Goed georganiseerd bedrijf

Het is fijn springen hier. Het word heel duidelijk gemaakt hoe t gaat. Goed uitgelegt. Leuke mensen die er werken. Vond het een top avontuur. Zeker gelukt

Heel erg mooi

Heel vriendelijk ontvangen goed begeleid voor de sprong Instructeurs waren super en goed gehumeurd Een fantastische ervaring

Fantastische ervaring!

Bij aankomst werden we snel en netjes geholpen met inchecken. We konden zelfs met een vlucht eerder mee dan gepland! Personeel was erg behulpzaam en correct, ook richting de nerveuzere mensen. Vlucht naar boven ging er snel en maakten ons snel klaar voor de sprong. Iedereen die hierover twijfelt, doe dit!

Waanzinnig!

Iedereen komt zeer professioneel over. Allemaal heel vriendelijk en relaxed. De sprong was waanzinnig. Zeer aan te bevelen om hier een tandemsprong te maken.

Fantastisch!

We kozen voor de extreme, en dat was deze ook zeker. Heel vet! De begeleider heeft me meteen veel vertrouwen gegeven.

Wat een zalig gevoel

Ik heb een super dag gehad, super goede service vriendelijke mensen en alles was goed voorbereid. De sprong zelf was geweldig, iedereen heefd ervaren mensen om zich heen om de sprong veilig en foutloos te maken. Ik heb een super dag gehad.

Ooit in een ver verleden in België een tandemsprong gedaan. Daar kan ik mij alleen de ademnood van herinneren na de landing. De mindset was niet correct en misschien niet het juiste moment in mijn leven om een tandemsprong te doen. Dus met een andere mindset aan deze sprong begonnen. Inschrijven ging heel vlot via het online systeem. Vragen werden heel snel beantwoord. Nadien personen toevoegen welke eerst niet durfden werd vlot gedaan (je wil samen springen en er zijn maar beperkte plaatsen). Goede begeleiding, uitleg. Top!

@#%#*% gaaf!!!

De sprong op zich is echt helemaal fantastisch, 60 seconden vrije val is niks te lang. Maar alle medewerkers op het centrum maken je beleving wel echt compleet. Vriendelijk, errug kundig maar vooral ook enthousiast. Ik heb een topochtend gehad in Zeeland en wij zijn al aan het bedenken wanneer we op Texel op herhaling kunnen.

Ongelooflijk gaaf

Samen met mijn dochter hebben we het gewaagd. Een sprong van 13000ft te gaan doen. Wat een ervaring! Echt zo vet gaaf en wat een uitzicht. Je zal bijna nog een sprong willen doen. Het personeel super vriendelijke en geen vraag is te veel. Echt een aanrader

Smaakt naar meer

Elkeen die voor de eerste keer zal springen en eerlijk is,zal moeten toegeven dat hij met een bang hartje toekomt.Maar door de ontspannen en positieve sfeer die jullie creëren gaat alles eigenlijk vanzelf.Eventjes op de tanden bijten als ge dat drempeltje overschrijdt en dan springen.Daarna is het puur genieten!Thx guys

Fantastisch!

Het was een geweldige beleving!

Top geregeld! Wat een ervaring

Via Bongo een skydive vlucht gekregen die ik 10 juni ging verzilveren. Vooraf per mail al goed geinformeerd en ook op locatie. Snel geregeld allemaal met aandacht voor je, vooral rondom het omdoen van je gordel. Ook de instructeurs maken de ervaring compleet, door de ontspannen benadering. Mocht je twijfelen? Gewoon doen, ervaring voor het leven!

Fantastische ervaring

Super goed geregeld, leuke instructeurs, duidelijke uitleg en de sprong was geweldig van 13000ft. Aanrader!

Prima instructie voor een geweldige ervaring

Het was een geweldige ervaring. Het moment van uit het vliegtuig springen is fantastisch. Vallen met een rotgang (200 km/u)  en daarna 30 seconden vrije val voordat de parachute open gaat. Dan ineens een flinke ruk en daarna langzaam naar beneden zweven met een geweldig uitzicht. De laatste 100 meter zie je pas hoe snel die aarde op je af komt. En dan de landing op je platte kont. Totale duur van de sprong 5 à 6 minuten. Heerlijk. Er is niets moedigs aan.

