Fantastische ervaring

Zo tof niet in één zin te beschrijven.

Onvergetelijke dag!

Prachtige ervaring, gezellige sfeer, mooie locatie, prima staff en vriendelijke instructeurs. Kortom een geweldige ervaring

Full proffessional.!!!

The best people. A lots of fun.! The best experience ever.!! Everybody have to do this.!

Spectaculair

Op 26-07-2023 heb ik mijn tandemsprong gemaakt. Gekoppeld aan Leander, een zeer ervaren en prettige parachutist. Door het gevoel in vertrouwde handen te zijn, heb ik geen seconde angst gehad. En alleen maar genoten, zowel van het opstijgen, de vrije val, de parachute en het landen. Om nooit meer te vergeten. Tip: laat een video maken ( niet echt heel goedkoop, maar wel persoonlijk). De sprong is snel voorbij, maar als je de video bekijkt beleef je alles weer opnieuw. Prettige organisatie, aardig en enthousiast personeel. mensen waarbij je merkt dat ze het fijn vinden om dit werk te doen. I love it

De legendarische ervaring !

Wat en ervaring! Toen ik besloot om skydive te doen ben ik op zoek gegaan op internet. Zo ben ik terechtgekomen met het skydive zeeland. Een professionele website, online boeken is zeer gemakkelijk en alles is duidelijk. Mensen aan de balie zijn zeer vriendelijk, ze helpen u graag. Ik moet zeggen dat ik onder de indruk was van de professionaliteit en vriendelijkheid van het hele team. Ze hebben me alles duidelijk uitgelegd en me goed geholpen. De uitzichten van Zeeland waren adembenemend en ik heb onmiddellijk besloten om het nogmaals te doen toen ik door de lucht vloog. :))) "Ik zou deze ervaring zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar een spannende en unieke manier om hun grenzen te verleggen." Dank u Skydive Zeeland!

GEWELDIG!

Wat een top ervaring! Super fijne mensen, alles is heel goed geregeld. Dit heeft er voor gezorgd dat we echt een top ervaring hebben gehad die we nooit zullen vergeten! Team skydive Zeeland bedankt!!

Ongelooflijke fantastische ervaring

De adrenaline begint al te stijgen op het moment dat je in de vlieger stapt. Maar begint volledig door je lichaam te gaan wanneer je de vrije val begint. Het is ongelooflijk fantastisch gevoel. Je moet gewoon is doen "Fantastisch" Ook de ontvangst, uitleg en begeleiding van begint tot einde is super. Iedereen is super vriendelijk.

Super dag van mij vrienden cadeau gekregen top instructeur geweldige ervaring

ONWIJS VET!

Wat een ONWIJS gave ervaring! Bij aankomst hebben we ons aangemeld en zonder al te lang te hoeven wachten werden we omgeroepen om naar de hangaar te komen. Duidelijke uitleg en vriendelijke instructeurs. De jump vanaf 4km hoogte is een absolute aanrader! Bij twijfel? Doen!

Fantastische ervaring!

Het was de bedoeling dat ik zou gaan kijken naar de sprong van mijn zwager, zijn zoon en vriendin. Mijn vrouw had geregeld dat ik ook mee zou springen en dit kreeg ik pas een aantal dagen van te voren te horen. Een geweldige verrassing. Leuk om dit te doen met een aantal bekenden. Goede begeleiding op de grond en een zeer prettige instructeur om mee te springen. Ik voelde mij echt op mijn gemak en mede door hem heb ik met volle teugen kunnen genieten van de sprong. Waanzinnig om van 13.000 ft uit een vliegtuig te springen! De vrije val geeft een fantastisch gevoel. Daarna rustig genieten van het mooie uitzicht aan de parachute. Ik heb zelfs de parachute nog even mogen sturen. Eenmaal weer op de grond snel je ervaringen delen met elkaar en ‘s avonds lekker nagenieten van de gemaakte video’s en foto’s.

Geweldig!

Super gaaf! Na een geweldige ervaring ook nog super mooie beelden ontvangen! De instructeurs waren allemaal super leuk, wat de ervaring nog toffer maakt.

GEWELDIG

Het was in één woord geweldig! Maar woorden schieten eigenlijk te kort. Ik was van te voren erg zenuwachtig maar het vriendelijke personeel stelde me gerust. De sprong die ik samen met Leander heb gemaakt was geweldig! Het uitzicht over Zeeland was prachtig ik heb me geen moment onveilig gevoeld. Het is allemaal super professioneel geregeld. Nogmaals ontzettend bedankt voor deze onvergetelijke ervaring en ik kom zeker nog een keer terug! Bedankt Leander!

