Fantastisch

Een ervaring om nooit te vergeten. Genoten vanaf moment moment 1. Ik zou het zo nog een keertje doen! Beelden waren super snel klaar. Na iets meer dan 1 uur kon ik alles downloaden. Alles is duidelijk uitgelegd. Uiteindelijk vanaf 13000 ft gesprongen, ook de beste aanrader!

Onbeschrijfelijk gaaf !

Al jaren lang had ik parachutespringen bovenaan op mijn bucketlist staan en afgelopen woensdag 24 mei was het eindelijk zo ver! Bij aankomst begon ik toch langzaamaan zenuwachtig te worden, maar vanaf het aanmelden merkte ik al gelijk een ontzettend fijne sfeer en mijn instructeur was ook super chill! Ik had de extreme tandem skydive van 13.000ft geboekt, want he als je het doet, doe het dan goed. Daarbij werden ook filmpjes en foto’s gemaakt, die ik al na een uur had ontvangen. De uitleg van te voren en in het vliegtuig was ondanks spanning ontzettend duidelijk. Het gevoel tijdens de sprong zelf is echt onbeschrijfelijk, het eerste wat ik zei toen de parachute was uitgeklapt is ‘wat ontzettend tof en waarom doet niet iedereen dit’. Ook mocht ik een stukje zelf de parachute besturen, enorm gaaf! Al met al hebben jullie van Skydive Zeeland mij echt een onvergetelijke dag gegeven en super bedankt aan mijn instructeur!!

Geweldige ervaring

Ik was best beetje nerveus. Wilde dit al heel lang. Maar zodra in dat vliegtuig en de gesprekken tussendoor met de begeleider in mijn geval Joost voel je dat wel weg vloeien. Eenmaal uit dat vliegtuig een onbeschrijfelijk gevoel. Voor herhaling vatbaar

Het was Fantastisch en een erg mooie ervaring

26-05-2023 Deze dag vergeet ik nooit meer. Het was erg mooi en helder weer, met een geweldig uitzicht. Dit was voor mij de eerste keer dat ik uit een vliegtuig bent gegaan samen met een instructeur, en heb er zeker geen spijt van dat ik dit gedaan heb. Skydive Zeeland heeft hele goede, lieve, ervaren begeleiders en intructeurs, die mij over mijn angst hebben heen getild. We hebben veel gepraat, en er zijn dingen heel goed uitgelegd. Ik was wel erg bang, nerveus en heb er nachten niet van kunnen slapen, maar ik ben toch gegaan en uit het vliegtuig gesprongen. Het was dan ook zeker de moeite waard en het was een erg mooie omgeving, veel gezien vanuit de lucht. Ik had deze sprong cadeau gekregen van kennissen en ik mocht dan ook gelijk van ongeveer 4 km hoog (13000 ft) skydiven. Mijn man heeft mij de foto's en filmpjes cadeau gegeven, die Skydive Zeeland vanaf het begin tot dat je weer op de grond staat, gefilmd en foto's gemaakt hebben, wat dan ook zeker een aanrader is om dat te laten doen,( mooi aandenken dat je gesprongen hebt) je krijgt ook een certificaat mee, wat dan ook ingelijst en opgehangen gaat worden. Het was echt geweldig en een zeer mooie ervaring om mee te maken. Ik heb weer een vinkje van mijn bucketlist aangekruist. Bedankt Skydive Zeeland voor deze geweldige ervaring. Groetjes Ilse van der Lee

Enorm gaaf om te doen

Personeel ontving goed en vriendelijk kregen na het inschrijven te horen dat we werden geroepen wanneer we konden omkleden bij het aantrekken van het harnas wordt alles meerdere keren met je doorgenomen eenmaal in het vliegtuig wordt alles weer met je doorgenomen en je voelt je ten alle tijden veilig op het moment dat je springt weet je gelijk dat je nog een keer wil gaan zo gaaf is het.

Bizarre ervaring

Wouw wat was het gaaf! En eerlijk ook heel spannend maar jullie personeel waren stuk voor stuk ontzettend aardig en lief zodat alle spanning verdween en super goed uitgelegd keer op keer zodat er geen vragen waren en je precies wist waar je aan toe was! Dikke aanrader!

Geweldig ontvangen en begeleid met 1 woord Super.

Ik heb het geweldig ervaren en voelde me heel erg veilig bij jullie, ik zou zo vandaag weer komen. Er is maar 1 woord voor alles bijelkaar en dat is Super.

Fantastisch!

Parachutespringen is al 20 jaar mijn droom. En het is me uiteindelijk gelukt met het Skydive-Zeeland team. Speciale dank aan mijn instructeur Leandre. Hij gaf uitstekende instructies en ik voelde me veilig bij hem. Ik genoot van de vrijheid van vliegen gedurende 60 seconden vrije val en daarna met een open parachute. Zeer mooi panorama van Zeeland. Bedankt voor de foto en video gemaakt door mijn instructeur. Dit is een herinnering aan indrukken die je kunt delen met familie en vrienden. Adrenaline in het bloed! Ik wil meer springen!

Echt een unieke ervaring

Ik heb recent een tandem sprong gemaakt bij skycentrum zeeland. Instructeur Ilaijh (ik weet niet of ik dit goed schrijf) was erg vriendelijk, en wist op een relaxe manier de spanning te breken. De sprong was echt heel mooi en de beste ervaring ooit. Dank skycentrum zeeland voor een unieke ervaring.

