Het was de max!

Je word heel goed onthaald. Ze geven een goede uitleg voor je begint. Ze zijn allemaal heel vriendelijk. Tijdens je vlucht wordt je echt op je gemak gesteld en zegt hij nog eens wat je allemaal moet doen. De sprong zelf is adembenedemd en echt de moeite waard!! je voelt je vogelvrij. Voor herhaling vatbaar!! Zeker doen!!

Fantastische ervaring

Het was een fantastische ervaring. Vriendelijke crew, goeie en professionele begeleider voor de tandemsprong. Ik miste enkel iets meer uitleg bij het vertrekken. Zo vlogen we door een wolk waar de ijskristallen best wel intens waren om te ervaren en maakte de begeleider mij na het opengaan van de parachute was losser (voor mijn eigen comfort). Al was ik op die moment wel even in paniek. Ik had heel veel zenuwen voor de sprong en had nog net iets meer kunnen genieten als ik dit had geweten.

ge wel dig

wat een ervaring had het voor mijn vriendin dr verjaardag gegeven en kon er zelf van meegenieten je werd super goed geholpen stelde je goed gerust en deden er alles aan om je een top dag te bezorgen zeeker een aanrader!

Ongelooflijk gaaf om dit te ervaren

Alles ging super vlot, na een korte info en driedubbele check van onze harnassen maakte we kennis met onze spring buddies. Heel vriendelijke mannen, voor ons media filmpje een kort interview en toen het vliegtuig in. De vlucht zelf was al super mooi door de prachtige wolken, toen het Luik open ging voelde ik voor het eerst de spanning om het echt te gaan doen. Manlief mocht eerst en daarna ging ik. De vrije val is een hele bijzondere ervaring, machtig mooi en duurde ook echt lang voor mijn gevoel. Daarna na het open klappen van de parachute echt even op adem komen en genieten van het uitzicht op hoogte en de wolken die nog beetje rondom ons hangen. De landing was perfect, liepen zo het weiland op, dus mijn buddy heeft ongetwijfeld voor een beste ervaring gezorgt. Toen met de hele club terug in het busje met allemaal een enorme lach op ons gezicht.

Geweldig!!

Mijn video die gemaakt is zegt genoeg. Ik had alleen maar een big smile!! Echt super vet. Zou nog wel een keer willen.

Rundum perfekt

Es war ein tolles Erlebnis!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Geweldig!!

Super toffe ervaring om mee te maken! Alles rondom de jump is goed geregeld. Door de professionals word je gerustgesteld en als je de jump eenmaal hebt gedaan wil je zeker nog een keertje!

Fantastisch

Wow, ja het staat dan op de bucketlist en dan is het zover. Na een warm ontvangst wordt je omgeroepen en krijg je je harnas aan. Maakt kennis met je buddy en dan ga je…. Wat een ervaring zo gaaf! Zou zo weer bij hun springen….

beste ervaring in mijn leven

beste ervaring in mijn leven

Voor herhaling vatbaar

Alles was helemaal in orde. Heel vriendelijk en professioneel personeel die je ook geruststellen bij stress. Voelde allemaal erg veilig aan. Website is ook heel duidelijk. Videos en fotos zijn erg leuk

Fantastisch!!!!

Het was echt een geweldige ervaring die ik iedereen kan aanraden, met een fijne, persoonlijke benadering! Goede 1 op 1 begeleiding met enthousiaste, ervaren mensen. Ik was zo direct weer in gestapt om nog eens te gaan, wat een kick!! Wie weet ga ik in de toekomst de training doen om solo te kunnen gaan…

Prachtig en onvergetelijk

Gisteren mijn eerste sprong gemaakt. Ik was best wel zenuwachtig maar alles wordt goed uitgelegd. Het personeel is super vriendelijk en alles is heel professioneel verlopen! De vrije val is bangelijk en daarna kan je zalig genieten van het prachtige uitzicht. Een paar uurtjes later heb ik de foto's en filmpjes ontvangen zodat ik alles nog eens kon herbeleven. Het was helemaal TOP!!