Fantastische ervaring, om nooit te vergeten en vooral om te herhalen

Voor de eerste maal mogen skydiven. Ook al kan ik dit doen op 5minutjes van waar ik woon (west-vl), ben ik heel blij dat ik dit bij jullie heb mogen meemaken. Ik kreeg een duidelijke uitleg, er werd tijdens de vlucht naar boven nog gevraagd of alles goed ging, er werd een praatje geslaan. Het was een fantastische ervaring, lang naar uitgekeken en geen seconde getwijfeld. Eenmaal terug met de voetjes op de grond, zei ik al snel tegen mijn man dat dit niet de laatste keer zal zijn. Als je dit al altijd wil doen, stoppen met twijfelen en gewoon doen, je krijgt er geen spijt van. Elke

Mijn wens werd ingevuld door een onvergetelijke ervaring!!!

Een ervaring om nooit te vergeten, zo mooi, zo intens. Dit betekende heel veel voor mij. Met dank aan mijn instructeur Eli, het goede contact, foto`s en video. Deze ervaring draag ik heel mijn leven met mij mee.

Fantastisch

Te gek Fantastische sprong gemaakt samen met instructeur Eli. Super goed begeleid en veiligheid staat echt boven aan. Het is een ervaring die je nooit zal vergeten.

Waanzinnig!!!

Wat een ongelooflijke ervaring was dit! Ik kan een tandemsprong bij Skydive Zeeland aan iedereen aanbevelen! Wij hebben een 13.000ft sprong gemaakt onder begeleiding van een geweldige crew. Een ervaring om nooit meer te vergeten! Wij komen hier zeker nog eens terug. No guts, no glory!

Mooiste moment van mijn leven!

Met veel spanning bracht mijn vriendin me geblinddoekt naar Arnemuiden waar mijn familie ons stond op te wachten. We waren al snel ingecheckt en alles verliep super vlot! Heel vriendelijke mensen op het volledige terrein! Door het schrikkeljaar hebben we een aantal uur moeten wachten maar de sfeer zat goed en we kregen een gratis koffie omdat de wachttijd wel vrij lang was maar wat een service! Dan werden we af geroepen en mochten we ons gaan klaar maken! Spannend! Toen stapten we op het vliegtuigje en was de adrenaline hoog! Ik zat naar mijn schoonbroers te kijken en de blik in hun ogen was fantastisch! Zo leuk dat ik dit met hen kon doen! De vrije val was adembenemend, ondanks de wolken was het zicht zo mooi!! Het was een prachtige dag, een prachtige verassing! Echt een droom! Bedankt team skydive voor de mooiste dag van mijn leven! Tot de volgende!

Een hele ervaring!

Planning eerst Vader en Zoon, kwam vervolgend z’n vriendin bij en een Zwager. Dus veel om naderhand te delen, dus ook de fantastische goed gemaakte filmpjes. Verassend ‘en’ met met prima weer. We hebben het alle 4 als zeer waardevol ervaren. Begeleiders kwamen zelf ook enthousiast over, goede uitleg en prima filmpjes om een compilatie van te maken. Dus namens on 4-en, heel veel dank en wellicht tot ziens!

Waanzinnig en een superleuke instructeur (Leandro)

Eindelijk was het zo ver,alee verwachtingen overtroffen en zeker voor herhaling vatbaar

Top ervaring

Ik heb de sprong cadeau gekregen voor mijn 50ste verjaardag van mijn gezin. Dus hebben we dan maar besloten om met heel het gezin te gaan springen . En voor elk van ons was dit een toffe belevenis . Vooral een grote pluim naar de instructeurs . Alles werd prefect uitgelegd waarbij je met een goed gevoel de lucht in gaat . Wij namen allen de video erbij die we reeds een paar uur Later na de sprong op mail onze ontvangen . Voor herhaling vatbaar!

Adembenemend mooi!

Tweede tandemsprong bij Skydive zeeland. Het blijft een ongelooflijke ervaring. Top begeleiding, fijne sfeer en vooral, genieten van het adembenemend uitzicht!

Geweldig!

Super vriendelijke en aangename ontvangst, duidelijke uitleg en mooie omgeving.

Adembenemend

Een goed geoliede machine en adembenemende ervaring. Voor de 2de keer tandem sprong gedaan bij Skydive Zeeland. Zeer professionele organisatie, boezemen vertrouwen in en aangename sfeer!

Ik heb een hele mooie sprong gemaakt

Tijdens mijn eerste tandemsprong heb ik een fantastische sprong gemaakt. Ouderbegeleiding van professionele mensen.

Aanrader!!!

Spannend,mooie ervaring,goede organisatie!!!