Super geweldig en gauw nog een keer

Heerlijk vrij in de lucht en ondanks slechte weervoorspelling mooi zonnetje en geweldige Deense piloot

Zeer mooi

Zeer mooie ervaring en was super geregeld. Zeker aan te raden als je dit wil gaan doen.

Een leerzame en mooie ervaring!

Geweldige ervaring

Piloot was precies in de veiligheidsprocedures. Vroeg wat we wilden zien. En daar zijn we overgevlogen. Prachtig om Texel zo van boven te zien. Echt genoten van mijn rondvlucht.

geweldige ervaring

we weden begeleid door een jonge jongen die ons alles heeft uitgelegd over hoe een vliegtuig werkt . Daarna mocht ik zelf gaan vliegen, dit was een hele mooie ervaring en gaf echt het gevoel van vrijheid.

Mijn vader glunderde over zijn hele gezicht!

Als verrassing voor de 74e verjaardag van mijn vader een rondvlucht geregeld waarbij hij ook nog eens zelf mocht vliegen boven in de lucht. De rustige uitleg vooraf was al heel fijn, en ik mocht uitgebreid foto's maken van mijn trotse vader bij het vliegtuig. Zo leuk! De vlucht was natuurlijk de kers op de taart. Hij glom en glunderde van trots en plezier toen hij (wat moeizaam) uit het vliegtuig stapte. Jullie hem een fantastische belevenis bezorgd, bedankt daarvoor!

Grandioos

Zelf mogen vliegen heeft een enorme kick. Op naar de volgende vlucht!

Geweldig mooi!

Geweldige ervaring om de eilanden vanuit de lucht te zien.

Genoten van een prachtige eerste vliegervaring

Wat was het gaaf! Een prachtige vliegervaring gehad. Vriendelijk geholpen door heel aardig personeel van Texel Air. Echt een aanrader mensen!!!

Helemaal geweldig

Vanuit zuid-limburg afgereisd voor een paar dagen Texel, even een rondvlucht meegenomen! Heel mooi om het eiland ook vanuit de lucht kunnen zien, geweldige ervaring, en goede service, het weer was ook uitstekend geweldige ervaring!

Letterlijk 'hoogtepunt'

De rondvlucht aan mijn vriendin haar verjaardag gegeven en hier zeker geen spijt van! Wij hadden de vlucht van 40 minuten gekozen welke zeker aan te raden is. Hadden mooi uitzicht over heel Texel en Vlieland. Tijdens de vlucht legt de piloot ook nog het een en ander uit over de eilanden. Aanrader!

Geweldige nieuwe ervaring

Leuke informele sfeer en veel vertrouwen in de piloot. Prachtig uitzicht en een leuke rit.

Een fantastische beleving voor ons gezin!

Wij hadden een rondvlucht van 30 minuten met 2 kinderen van 7 en 10 jaar. Wij zijn richting Vlieland gevlogen. Het was een super leuke vlucht, voor onze 7 jarige was deze duur precies goed. We hadden een fijne piloot die onderweg nog wat leuke dingen vertelde en zodanig vloog dat iedereen alles kon zien (ook als je aan de andere kant van het vliegtuigje zat). De vlucht/stoelen voelden comfortabel. Wij hadden verwacht dat zo'n klein vliegtuigje schokkender zou zijn maar dat was totaal niet het geval. Kortom: een geweldige ervaring! Ik zou dit eenieder aanraden!

Geweldig!!!!!!!

Geweldig, onze eerste vlucht!

De eerste keer de lucht in. De een met hoogtevrees de ander zeer ontspannen naast de piloot wat een ervaring. Nou van hoogtevrees niets te merken in de lucht en wat een prachtig uitzicht. Richting de vuurtoren en door naar Vlieland. Een stukje door de wolken met een mooi zonnetje betoverend gewoon !! We hadden wat vertraging maar het wachten was het zeer zeker waar!!

De vlucht was magisch

Het was een langgekoesterde wens om met mijn dochter een rondvlucht te maken Ondanks dat er staat dat je wat uitloop kunt hebben, moesten we een half uur wachten zonder dat er iets werd gemeld Ook moesten we ons bij de blauwe deuren melden: echter zijn er aan beide zijden van het gebouw blauwe deuren dus dat werd zoeken De piloot was erg vriendelijk en legde alles goed uit De vlucht was kort (13 min incl taxiën) maar het uitzicht was geweldig

Wauw!!

Als je dochter piloot wilt worden en ze kan voor t eerst ‘zelf’ vliegen over Texel… wauw! Wat een geweldige ervaring over ons favoriete eiland!

Bijzondere ervaring

Mooie manier om Texel te bekijken! :) Dank aan Olivier voor de veilige vlucht.

Onvergetelijke ervaring!

We zijn met een leuke, enthousiaste piloot over de Waddeneilanden gevlogen. Heel veel gezien en het is echt een aanrader!!

Een geweldige ervaring om eens mee te maken! Aardige piloot ook die erg enthousiast was om ons dingen te laten zien en die ons graag een mooie ervaringen wilde laten beleven! Super gaaf!

Piloot Olivier was echt super!

Vandaag een rondvlucht speciaal gedaan met Olivier wat eigenlijk gewoon een vliegles was. Heel erg genoten van de kundige uitleg en demonstraties van Instructeur Olivier. Na de uitleg van Olivier ook zelf even mogen vliegen boven het prachtige eiland Tessel, waar Olivier ook nog eens veel over te vertellen had. We hebben heel het eiland kunnen zien en de slufter was prachtig van boven. De landing had Piloot Olivier met veel vakkundigheid weer van mij overgenomen, misschien kan dit wel bij de volgende vliegles. Deze beleving is zeker aan te raden en al helemaal met Instructeur Olivier. Een flinke fooi had de piloot uiteraard wel verdiend.

Geweldige ervaring!

Een hele mooie belevenis om samen met mijn vader in een klein vliegtuigje boven Texel te zweven. Een totaal ander beeld van dit prachtige eiland. Het vliegen zelf was ook te gek! Mijn vader mocht zelf de knuppel bedienen, waar hij enorm van genoten heeft. Een ontzettend sympathieke piloot heeft hem van te voren uitgelegd hoe dit moest. Toen kon het avontuur van het opstijgen beginnen. Zalig! Echt een aanrader

geweldige ervaring !!

nog nooit boven Texel gevlogen, maar zeker voor herhaling vatbaar. Hele sympathieke piloot die erg veel over het eiland wist te vertellen

Geweldig.

Voor onze twee kleinzonen allebei 12 jaar een rondvlucht geboekt. Vonden het gewelig raakten er niet over uitgepraat. Heel aardige piloot die het voor de jongens geweldig maakte. Harstikke bedankt.

Geweldige rondvlucht!

Supermooie, interessante rondvlucht. Veel gezien en goede uitleg. Echt een aanrader!

Postweg 128

1795JS De cocksdorp