar seconden zit je vol spanning, maar zodra je in de vrije val bent, kun je alleen maar genieten van het adembenemende uitzicht en het gevoel van vrijheid. De landing was bovendien soepel en netjes zacht geland. Een ervaring die ik iedereen kan aanraden!

Bucketlist ervaring

Mijn vriend en ik hebben de Extreme sprong gemaakt en kijken hier met een grote glimlach op terug. Het personeel is hartstikke vriendelijk en behulpzaam. De instructies zijn duidelijk, maar eigenlijk hoef je je vooral geen zorgen te maken en kun je lekker genieten van het prachtige uitzicht en de adrenaline kick. Bedankt Skydive Zeeland!

Mijn ervaring was super goed. Je wordt super netjes ontvangen bij aankomst, er is genoeg parkeerruimte, je wordt goed begeleid in het proces naar het vliegtuig, en de instructeur weet echt wat die aan het doen is dat geeft een super fijn gevoel.

Wat een geweldige ervaring.

Een indrukwekkende ervaring. Heb dit samen met mijn broer John mogen beleven op 24 oktober een prachtige zonnige dag in Zeeland Vriendelijk personeel, een instructeur die je een veilig gevoel geeft. Heel spannend op het moment dat het luik open gaat. Trots dat ik dit gedaan hebt. Absoluut een aanrader om dit eens te proberen. Bedankt voor deze bijzondere ervaring!!

Adembenemend

Verrassingscadeau voor mijn verjaardag bleek een duosptong met vrije val te zijn. Even slikken maar prachtige ervaring, goede begeleiding en organisatie, met dank aan instructeur Joost

IK KON TOT IN FRANKRIJK ZIEN WAJOOOWWW

Wat een ervaring super lieve mensen begeleiden je van begin tot einde duidelijke briefing in het vliegtuig allemaal vragen mogen stellen werd me zelf verschillende dingen getoont zoals Frankrijk oostende zeebrugge gent Rotterdam… vond ik echt geweldig en de sprong zelf ja geweldig he er werd tijdens de vrije val gecheckt hoe ik me voelde of alles oke was … zachte landing beter kon niet! Als ik het budget had deed ik morgen al mijn aff!

Geweldig!!

Nooit gedacht dat er nog iets in mijn leven voor een kick kon zorgen! Heb zoon beetje alles wel gedaan Maar dit overtreft toch wel even een gevoel wat nergens anders haal baar is! Niet normaal wat zoon vrije val met een mens kan doen! Ik weet zeker dat ik die curses ga afronden! Dit moet en wil ik vaker doen love it!

Fantastische verassing met het mooiste uitzicht

Als verassing kreeg ik deze tandemsprong. Het was een fijne en gemoedelijke sfeer op het vliegveld. we werden vriendelijke en enthousiast te woord gestaan. Duidelijke snelle en korte uitleg. Binnen no time zaten we in de lucht. In het vliegtuig had ik een kort praatje met mijn instructeur, dat zorgde voor wat luchtigheid in dit toch spannende avontuur. Eenmaal in de lucht had ik een fantastisch mooi uitzicht over Walcheren en verder! Ik werd goed begeleid en ze namen voor mijn gevoel de tijd voor me wanneer de parachute uit was. Eenmaal op de grond werden we door het busje terug gebracht. Ik zou het iedereen aanraden!

Zalige ervaring met een toporganisatie

Via Skydive Zeeland voor de eerste keer ooit een tandemsprong gedaan en ik vraag me af waarom ik daar in godsnaam zo lang mee gewacht heb. De sprong zelf was het leukste dat ik ooit gedaan heb. Skydive Zeeland zorgde voor voldoende duidelijke informatie vooraf, bij aankomst en tijdens de vlucht en sprong. Vriendelijke mensen en alles verliep vlot. Zeker een aanrader! De accomodatie zelf is een beetje basic, maar op zich is er alles wat er moet zijn. En uiteindelijk is dat ook niet het belangrijkste ;-)

Soms móet je gewoon springen...