Heerlijk

Heel vriendelijke mensen. Door het tempo heb je geen tijd om te twijfelen. Misschien wel even checken of de springers die een Engelstalige instructeur krijgen ook effectief Engels spreken. Dit was voor mij nu wel geen probleem. Maar best op anticiperen. Videobeelden waren snel beschikbaar. Familie en vrienden konden makkelijk daar blijven kijken. Alles was duidelijk. Het was een waaaaaaw ervaring. Vicky

Waanzinnig geweldig fenomenaal

Mijn ervaring Geweldige instructeur die rasta man Hahaha Nee echt super blijf ik de rest van mijn leven aan denken. Maar een tweede sprong gaat er binnenkort komen Het gekke is dat je niet iemand dat gevoel kunt uitleggen ,dat moet je zelf echt meegemaakt hebben. Kan het iedereen aanraden zelfs met hoogtevrees ,even op je tanden bijten en je bent klaar voor de tweede sprong . Leuke en vriendelijke mensen allemaal bij paracentrum zeeland Echt een aanrader Groet Melanie en Anton

Ongekend waanzinnige ervaring!

Aangezien ik astma heb, heb ik eerst mijn dokter geraadpleegd voor een longtest en advies. Dat leek mij wel zo verstandig na verhalen op internet over 'geen lucht meer kunnen krijgen' had gelezen. Als sportieveling kreeg ik al snel groen licht, maar achteraf gezien heb ik me alleen maar zorgen gemaakt om niets. Ik heb de Extreme Skydive (1300 ft.) gedaan en kon gewoon 100% hartstikke goed ademhalen. Daarnaast is het waar wat ze zeggen: Het is echt een ervaring om nooit te vergeten. De vrije val is een supergeweldige belevenis en die 60 seconden vliegen (veel te snel) voorbij terwijl je geniet als een adelaar. Ik vertelde de instructeur herhaaldelijk dat ik nu begreep waarom het zo verslavend zou zijn. Bij mij blijft het ook zeker niet bij deze ene keer. Ik wil het vriendelijke en behulpzame personeel van SkyDiving Zeeland dan ook van harte bedanken voor dit geweldige avontuur!

MACHTIG

Hele leuke dag en een machtige sprong!

Gekke ervaring en zeker een aanrader!

Alles ging heel vlot, we dachten met ons gezelschap dat we een hele dag gingen kwijt zijn met het skydiven, maar ons tijdslot was 11u en om 12u stonden we al terug op de grond nadat we gesprongen hadden. De crew was vriendelijk en grappig en stelde ons gerust. Toiletten waren wel een beetje oud, maar dat is natuurlijk bijzaak. Het was een mega ervaring en toen we in het busje terug zaten vroegen we direct aan elkaar wanneer we nog eens zouden gaan!

Kundige instructeurs. Zeer tevreden. Best nerveus voor een eerste sprong maar niets meer van te merken door de geruststelling van het personeel.

Duidelijke uitleg en fijne mensen. Voelde me helemaal op mijn gemak; zowel voor als tijdens de sprong!

Toppers

Voor de 2de x gesprongen En de instructeurs zijn super vriendelijk en stellen je gerust ik zeg tot snel weer een dikke 10

Overweldigend meer nog dan ik ervan had verwacht

Goede organisatie, prima filmpje en de adrenaline stroomt nog steeds door mijn lijf.

Geweldig !

Mijn eerste sprong gemaakt op 21-5-2023. Wat een ervaring ! Fijne begeleiding op de grond maar vooral in de lucht ! Zou het zo opnieuw doen

Fantastisch!!!

Super aardig personeel met veel kennis. Het hele team staat voor je klaar en alles is super geregeld! Daarnaast is de sprong echt fantastisch, iedereen moet dit een keer gedaan hebben. De instructeur had leuke weetjes over de omgeving. Hij was super ervaren en hij heeft me veilig weer aan de grond gebracht ;)

GRUWELIJK!

Wat een ervaring!!! Altijd al een daredevil geweest in alles… En dit was toch wel nummer 1 op mijn bucket list! En eindelijk mogen doen, samen met mijn beste vriendin. “GRUWELIJK!” Maar ook jullie allemaal als personeel er omheen, de instructeur.. jullie zijn geweldig! Warm gevoel en gewoon alles lekker relaxt, waardoor je spanning toch echt weg valt! Super bedankt nogmaals voor een onvergetelijke dag! <3

Ik ga zo direct terug te lucht in !

Wat een zalige ervaring! De tandemsprong stond al een tijdje op mijn bucketlist en het is er uiteindelijk van gekomen. De 13.000ft ervaring met vrije val heeft je een enorme boost en is echt eventjes uit je comfortzone durven "vallen"! Dikke pluim aan de organisatie en zou het iedereen aanbevelen.

Iets om nooit te vergeten!

Half uur voor de sprong aanwezig en hartelijk ontvangen door het personeel. Netjes alles ingevuld en we konden gelijk door om ons voor te bereiden. Alles werd goed uitgelegd wat we moesten doen en we werden voorgesteld met wie we de tandemsprong maakten. Ik werd heel goed geholpen met alles door Leander. We stapte in het vliegtuig en vlogen tot 3km hoogte waarna de deur open ging en we eruit moesten. De vrije val was echt ongelovelijk gaaf en onwerkelijk. Toen de parachute openging hingen we nog een tijdje in de lucht. Al met al een zeer gave ervaring om mee te maken en zeker een aanrader.

Ongekend!!

Dit was zo ontzettend gaaf!! En wat een fantastische medewerkers!! Special thanks voor mijn instructeur!! Die zorgde van begin tot eind voor een ontspannende sfeer! Dat heeft mij echt goed gedaan! Ik kom zeker nog een keer springen! Nogmaals bedankt voor mijn onvergetelijke dag! Letterlijk mijn verjaardag ingesprongen op 20-05-2023..

Super ervaring

Hele vriendelijke begeleiders, er hangt een heel relaxed sfeertje. En het springen was suuuuuuper vet. Top geregeld allemaal.

Calandweg 44

4341RA Arnemuiden