Spannende ervaring soepel geregeld
Schoorvoetend kwam ik deze woensdag met mijn gezin het terrein van Skydive Zeeland op, onze jongste breeduit lachend, maar de twee anderen met meer & minder rare gevoelens onder in de buik..
Soepel werden we echter verder geholpen, in een pak & harnas gehesen en bijgepraat. Voor we het wisten was het zover en stapten we in het vliegtuigje. Terwijl we al gang maakte ging de deur dicht & al gauw gingen we steil omhoog: geen weg terug meer! Nadat we nog een brilletje kregen werden we aangesnoerd en ging de deur open! De vier solospringers jumpten enthousiast naar buiten en toen schoven wij al naar de rand.. Voorzichtig deed ik mijn benen zoals verzocht onder het vliegtuig, mijn hoofd op de schouder van Leander.. en voor ik het wist raasde ik met angstaanjagende snelheid & geluid naar beneden!! Maar dat went best rap, ook al omdat rustig & bedaard rondgestuurd werd zodat we half Zeeland prima konden bekijken. Toen de chute opende nog een paar mnuten van het uitzicht genieten, maar voor je het weet stond ik al weer me mijn voeten op de grond: voor herhaling vatbaar!! :-)