Geweldig om het eiland van boven te zien!

Prachtige vlucht om het hele eiland heen. Alle dorpen en camping die er zijn van dichtbij kunnen ervaren. Helaas vanwege een training van defensie mochten we niet naar Vlieland vliegen maar heel goed opgelost door de piloot. Zeker voor herhaling vatbaar.

Grandioos

Mooie rondvlucht

Fantastisch.

Na eerst 3 jaar geleden een keer 10 minuten zelf vliegen gedaan te hebben, daarna verleden jaar een ultieme tandemsprong van 13000 ft en nu een rondvlucht van een uur. Allemaal top.

Een fantastische dag, vooral voor onze zoon

We zouden een rondvlucht maken boven Texel van 10 minuten. Maar het was zoveel meer dan alleen dat. Een zeer uitgebreide uitleg aan onze zoon van 9 jaar door één van jullie piloten. Bij de 2e piloot in het vliegtuig, en hij mocht voorin zitten. Dat was al geweldig. En toen hij boven in de lucht ook nog even zelf mocht sturen was hij helemaal trots. Hij heeft de dag van zijn leven gehad. En wil nu natuurlijk ook piloot worden.

Bijzonder _ uniek

Van onze kinderen een rondvlucht cadeau gekregen. Tja, wel beetje spannend. En om het nog wat spannender te maken was de start niet vlekkeloos want de motor sloeg tot 2 x toe af. Maar gelukkig 3x is scheeprecht. Daarna probleemloze vlucht. De vlucht was prachtig over Texel, Vlieland, Terschelling tot het puntje van Ameland. Eerst de Noordzee kant en daarna via het Wad terug. Ik had speciaal gezocht voor een vlucht tijdens eb in een weekend, wat was dat bijzonder zeg! Jammer genoeg was het bewolkt en heel heiig, dus geen mooie wolkenpartijen of zon, maar evengoed heel bijzonder en uniek om zo vanuit de lucht de eilanden en de Waddenzee te zien!

Heb iedere minuut genoten.

Het was een prachtige ervaring om Texel en de andere eilanden eens van boven te bekijken. Dit moet eigenlijk iedereen eens meemaken. Volgende keer misschien vanaf een parachute genieten.

Geweldig gave vlucht met goede instructies van en door twee leuke, jonge en enthousiaste piloten

Geweldige vlucht met goede instructies door twee leuke, jonge en enthousiaste begeleiders

Het was heel gaaf.

We hebben ontzettend genoten. Het was een hele mooie belevenis.

Rustige behulpzame piloot

We konden daardoor hele mooie scherpe foto’s maken van de westkant en oostkant van Texel ,Vlieland en Terschelling . Het was ideaal weer met eb . We zagen veel wadden en zelfs veel zeehonden bij elkaar . Prachtig zonlicht in de morgen zorgde voor schitterende effecten bij de. ondiepten en vaargeulen met boten er in . Ook de Slufter ,Kroonpolders , Vliehors en de westkanten van alle eilanden waren prachtig en scherp te zien met hun slenken en futuristische zandbanken ,die door de lage zonnestand ( 9-10u. ‘smorgens)extra heuvels met schaduweffect gaven . Kortom : het was een geweldige ervaring als geboren Texelse ! Veel succes met Uw bedrijf!

Erg leuke 30 min durende rondvlucht. Een rondje rondom rond Texel en stukje boven Den Helder.r.

Het was voor ons de 1e keer met zo'n vliegtuigje waarin je met 3 pers in kunt. Erg leuk en spannend vanwege wat turbulentie. Leuke vriendelijke piloot Ivar heeft ons goed geïnformeerd over van alles en nog wat. Leuke ervaring en zeker voor herhaling vatbaar! Groetjes van Ineke en Stefanie

Geweldige ervaring!

