het was super !!!

Onvergetelijk gaaf

Natuurlijk was de skydive zelf het ‘hoogtepunt’ ;) Maar de mensen waren allemaal so lief, sociaal, grappig, vrolijk en open dat ik me er ontzettend op mijn gemak voelde. Het was nergens ongemakkelijk, en er is zelfs voor mij een taxi gebeld en iemand uit het team geregeld om me van en naar het station te brengen en halen! In het warme weer óók nog eens een lekker ijsje gekregen, mijn dag kon écht niet meer stuk. Team, jullie zijn toppers! Ga zo door, en jullie zien me zeker vaker!

Heel mooi en super gaaf

Ik en mijn vriendin hebben de sprong van 4000 meter gedaan. Dit was enorm mooi en super leuk om te doen. Vooral de vrije val was het super waard.

FAN TAS TISCH!

Ik heb lang uitgekeken naar deze dag! Maar wat een fantasiche ervaring. Ik zou het zo nog 1000 X doen. Het filmpje is ook echt te gek geworden! Bedankt voor deze fantastische ervaring. Dit kunnen afstrepen van mijn bucketlist!

Een geweldige ervaring die ondersteund werd door goede begeleiding

Ontspannen sfeer, duidelijk uitleg, goede begeleiding. Goed materieel gezellige en kundige jumperts

Onvergetelijk om je zoon van 11 uit het vliegtuig te zien gaan!

Lang gekoesterde droom van mijn zoon in vervulling zien gaan. Hij en ik zijn geweldig begeleid en hebben de dag van ons leven gehad. Vol vertrouwen heel letterlijk ons leven in hun handen gegeven. Wat hebben we genoten! Op naar de volgende keer!

Een ervaring om nooit te vergeten

Super professioneel, veilig gevoel

Wat een gave en onwerkelijke ervaring!

Wat is het een gave en onwerkelijke ervaring om uit een vliegtuig te springen!! Gelukkig word je op de grond al goed geholpen, gebriefd en gerustgesteld. In het vliegtuig word je nogmaals geïnstrueerd en daarna begint het. Zo ontzettend tof om een keer meegemaakt te hebben. Ik zou het iedereen aanraden!!

Goede service en geweldige ervaring

Ik heb een leuke dag gehad met een mooie sprong. Vriendelijk personeel.

Mega ervaring

Super gastvrij en lief ontvangen waarnaar je rustig op je gemak naar de loods kon om aan gekleed te worden in harnas, ook hier wel vriendelijk en enthousiast geholpen. Bij het wachten en aankleden gelijk aangesproken door mijn partner (voor het springen) super social en relaxed. Dan het vliegtuig in en dan begint het feest pas! Super tof en super relaxed!

Hoezo kun je op de 80e niet uit een vliegtuig springen?!

Bezocht 18-06-2023 Reden: 80ste verjaardag (schoon)moeder en oma. Na weken van droogte was het uitgerekend de dag dat we Els wilden verrassen (ze had ooit aangegeven te willen parachutespringen) op haar 80ste verjaardag, regenachtig. De directe communicatie met de diverse mensen van Skydive Zeeland, was transparant en duidelijk. Uiteindelijk kregen we een “Go” om af te reizen naar Arnemuiden. De ontvangst, de persoonlijke begeleiding van Elijah (hopelijk goed onthouden en geschreven). Maakte het voor haar maar ook voor ons als toeschouwers een geweldige onvergetelijke ervaring. Hoezo kun je niet uit een vliegtuig springen als je 80 bent ?!? Dank je wel Skydive Zeeland Chapeau!!

Geweldige ervaring

Het was een geweldige ervaring en alles zag er mooi uit. Alleen de planning was heel erg chaotisch geworden doordat de vluchten s 'ochtends uitvielen, personeel gaf zelf ook toe dat het uitzonderlijk chaotisch was dus dat is wel eerlijk.

Het was GEWELDIG !

Hele fijne ontvangst, goede uitleg! Of je nu zenuwen hebt of niet, de instructeurs zorgen ervoor dat je met een lach op je gezicht al het vliegtuig instapt. Wat een geweldige ervaring ! Ik heb ervan genoten.

Top ervaring!

Eerst keer en een hele goed ervaring geweest! Ik kol zeker nog terug.

Een spetterende ervaring!

Eerste keer springen, dus ik was best wel zenuwachtig... Ik werd enorm gerustgesteld door mijn begeleider. Super sympatiek! Alles verliep heel vlot en ik voelde me heel veilig :) Voor herhaling vatbaar, dat is zeker!

Ik schrijf hem stiekem nog een keer op mijn bucket list...

Alles zat mee, het weer, de ontvangst was super vriendelijk, de medewerkers proberen het echt leuk te maken en de instructeurs genieten merkbaar mee van jouw plezier, fantastisch !! Ik heb mijn naam eer aan gedaan ( c.kievit)

Extreem gaaf!

Super vette ervaring, van begin tot eind! Helaas was het opmet moment van springen een beetje bewolkt waardoor het zicht ietsjes minder was maar dat neemt niks weg van de gigantische adrenaline kick wanneer je uit het vliegtuig springt! Zeker een aanrader!

Unieke ervaring om voor de ultieme waaghalzen!

