Halfuurtje wachten en dan een mooie vlucht over de razende bol, den Helder en half Texel. De piloot gaf ons ook nog diverse aanwijzingen zoals kijken naar de zeehonden, de Slufter, etcetera. Al met al voor ons een supervlucht.

Geweldig!

Mega aardige piloot, keuze uit routes en een prachtig uitzicht.

Voortreffelijk

We hadden alles mee qua weer. En alles was perfect geregeld. Erg leuke lokatie om heen te gaan.

Mijn vijftien jarige zoon heeft zelf een vliegtuig bestuurd: een droomvlucht!

De vliegles en vlucht waren het hoogtepunt van ons bezoek aan Texel voor mijn zoon, maar ook voor mij als vader. Voor hem was het zelf een vliegtuig besturen geweldig, maar ook de route over Vlieland en Terschelling was van een buitengewone schoonheid. Ik heb de Wadden nog nooit zo mooi gevonden. Verder was iedereen bij Tessel Air even aardig, ontspannen en professioneel. We komen zeker volgend jaar weer!

Het is een geweldige ervaring.

Zelf 25 min gevlogen en dat is een geweldige ervaring

Bijzonder mooie belevenis!

Unieke ervaring waarbij je de realiteit van het echte vliegen ervaart. We hebben een half uur boven Texel en een deel van Vlieland gevlogen.

Een fantastisch cadeau gegeven aan onze (schoon)ouders te geven

Mijn ouders komen van Texel en waren afgelopen jaar 50 jaar getrouwd, nu hadden we dit cadeau al vorig jaar gegeven en was gepland in oktober 2022. Ivm slechte weer kon het toen niet doorgaan maar was het geen enkel probleem om het te verzetten naar een nieuwe datum. Nu waren we tijdens de catamaranrace "Rondje om Texel" een weekje op vakantie met de hele familie en konden mijn ouders de lucht in. Op het laatste moment heb ik ook mijn broer nog ingeschreven wat geen enkel probleem was en ook hij vond het geweldig. Bedankt voor de mooie ervaring Groet Irma Peperkamp/Drijver

Super genoten

Onze ervaring is dat we trots mogen zijn op ons kikkerlandje! Van boven kun je zien hoe mooi Nederland is!

Supergaaf om zelf eens aan de stuurknuppel te zitten!

Goede en rustige voorbereiding op de grond en direct na het opstijgen al de knuppel mogen overnemen. Leuke paraboolvlucht met airtime! Helemaal top

Schitterend

Ik heb genoten!! Geweldig!! Perfect!!

Persoonlijk en boven verwachting!

We hadden een gedeelde rondvlucht verwacht maar hadden een privé vlucht met een sympathieke piloot. De piloot beantwoordde al onze vragen over het eiland en we konden zelf uit een aantal routes kiezen. We hebben ons geen moment onveilig gevoeld en kwamen erg enthousiast uit de vlucht.

Fantastisch! Wat een prachtige omgeving en heel goed georganiseerd.

Prachtige vlucht van een uur over Texel, Vlieland, Terschelling en Ameland. Heel veel zeehonden en natuur gezien. Texel op zijn best is van bovenaf.

Een zeer fijne vlucht met en een schitterend uitzicht op Texel en Vlieland.

Ik heb de vlucht als zeer fijn ervaren. Na het het fijne kennismakingsgesprek met de piloot waarin ik aangaf dat ik al eens gevlogen had, zij deze dat we zouden kijken hoe we dit in zouden vullen. In de praktijk is het zo gegaan, dat de piloot het opstijgen en landen voor zijn rekening heeft genomen en mij heeft laten vliegen, daar dit mij nog goed afging. Wel heeft hij aangegeven welke route we zijn gaan vliegen en hebben we wat zeehonden gespot. Het geheel is mij zeer goed bevallen en nog eens voor herhaling vatbaar.

Gewoonweg een belevenis.

Hele aardige piloot. Vertelde over allerlei momenten die te zien waren. Prachtig weer en dus ook boven een heel erg mooi uitzicht. Beneden van alles te herkennen. Al met al voor ons een top belevenis.

Super vlucht !!!!

