Na ruim 20 jaar vliegangst een super vliegervaring !! met

Vandaag een uitgestelde rondvlucht gemaakt 30 minuten deze zou eerst 5 oktober wezen maar kon helaas niet doorgaan door harde wind . De piloot was jong maar zeer kundig en relaxt.ik heb vtv aangegeven dat ik de nodige angst had en dit werd goed opgepakt Mocht voorin zitten . Volgens de piloot ontstaat de meeste angst door dat je niet weet wat er gebeurt. In mijn geval klopte dit ook wel de piloot vertelde rustig waar hij mee bezig was en vloog naar de plekken die we wilde zien Zelfs toen hij wat rondjes draaide om de zeehonden plaats en de vuurtoren in Cocksdorp was er bij mij van angst geen sprake Kort om ik mijn vrouw en ik hebben er van genoten en willen dit dan ook graag nog eens over doen.

samen met 3 van onze kleinkinderen een grootse ervaring

T.g.v. opa's 75 ste verjaardag samen met oma en 3 van onze kleinkinderen een kleine rondvlucht gemaakt boven Texel ,waar ook 2 van onze kleinkinderen wonen in Den Hoorn. De kinderen genoten, eentje had er nog nooit gevlogen. Speciaal compliment voor de uiterst vriendelijke piloot, die heel leuk alles uitlegde , hetgeen onze kleinzoon die co piloot was enorm op prijs stelde , hij mocht zelfs nog een stukje sturen. Een evenement om nooit te vergeten. Vlucht 2 okt rond 11.00 uur

Onbeschrijfelijk

Wat een ongeloofelijke vette ervaring om dit te doen, prachtig om het eiland te zien vanuit de lucht en dan zelf de ultieme vliegervaring mee te pakken

Super!

Het vliegen was heel erg leuk! De piloot was ook erg aardig. Zeker een aanrader om te doen.

Fantastisch

We hebben een geweldige vlucht gehad boven Texel en Vlieland. Hele goede piloot, opstijgen en landen gingen heel relaxed.

De eerste keer vliegen een geweldige ervaring boven mijn eiland Texel. Ik kan niet meer zeggen dan TOP

Super ervaring!

Vliegles cadeau aan mijn schoonvader die al een paar lessen had gehad in het verleden. Fantastisch opgepikt door de instructeur die hem 'gewoon' de vervolg les heeft gegeven. Samen met het prachtige weer had hij zich geen betere dag kunnen wensen.

Zo vrij als een vogel

Hele fijne ervaring gehad met onze eerste vlucht boven Texel. Ik had de rondvlucht waarbij ik zelf ook een stukje mocht vliegen. Goede uitleg over gehad en de piloot gaf je genoeg zelfvertrouwen en maakte je enthousiast! Zelf ook genoeg input mogen geven in welk rondje, wat voor start, of je zelf wilde proberen te landen etc. Echt iets wat een ontzettend toffe toevoeging van de rondvlucht is!

Erg leuke en bijzondere ervaring.

Je kreeg eerst wat uitleg over het vliegtuigje wat wel interessant was. Toen gingen we vliegen. Dat was erg leuk. Erg mooi uitzicht en ik mocht zelf ook vliegen wat heel cool was. Echt een leuke ervaring! Ik raad het zeker aan om te doen!

Top ervaring!!

Wat een leuke ervaring was dit. 1 man van ons voorin om zelf het vliegtuig te besturen en 2 man mee als passagier. ‘Piloot’ vond het geweldig en ook de 2 passagiers hebben genoten. Wat is Texel toch mooi!!! Ook vanuit de lucht.

Waanzinnig.

Wat heb ik genoten van de allereerste keer in een dergelijk vliegtuig in de lucht: ontspannen sfeer, duidelijke uitleg en een fantastisch gevoel als je loskomt van de grond en (zelf) vliegt!!

Zeker eens in het leven waard

Voor het eerst een rondvaart gemaakt, en ook voor het eerst boven de waddeneilanden. Niet alleen de ervaring is fenomeen, maar het uitzicht op de waddeneilanden boven het zee is een van de mooiste uitzicht die je kan hebben in Nederland.

Absolute Aanrader voor Iedereen!

Een topvlucht met fenomenaal uitzicht. Iets om nooit te vergeten! Dé enige echte manier om Texel en Vlieland van boven te zien. Alweer zélf gevlogen (2e keer)! Take off en landing natuurlijk (nog) niet. Kicken!!! Buitengewoon vriendelijke instructeur - Michel - die ons alles uitlegde en al mijn vragen goed beantwoordde. Op die dag waren wij 3 uur daar voor in Den Burg getrouwd. Dubbel feest dus. Wij wonen in Flevoland. Heb je hoogtevrees? We hadden nergens last van. Zo'n prachtige vlucht moet je eens in je leven gedaan hebben. Je zult er geen spijt van hebben. Na de veilige landing hebben we nog lekker lang vertoefd op het terras en genoten van heerlijke versnaperingen en buitengewoon gastvrij personeel. DOEN !