Een geweldige ervaring, van het moment dat je aankomt tot je weer naar huis vertrekt. Eerst rustig de sfeer wat opsnuiven en naar andere springers kijken en dan is het aan jou om een pak aan te trekken... Bedankt aan de begeleiders en piloot om ons veilig en met een geweldig gevoel naar boven en beneden te brengen! Super leuke ervaring!

Dit was een hele mooie en gave ervaring

Bij aankomst al meteen een fijn gevoel qua vriendelijkheid van de mensen, de rust die men uitstraalt, de veiligheids checks bij aankleden voor de sprong, het klopt gewoon. Dan de tandemsprong, wat een ervaring met een hele fijne instructeur. Wat een uitzicht, in 1 woord : geweldig en voor herhaling vatbaar Een echte aanrader. Bedankt Sky dive Zeeland

Fantastisch

Wat een ongelooflijke ervaring! Gisteren mocht ik voor mijn verjaardag een skydive maken, en het was alles wat ik had gehoopt en meer. Vanaf het moment dat ik het vliegtuig instapte, voelde ik de adrenaline door mijn lichaam stromen. De instructeurs waren professioneel, zorgzaam en stelden me volledig op mijn gemak. De sprong zelf was ronduit spectaculair – de vrije val gaf een ongelofelijk gevoel van vrijheid, en het uitzicht was adembenemend. Toen de parachute open ging, kon ik echt genieten van het zweven door de lucht en het uitzicht over het landschap. Een onvergetelijke belevenis die ik iedereen zou aanraden. Dit was zonder twijfel de beste verjaardag die ik ooit heb gehad.

Onwijs toffe ervaring!!!!

Wat een fijne sfeer bij Skydive Zeeland. Ontspannen ontvangst, goede uitleg en een top instructeur! Ik heb de tandem skydive sprong op 13.000ft gedaan; wat een kick! Ook de video en foto's erbij genomen voor het nagenieten. Absoluut een aanrader!

Voor de eerste keer meegedaan en zeker niet de laatste keer, heb het gekregen voor mijn 70 ste verjaardag en kom zeker terug als ik 71 wordt.

De maxxxx!

Aan te raden aan iedereen! Sprong van mijn leven gemaakt :)))

Ronduit een geweldige belevenis.!

12-10-2024 mijn 2e Tandemsprong gemaakt en het was weer een geweldige ervaring met een super Tandem Master die deze sprong nóg leuker maakte.! Bedankt Skydive Zeeland, bedankt Elia.!

In 1 woord geweldig

Hele mooie ervaring gevoel van vrijheid ten top

FANTASTISCH

Alles verliep super vlot en de mensen gaven direct veel vertrouwen en een goed gevoel. Dit hielp bij de nodige zenuwen. Het was van begin tot eind een top ervaring!

Geweldige ervaring!

De mensen van Skydive Zeeland waren super vriendelijk, alles liep enorm vlot en we konden binnen het kwartier al aan het springen. De instructeur van mijn tandem-sprong was sympathiek en stelde me de hele periode gerust. Zeker aanrader om boven het mooie Zeeland te springen!

Kado aan mijn moeder van 71. Een geweldige ervaring!

Door een omleiding kwam ze een uur te laat, daardoor meer gespannen, dan dat ze moest springen. Snel aan de beurt toen ze er eenmaal was. Heel fijn, dank jullie wel.

GE-WEL-Dig!

Een unieke ervaring. Wat een gevoel om uit een vliegtuig te vallen. Een fantastisch uitzicht, een ongekende stilte. Onder de chute gewoon rustig een praatje kunnen maken. Een landing net zo zacht alsof je de laatste tree van de trap afstapt. Fantastisch!

Geweldige ervaring met goede begeleiding

Ik ben net een maatje groter (zowel lengte als breedte) waardoor ik nogal zorgen had over of skydiven voor mij wel mogelijk is. Na contact opnemen met Paracentrum Zeeland ben ik goed geholpen en hebben ze aangegeven dat springen grote kans mogelijk is, al komt het wel wat nauwer met betrekking op de weersomstandigheden. Afgelopen Zondag was het eindelijk zo ver! Na kort overleggen met de instructeurs goedkeuring gekregen en een geweldige sprong gehad!

Calandweg 44

4341RA Arnemuiden