Gisteren een rondvlucht geboekt. Wat gaat dat gemakkelijk via de site en vandaag daadwerkelijk gevlogen. Zeer vriendelijke ontvangst en daarna door de piloot in het toestel begeleidt. We konden alles vragen en hij legde de werking van het toestel heel goed uit. Eenmaal in de lucht een prachtig uitzicht over Texel en Vlieland. De piloot kon veel vertellen over wat er te zien was. Gelukkig was het prachtig weer en konden we de andere eilanden en Den Helder zien liggen. We hebben volop genoten en het is absoluut een aanrader !!

Geweldig om het eiland van boven te zien!

Prachtige vlucht om het hele eiland heen. Alle dorpen en camping die er zijn van dichtbij kunnen ervaren. Helaas vanwege een training van defensie mochten we niet naar Vlieland vliegen maar heel goed opgelost door de piloot. Zeker voor herhaling vatbaar.

Grandioos

Mooie rondvlucht

Fantastisch.

Na eerst 3 jaar geleden een keer 10 minuten zelf vliegen gedaan te hebben, daarna verleden jaar een ultieme tandemsprong van 13000 ft en nu een rondvlucht van een uur. Allemaal top.

Een fantastische dag, vooral voor onze zoon

We zouden een rondvlucht maken boven Texel van 10 minuten. Maar het was zoveel meer dan alleen dat. Een zeer uitgebreide uitleg aan onze zoon van 9 jaar door één van jullie piloten. Bij de 2e piloot in het vliegtuig, en hij mocht voorin zitten. Dat was al geweldig. En toen hij boven in de lucht ook nog even zelf mocht sturen was hij helemaal trots. Hij heeft de dag van zijn leven gehad. En wil nu natuurlijk ook piloot worden.

Bijzonder _ uniek

Van onze kinderen een rondvlucht cadeau gekregen. Tja, wel beetje spannend. En om het nog wat spannender te maken was de start niet vlekkeloos want de motor sloeg tot 2 x toe af. Maar gelukkig 3x is scheeprecht. Daarna probleemloze vlucht. De vlucht was prachtig over Texel, Vlieland, Terschelling tot het puntje van Ameland. Eerst de Noordzee kant en daarna via het Wad terug. Ik had speciaal gezocht voor een vlucht tijdens eb in een weekend, wat was dat bijzonder zeg! Jammer genoeg was het bewolkt en heel heiig, dus geen mooie wolkenpartijen of zon, maar evengoed heel bijzonder en uniek om zo vanuit de lucht de eilanden en de Waddenzee te zien!

Heb iedere minuut genoten.

Het was een prachtige ervaring om Texel en de andere eilanden eens van boven te bekijken. Dit moet eigenlijk iedereen eens meemaken. Volgende keer misschien vanaf een parachute genieten.

Geweldig gave vlucht met goede instructies van en door twee leuke, jonge en enthousiaste piloten

Geweldige vlucht met goede instructies door twee leuke, jonge en enthousiaste begeleiders

Het was heel gaaf.

We hebben ontzettend genoten. Het was een hele mooie belevenis.

Rustige behulpzame piloot

We konden daardoor hele mooie scherpe foto’s maken van de westkant en oostkant van Texel ,Vlieland en Terschelling . Het was ideaal weer met eb . We zagen veel wadden en zelfs veel zeehonden bij elkaar . Prachtig zonlicht in de morgen zorgde voor schitterende effecten bij de. ondiepten en vaargeulen met boten er in . Ook de Slufter ,Kroonpolders , Vliehors en de westkanten van alle eilanden waren prachtig en scherp te zien met hun slenken en futuristische zandbanken ,die door de lage zonnestand ( 9-10u. ‘smorgens)extra heuvels met schaduweffect gaven . Kortom : het was een geweldige ervaring als geboren Texelse ! Veel succes met Uw bedrijf!

Erg leuke 30 min durende rondvlucht. Een rondje rondom rond Texel en stukje boven Den Helder.r.

Het was voor ons de 1e keer met zo'n vliegtuigje waarin je met 3 pers in kunt. Erg leuk en spannend vanwege wat turbulentie. Leuke vriendelijke piloot Ivar heeft ons goed geïnformeerd over van alles en nog wat. Leuke ervaring en zeker voor herhaling vatbaar! Groetjes van Ineke en Stefanie

Postweg 128

1795JS De cocksdorp