Top belevenis!

Een half uur gevlogen boven Texel. Oudeschild uit de lucht, mijn oude basisschool De Bruinvis gezien met een oneindig vol leerlingen. Prachtige weerspiegeling van de wolkenlucht in het water van de Waddenzee. Scheren over Vlieland met heel veel zeehonden op de zandbanken. Vriendelijke piloot die veel vertelde over wat er te zien was. Absoluut een aanrader!

prachtig, prettig, om nooit te vergeten

Als cadeautje voor mijn vrouw wegens onze 60 jarige echt verbintenis!!! Vele jaren op Texel geweest maar nog nooit van bovenaf gezien. De vlucht boven de wadden was onvergetelijk. De slufter en veel meer zeehonden dan we gedacht houden, geweldig. Prettige, bekwame en behulpzame piloot. Op mijn leeftijd kostte het wat moeite om de benen binnen en buiten boord te krijgen!!

Ontzettend van genoten.

Ben zelf iemand die de modelvliegsport van jongs af aan beoefen (ben momenteel 72). Ik wilde nu een keer zelf achter het stuur zitten van een echt vliegtuig zitten en zelf mogen sturen. Heb hier volop de gelegenheid voor gekregen van een zeer aardige en kundige piloot. Heb van Texel naar Vlieland en Terschelling en terug mogen vliegen bij windkracht 5. Tijdens de vlucht heeft de piloot nog verscheidene malen gevraagd of ik nog bijzondere dingen wilde doen. Zowel van het vliegen als het uitzicht vanuit het vliegveld heb ik en mijn vrouw hele fijne herinneringen aan overgehouden.

Fantastische ervaring!

De mensen daar zijn erg vriendelijk, je voelt je op je gemak! De piloot legt alles goed uit op een prettige manier. Het is geweldig om de eilanden van bovenaf te zien,ik heb genoten en zou het iedereen aanbevelen!

Super tolles Erlebnis

Sehr unkomplizierte Buchung und Abwicklung. Äußerst freundliches und kompetentes Personal.. Der Rundflug war hervorragend,der Pilot hat sehr viel erklärt und viel wissenswertes vermittelt. Ausserdem ist er auf unsere individuellen flugrouten wünsche eingegangen. Alles in allem ein unvergessliches Erlebnis, welches sein Geld mehr als Wert war. Grüße von Regine und Torsten Wittstock aus Wuppertal.

Geweldige ervaring met onze kinderen en kleinkinderen

Veel gezien, met vriendelijke uitleg van beide piloten.

Zeer vriendelijk personeel geweldige ervaring

We werden hartelijk ontvangen. Zeer behulpzaam. Prachtige rondvlucht gemaakt.

Geweldige mooie ervaring!

Fantastisch! Ik mocht zelf vliegen, wat een mooie ervaring, een droom kwam uit. Leuke piloot, voelde me direct vertrouwd. Echt een aanrader

Echt een super ervaring

Heb een ‘student’ vlucht gedaan in de PH-TEX, een Cessna 172 met heel veel vliegervaring:), met Tessel Air. Roel was mijn begeleider en piloot. Eerst heeft Roel van alles en nog wat uitgelegd over het toestel en de basis van het vliegen. Daarna heeft hij de start gedaan en mocht ik de stuurknuppel overnemen. Mijn eerste bocht van over de Koogerduinen en toen ging het richting de vuurtoren. Ik mocht het vliegtuig vervolgens oplijnen naar de landingsstrip. Het laatste stukje nam Roel weer voor zijn rekening. Ga zeker een vervolgvlucht boeken. Kortom, een echte aanrader als je op Texel bent.

Weekend Texel mooi afgesloten in de lucht!

Met mijn moeder weekendje Texel mooi afgesloten in de lucht. Mooie dag voor rondvlucht in september, aardige piloot, over Vlieland gevlogen en bij eb zeehonden gezien. Zeker voor herhaling vatbaar en dan misschien wel parachute springen.

Gewéldig mooie ervaring, en móói van mijn vliegangst af

Mijn vrouw had me al vaker geprobeerd over te halen en nu, met een kans om boven dit mooie Waddengebied te vliegen, heb ik de stoute schoenen maar eens aangetrokken en ben ik langs mijn vliegangst gegaan. Gelukkig zaten de Dare-Devils in het andere vliegtuig en konden wij fijn genieten van de Waddeneilanden vanuit de lucht met een piloot die fijn voorzichtig met ons over Texel, Vlieland en Terschelling vloog. Géwéldig mooie ervaring! Kan het iedereen aanraden! Maar áls je gaat, ga dan een uur… voor die paar euro meer moet je zo láng mogelijk genieten, vinden mijn vrouw en ik. We gaan zéker vaker zo‘n vlucht maken en óók een ballonvaart

Prachtige vlucht

We hebben een half uur boven Vlieland en het noorden van Texel gevlogen. Prachtige vlucht. Goede piloot.

Postweg 128

1795JS De cocksdorp