Initieel was de sprong een verjaardagscadeau voor mijn vriendin. De sprong moest jammer genoeg eerst verzet worden door het slechte weer op de geplande dag. Gelukkig was het op de nieuw gekozen dag prachtig weer voor de sprong. We moesten wel wat wachten eer het onze beurt was, maar het wachten op deze unieke locatie me een lucht vol vliegtuigen en parachutes doodde de tijd. De sprong zelf en alles errond verliep vrij vlot en correct. De begeleider was super vriendelijk en probeerde de sprong zo aangenaam mogelijk te maken. Zeker een aanrader!

Geweldig en heel bijzonder!

Fantastisch sprong enorm genoten

Het duurde allemaal even, want het weer zat in de ochtend helaas niet mee. Lage bewolking en wat regen in de lucht, maar na de middag trok het helemaal open en werden wij opgebeld dat het dan eindelijk kon beginnen. In het vliegtuig begon de spanning te komen, maar tijdens die vrije val was het zo gaaf! En enorm genoten boven Zeeland.

Wat één ervaring!

Mijn broertje als verjaardagscadeau een sprong gegeven. Uiteindelijk met 5 personenen gesprongen. Het was een bijzondere ervaring: professionele instructeurs, duidelijke instructies, fijne communicatie en goed georganiseerde organisatie. Al met al een ervaring om nooit te vergeten.

Een onvergetelijke ervaring!

Eigenlijk zou ik in april al gaan 'skydiven' in de VS. Onze dochter woont daar sinds 2 jaar en ging trouwen. Manlief en ik en onze jongste dochter en schoonzoon gingen daar natuurlijk heen en zouden dan daar, boven de Shenondoah-river gaan springen met z'n allen. Eenmaal daar op het ienimini vliegveldje, na de briefing, bleek dat de bewolking te laag hing, waardoor ons plan helaas niet door kon gaan. Volgend jaar gaat jongste dochter trouwen, gelukkig gewoon in NL. Dan zijn we weer allemaal samen en gaan we vast hier met z'n allen springen, maar ik kon echt niet zo lang wachten. Met instemming van de hele familie 'mocht' ik vast gaan. En man man man, wat was dat geweldig!!! Geen moment angst gevoeld alleen maar opwinding. Ik vond het echt geweldig! De ontvangst was prima, net als de instructie en de vlucht naar boven. De vrije val; wow, adembenemend, zo gaaf! Als volgend jaar het hele gezin is herenigd ga ik gewoon nog een keer! Bedankt!

Top ervaring! Zeker om nog eens te doen!

Goeie uitleg, heel vriendelijke personeel, Gezellig om te zitten en kijken. Zelf niet lang moeten wachten. (Kan soms lang duren zeggen ze zelf maar niets van gemerkt.) Personeel stelt je ook gerust wat zeker positief is. Sprong zelf was ook fantastisch, Uitzicht was heel mooi, Kortom: Aanrader.

Top ervaring, woww

De 2e keer, was geweldig en meer genoten en gezien dan de 1e keer. We hebben er inmiddels steen traditie van gemaakt om elk jaar 1x te springen, gaaf

Het was echt niet normaal VET!!

De reis naar het vliegveld toe is echt een leuke rit, het voelt net aan als vakantie in eigen land zeker met mooi weer. Je wordt bij binnenkomst echt goed ontvangen door de medewerkers achter de balie/kassa die geven je ook echt een duidelijke uitleg en proberen je tot zo ver het kan echt even tot rust te brengen (wat natuurlijk niet echt mogelijk is omdat je weet dat je zometeen ongeveer met 5 km naar beneden gaat uit een vliegtuig). Na binnenkomst wordt je opgeroepen om naar de hangar te komen dan krijg je een briefing en wordt je harnas aangedaan, de groep met wie ik ging allemaal leuke mensen. Tijdens het wachten zie je ook hoe ze een parachute weer invouwen ook interessant om te zien. Na ongeveer 15 min krijg je je instructeur aangewezen en die begint je harnas nog strakker aan te doen en wordt er een film van je gemaakt en foto's (die overigens echt tof zijn geluk waarvoor dank). Dan komt het besef ineens als je gaat lopen naar het vliegtuig toe op dat moment is er geen weg meer terug. Normaal ga je natuurlijk opstijgen en landen met een vliegtuig nu spring je eruit wat ook wel echt een apart idee is. Na ongeveer 7 minuten denk ik zit je op 13.000 ft. Dan krijg je nog een instructie in het vliegtuig wat je moet doen want je moet uiteindelijk je lichaam in de wind laten vallen in een platte positie. Het luik van het vliegtuig gaat open en dan is er geen weg meer terug. De vrije val van ongeveer 1 minuut lang wat echt vet maar tegelijk ook spannend is duurde voor mijn gevoel echt langer. He he eindelijk de parachute gaat open je weet dat je op dat moment veilig bent, heel mooi uitzicht van Zeeland. Dan krijg je ook nog een uitleg van de landing en gedurende het moment dat je nog in de lucht hangt blijf ervan genieten. Kortom een ervaring om nooit te vergeten en zal zeker vaker gaan skydiven en wellicht in de toekomst wel mijn eigen brevet halen ik heb de smaak te pakken.

Calandweg 44

4341RA Arnemuiden