Adrenaline, snelheid, hoogte én (vooral) genieten

Allereerst is een tandemsprong het geld meer dan waard. Je hebt de voorbereidingen op de grond, de vlucht naar 3 of 4 km hoogte en de tandembegeleider die met je meegaat. De instructies worden op tijd en duidelijk gegeven, zodat je precies weet wat je te wachten en te doen staat. Adrenaline: de deur van het vliegtuig gaat open en je bent bijna aan de beurt. Snelheid: tijdens de vrije val ga je met 180 km/u naar beneden. Hoogte: je zakt door de wolken naar beneden en ziet hoe hoog je bent. Genieten: zodra de parachute na zo'n 30 seconden geopend is, zak je met 15 km/u naar beneden en kun je rustig genieten van het geweldige uitzicht over de Zeeuwse eilanden, het Veerse Meer en Middelburg / Vlissingen. Vlak voor de landing remt de tandembegeleider de parachute af en kom je weer veilig met beide benen op de grond terecht. Daarna kun je nog lang nagenieten van deze prachtige ervaring die ik iedereen kan aanraden! Dus: take your parachute and jump!

Je word snel geholpen en voor dat je het weet zit je al in de lucht. Echt gaaf!!

Een geweldige dag gehad met mijn zoon!

Skydive Zeeland heeft een team wat goed op elkaar is ingespeeld, het hele team zorgt er voor dat je je veilig voelt en met vertrouwen kunt beginnen aan een mooie en beetje spannende ervaring! Je wordt echt op je gemak gesteld. Aanrader is om een filmpje te laten maken dan heb je achteraf een mooie herinnering aan de sprong.

erg gaaf en super mooi uitzicht

Vond het een bijzonder ervaring, kan weer iets van mijn bucketlist af vinken. Vrijeval gaf niet het enge buik gevoel. Vliegen met het vliegtuigje was ook een top ervaring. Groetjes Metel

Top ervaring ook door prima organisatie

Ervaring van grote hoogte

Fantastisch

Het was fantastisch! Goede uitleg gekregen kort maar heel duidelijk! Meer uitleg hadden we niet nodig, zot dat ik dit vandaag mocht meemaken. Bedankt voor de veilige val/ vlucht, bedankt om iets van mijn bucket list te schrappen!

Super ervaring,

Gisteren ben ik met mijn 12 jarige kleindochter naar Zeeland gereisd voor de sprong vanaf 13000 voet. Opa (68) en kleindochter (12). Het was een superleuker ervaring voor ons beiden en een herinnering voor het leven. Heel vriendelijk team en professioneel gedaan. Een aanrader om het zelfvertrouwen van je kleinkinderen te versterken.

Geweldig, had ik jaren eerder moeten doen.

Als verjaardagsuitje voor mijn 60ste verjaardag samen met mijn kinderen en aanhang een gave sprong gemaakt van 13.000 feet. Een geweldige ervaring. Vooraf een prima uitleg gekregen en met een zeer ervaren instructeur een mooie sprong gemaakt. Binnen een uur waren onze filmpjes en foto's al binnen, zodat we direct alles konden herbeleven. Al met al een top ervaring.

Een zin? Een woord: Fantastisch!!

Wat was dit een ongelooflijk gave ervaring! Super goede begeleiding en professionele uitleg voor en tijdens de sprong! Onze instructeurs hebben de hele ervaring fantastisch vast gelegd en daar zijn we nu nog enorm van aan het na genieten!

Geef je zin om te leven

De instructeur was erg sympathiek en erg goed in het uitleggen van de hele omgeving wat het heel aantrekkelijk. Ik vond de muziek in de video niet erg leuk, voelde een beetje doen Maar ik zou het graag weer doen

Ongekend

13-07-2023 mijn eerste sprong gewaagd, het was spannend al vanaf de grond maar het spannendste was het moment zittend in de deuropening van het vliegtuig hoog in de lucht ( 13000 ft ongeveer 4000 meter) maar eenmaal uit het vliegtuig.................WOW wat gaaf, dit is zeker voor herhaling vatbaar.

Wat.was.dit.gaaf.!!!

Met deze woorden zette ik weer voet aan de grond. Het was een ongelooflijk gave ervaring! Prima voorbereiding, leuke instructeur en alles goed geregeld. Ook heel blij met de toffe video's en uitgebreide fotoreportage. Een ervaring voor het leven!!

Professionele organisatie. Leuke ontvangst.

Calandweg 44

4341RA Arnemuiden