Ik heb 6x deze rondvlucht meegemaakt, had mijn kinderen en klein kinderen ze kado gegeven , dat is toch uniek zo’n kado, en ze blij gemaakt,met deze ervaring. Ook ik (81jr)heb met mijn klein zoon gevlogen als passagier dan . Bedankt voor deze ervaring, mijn hartelijke groeten Tilly Krijnders

Het was een super ervaring

Wij hebben er heel erg van genoten het was een mooie ervaring

Geweldig!!!

Super mooi om het mooiste stukje van Nederland van boven te zien! Prachtig Vlieland en Terschelling ook mooi!!!

Hardstikke leuk!

Vriendelijkontvangst, uitleg over het vliegtuig en prachtige rondvlucht! Wel wat later vertrokken dan gepland, ruim een uur zitten wachten..

Geweldige ervaring en aardige piloot

Een tukker als piloot die mij , en mijn vriend als tukkers een onvergetelijke ervaring liet beleven.Kado gekregen van mijn vriend, zou het meerderen aanbevelen!!Top!!

Geweldige vlucht gehad met Wouter

Heldere uitleg over het vliegtuig, hele prettige manier van instructie geven en interessante verhalen over het gebied. Absolute aanrader!

Hele mooie belevenis bij heel mooi rustig en helder weer

Goeie uitleg van piloot Wouter en zo gedaan wat we graag wilde zienmet n vlucht van 3kwatier bedankt en tot ziens.

Heel gaaf om Texel vanaf een ander perspectief te zien!

Super tof, we zijn over zowel Texel, Vlieland & Terschelling gevlogen. Piloot legde veel uit, zeker een aanrader !!

Geweldig maar te kort

Medepassagiers wonen op Terschelling, en wilden heel graag boven Terschelling vliegen, daardoor weinig van Texel gezien helaas. Volgende keer beter dan maar.

Geweldige ervaring

Prachtig uitzicht over het eiland

Wat een waanzinnige ervaring!

Fantastische ervaring, echt een aanrader! Piloot Wouter was top. Hij vertelde veel leuke info tijdens de vlucht.

Prachtige belevenis om nooit te vergeten

Mooi weer, schitterend uitzicht en een gezellige leuke piloot maakte onze vlucht tot een prachtige belevenis. na 20 minuten weer geland, veel tekort en dat vraagt ook om meer en nog een keer en dan langer. Aandachtspunt: de planning liep een uur uit en dat betekende ook een latere boot terug. NIet erg overigens maar puntje voor verbetering.

Geweldige ervaring, niet eng!

Hoewel we al jaren op Texel komen voor het eerst een rondvlucht van 30 minuten met Tesselair. Even wennen aan klein vliegtuigje....Aardige deskundige piloot. Geweldig uitzicht want het was prachtig weer. Kortom, we hebben genoten van deze ervaring.

Super ervaring

Wat was de rondvlucht geweldig met een leuke piloot zou dit aan iedereen aanraden.

bijzonder, inspirerend zowel op de grond als in de lucht door jullie allemaal.!!!

Ik heb mijn vriendin een proefles vliegen gegeven en mijzelf als passagier ingeschreven. Jullie hulp telefonisch omdat ik in het buitenland geen internet had was TOP , ook het advies om s'morgens te vliegen TOP Ontvangst aan de balie op 30 augustus was perfect , vriendelijk , duidelijk en gewoon heel prettig TOP. Vervolgens de uitleg en instructie valivier bij en in het toestel was heel leuk, duidelijk en heel begrijpelijk TOP. En met geluk van mooi weer en een ontzettend heldere lucht hebben we met piloot Olivier en mijn vriendin Annelies als co een waanzinnige mooie en leuke vlucht gehad TOP Jaaaaaa 6x TOP dus en door jullie allemaal verdiend !!!!! Graag komen we nog een keer terug voor het rondje afsluitdijk , Friese kust , Harlingen , Terschelling , Vlieland en weer terug op Tessel airport. met vriendelijke groet Annelies Roozen en Arvid Beekmann boardingpass RVS40 , 30-08-2022 09:25 uur

Wij hadden nog nooit in een vliegtuig gezeten en waren dus best nerveus. De piloot heeft ons gerust gesteld, extra motor check en toen de lucht in. We hebben echt super genoten met een fantastische uitleg en piloot. Alleen zou mijn man filmen omdat ik mocht vliegen( een ervaring op zich) Maar het filmen is niet gelukt jammer genoeg.