We komen al jaren op Texel. Maar hadden nog nooit rondvlucht boven Texel gedaan. Als alternatief voor dagje snikhete Efteling hadden we besloten om dagje Texel te doen. Kids hadden nog nooit gevlogen en vonden het spannend. Maar eenmaal in de lucht hadden ze de tijd van hun leven. Half uur gevlogen, precies lang genoeg. Super aardige piloot die ons meenam naar Vlieland, Slufter, rondje De Koog op ons verzoek. Echt een geweldige ervaring!

Onvergetelijke ervaring

Met mijn moeder van 83 een héérlijke rondvlucht gemaakt over Texel. In overleg met de vriendelijke piloot de route gekozen. We hebben genoten

Fantastisch!

Vandaag een rondvlucht van 45 minuten gedaan! Het was fantastisch! We vlogen boven Vlieland, Terschelling en Texel!Onderweg nog zandbanken met zeehonden meegepakt. De piloot wist een perfecte route en vertelde leuke weetjes. Top ervaring! Voor herhaling vatbaar!

fenomenaal

had als kado/verrassing voor kleinkids eindexamen..geregeld..zij waren zo enorm enthousiast..die blije koppies heerlijk trouwens jullie hebben onwijs leuk team. iedereen heeft er volgens mij lol in..super gaaf wij hebben genoten..

Super!!!

Zo leuk om te doen! Echt fantastisch! Ik zou het iedereen aanraden, van welke leeftijd dan ook. Nog een extra dankjewel aan de piloot. Deze was ook super! Lfs, Karin

Een super mooie vlucht met geweldig uitzicht

Samen met een vriend heb ik een rondvlucht van een half uur gedaan. Was een super ervaring . Over Vlieland gevlogen, was heel mooi weer dus een mooi uitzicht. De piloot was zeer vriendelijk en gemotiveerd. Dit is zeker voor herhaling vatbaar. Zeer tevreden waren wij.

Great experience

I had to reschedule for a whole year and they did it without a problem. The flight was really pleasant, no fuss.

Fantastisch!

Wat een prachtige ervaring is dit! Zo’n mooie rondvlucht en zelfs ook nog boven Terschelling gevlogen waar ik vele vakanties heb doorgebracht als kind en later als volwassene. Wat zijn de wadden mooi en uniek om van boven te mogen bewonderen! Ik raad het iedereen aan om dit mee te maken!

Super leuk

Geweldig super genoten !!

Heel leuk!

We hadden een mooie korte vlucht waarin we (even) zelf mochten sturen! Fantastische ervaring, en de medewerker heeft alles goed uitgelegd.

Een super vlucht

Een hele leuke en leerzame vlucht gehad. Ik mocht zelf sturen en helpen waar kan. Alles werd duidelijk uitgelegd en piloot was erg vriendelijk. We hebben een mooi stuk van Vlieland gezien. Hier kwam ik altijd als kind. Echt de moeite waard om eens te vliegen bij Tessel Air!

Geweldige ervaring over de eilanden

Wij hebben met het gezin een rondvlucht van 60 min gemaakt. We hebben gekozen om deze vlucht boven de Waddeneilanden te maken. Wat een geweldige vlucht en wat een mooi uitzicht. De piloot legde alles van te voren goed uit en ook alle procedures voordat we met het vliegtuig de lucht in konden. Tessel Air bedankt!

Prachtige rondvlucht

Prachtige rondvlucht over Vlieland Texel en ook nog over Den Helder en veel zeehonden gezien op de Razende Bol

Mega genoten

Samen met mijn kinderen een vlucht gemaakt boven Texel. Wat een ervaring! Zeker voor herhaling vatbaar.

Prima geregeld

Een rondvlucht van 15 minuten gedaan met mijn kleindochter van bijna 5jaar. Piloot stelde zich netjes voor en vroeg waar ze wilde zitten voor of achter. Legde netjes uit wat er ging gebeuren en wat we konden gaan zien.

Postweg 128

1795JS De cocksdorp