Spannend - fantastisch - bucketlist!

Skydiven stond altijd al op mijn bucketlist! Met de vaderdag deal een ticket geboekt. Alles ging vlotjes van begint tot eind. We werden goed begeleid en een leuk en vriendelijk team die er werkt. Alles werd goed uitgelegd en we hebben een fantastische ervaring gehad!! Leuke instructeur die mee ging en het uitzicht over Zeeland was geweldig. Ik zou het zeker aanraden om te doen. Het is zeker spannend, maar echt de moeite waard! Als je eenmaal gaat, kan je niet meer terug.. wat het zo leuk een spannend maakt. Deze ervaring een dikke 10+!!

Geweldig!!

De begeleiding op de grond en in het vliegtuig en in de lucht was erg goed. Alles gaat wel erg snel; dus ik ben blij met het filmpje dat gemaakt is. Ik zou best nog een keer willen springen omdat je dan weet wat er gaat gebeuren. Het door de wolken springen vond ik niet erg prettig maar als je daar uit bent is het uitzicht fantastisch. Dus voor herhaling vatbaar; eerst nog even sparen dus.

Zeer plezant! Sprong van 13000ft is zeker aan te raden.

Ik heb met mijn twee neven de sprong van 13000ft gedaan. Was zeker de moeite waard, prachtig uitzicht bij het springen.

Fantastische ervaring

Het team is zeer enthousiast, zelfs aan het einde van de dag nog (toen wij sprongen). Professionele organisatie waarbij de veiligheid goed gewaarborgd wordt zonder al te serieus te zijn. Het voorbereiden voor de sprong is al gezellig en leuk. De sprong zelf was uiteraard fantastisch. Erg geluk gehad met het weer, van het prachtige uitzicht kunnen genieten. Zeker een aanrader voor wie nog twijfelt!

Geweldig!

Springen was al heel lang mijn wens. Maar omdat ik in een rolstoel zit is dat niet zo makkelijk geregeld. Gelukkig durfden deze mensen het wel aan en heb ik een hele mooie ervaring gehad! Ze hebben me heel goed geholpen en mede door mijn ervaren instructeur een superdag gehad!

In één woord: fantastisch!!

Nooit gedacht dat de vrije val zo ver gaaf was. Dat gevoel vergeet ik nooit meer. En wat een toffe instructeurs: alle geduld, goed humeur en erg bekwaam. Absoluut een aanrader! Ik ga het liefst morgen weer.

Wat een fantastische ervaring

Dit is het gaafste wat ik ooit heb gedaan De gene met wie ik sprong was super aardig Nog zelfs even zelf sturen Top ervaring

Heel klantvriendelijk ontvangen en geholpen.

Door wind, bewolking, etc. was dit onze 5e poging, na 2 keer Texel en 2 keer Arnemuiden. Ik had de sprong voor mijn 70e verjaardag van de kinderen gekregen en ben nu inmiddels 73.5 jaar. Dit keer prachtig weer in Arnemuiden. Heel klantvriendelijk ontvangen en geholpen. Schitterende sprong met mijn 2 kinderen en kleindochter van 10 jaar (!) gemaakt. Het was geweldig en omdat het 4 keer niet was doorgegaan, nog een T-shirt gekregen. Het was top en complimenten voor het hele team.

super fijne dag

Heel vriendelijke mensen, lief en behulpzaam en ook oprecht begaan met de veiligheid van de springers. In het algemeen gewoon een kei fijne ervaring gehad.

Supervet!

Vanaf het begin had ik er al zin in. Het tuigje waar je in zit is helemaal niet oncomfortabel en je krijgt er een veilig gevoel van. De instructeurs zijn kei aardige en leuke mensen. Het is zeker een aanrader voor iedereen!

Super vette ervaring

Iedereen heel vriendelijk ! Toffe bende daar aan het werk. Voelde me in goede handen en heb kei hard genoten van de sprong

Calandweg 44

4341RA Arnemuiden