Genoten !

Altijf ff spannend zo'n origineel verjaardagskado van mn dochters gekregen. Een rondvlucht van een uur boven Texel en omgeving, topkado van hoog niveau. Vooral voor mn vriendin die als verrassing ook mee mocht.. Gerustgesteld door de vriendelijke piloot Michel stapte we vol vertrouwen het 6 persoons toestel in samen met nog een stel. Of we nog verzoekjes hadden hoe de vlucht ingedeeld zou kunnen worden werd gekozen voor Texel - Den Helder - razende bol - Vlieland - Texel. Het weer was top, de uitzichten grandioos, met hier en daar wat aanvullende info van hoe en wat van de piloot. Pracht rondvlucht, na een soepele landing waren we een schitterende ervaring rijker. Dochters en Michel, bedankt ! Ook namens mn vriendin. Groeten, Leo van der Voort

Waanzinnig zo boven de kustlijn van Texel vliegen

Goede duidelijke uitleg hoe een vliegtuig vliegt. Piloot Olivier zeer aardige jonge man die verdiepings vragen stelt als je er zelf een beetje verstand van hebt jammer dat hij niet van helikopters houd Gr Marc Bruijn

Het was geweldig, enorm genoten

De uitleg was goed en helder, het sturen van het vliegtuig was een mooie ervaring, het is aan te bevelen

Wij hebben genoten !

Wat een vriendelijk ontvangst en goed geregeld. Ondanks de drukte niet lang hoeven wachten op de vlucht. De vlucht zelf was leuk en we hebben even kunnen genieten van een prachtig uitzicht. Mijn man mocht even het vliegtuig besturen, Een hele ervaring ! Bedankt !

Een heel mooie vlucht gehad maar ...

De rondvlucht is door ons drieën zeer goed ervaren. Omdat ik als Texelaar mijn Oostenrijkse-bezoekers Texel vanboven wilde laten zien viel de communicatie boven in de lucht niet mee omdat we geen koptelefoons met communicatie hadden. Een aanbeveling voor een volgende keer zou ik zeggen. Ik kom het graag testen ;-))

super

Ondanks de drukte met de Fly-In op 27 augitsu was het een top ervaring. Ik had een voucher met korting kunnen kopen en wou naats het uit een vleigtuig spring ook wel eens voelen hoe dit was. Nu had ik de tijd om eens echt uit her vleigtuig te kijken en langzaam de afstand tussen mij en de aarde groter te zien worden. Rond de 15ooft levelde we uit en mog ik een stukje vliegen en sturen. Alles kleine beweging, wachten tot het vliegtuig gaat en dan weer uit levelen. Het is grappig om mee te maken dat een ongeoefend ook zo weinig ziet. Het komt er opneer dat we alleen verandering / beweging zien. Het is iets wat ik zeker nog een paar keer ga doen maar dan langer om naat een ervaring ook echt iets te leren.

Heel aardige piloot het was erg druk op vliegveld met allemaal vliegtuigjes erg gezellig

Super ervaring!

Echt heeel vet om mee te maken en ook zelf aan het stuur te mogen zitten. Erg enthousiaste piloot die alles goed uitlegde. Top ervaring! Wel wat lang moeten wachten vanwege uitgevallen vluchten, maar dat mocht de pret niet drukken

Super gave geweldige ervaring

Ik was passagier en mijn vriend mocht zelf sturen ,was guper gave en geweldige ervaring ,piloot legde alles zeer goed uit enbmijn vriend werd goed begeleid net sturen ,en wist mijn vriend met zijn hoogtevrees goed op zijn gemak te stelien,piloot was tevens goede gids en vertelde ook precies waar we overheen vlogen waar wat was en vroeg nog of we over de marine haven wilde vliegen /onze voorkeuren ,ik heb als mede passagier mooie foto's en filmpjes kunnen majen echt toppieeee

Postweg 128

1795JS De cocksdorp