Zeker het geld waard

Het was super mooi. Een aardige, relaxte piloot, die regelmatig wat leuks vertelde over de omgeving. Ik kom al 30 jaar op Texel en toch was deze ervaring erg vernieuwend. De kinderen van 5 en 7 hielden de vlucht van een uur ook met gemak vol en vonden het geweldig.

Hartelijke ontvangst, enorm leuke rondvlucht en zeer vriendelijke piloot (Olivier)

Een van de laatste wensen van René vandaag kunnen verwezenlijken; een rondvlucht op Texel. De boeking online ging niet helemaal vlekkeloos, maar het personeel ter plekke loste dit heel goed op. Dus we konden vandaag om 10.30uur de lucht in nadat piloot Olivier het vliegtuig had volgetankt. We stegen op in noordelijke richting en toen rechtsom over Oudeschild naar Den Helder. We waren in de bijzondere omstandigheid dat we een ‘low fly by’ mochten maken over de start-/landingsbaan van Den Helder AirPort. Vervolgens over de westkust nog de zeehonden gespot op de zandbank en toen weer geland op Texel airport. Bedankt voor de prettige ontvangst, de uitleg, goede zorgen en het plezier en toewijding waarmee jullie je werk doen!! Hartelijke groet, Marcel

Fantastische vlucht gehad

De piloot was geweldig, gaf uitleg waar we wat zagen. En zo mooi vanuit de lucht een fantastische ervaring. Ik heb genoten!

Geweldig leuk

Suoee leuke ervaring, aanrader

Geweldig genoten

Als cadeau voor mijn man heb ik een proefles geboekt en voor een meerprijs ben ik zelf ook meegegaan. Het was top, super sympathieke piloot die alles duidelijk vertelde en de tijd nam. Mijn man heeft een geweldige ervaring gehad en voor het super. De vlucht was heel mooi! Voor herhaling vatbaar.

Spectaculaire rondvlucht over de eilanden!

De titel zegt al genoeg. Opgestegen vanaf Texel, langs de kust richting Vlieland. Vervolgens over Terschelling tot aan Ameland en via de zuidkant weer terug. Geweldige vlucht met veel wetenswaardigheden verteld door de piloot.

Top!

Super ervaring! Echt een aanrader!

Zeer geslaagde rondvlucht met mijn kleinkinderen

De kleinkinderen vonden het in het begin nog spannend maar de pilot was erg aardig en stelde ze gerust. Het was leuk om vlieland van uit de lucht te zien

Grandioos

Spannend en uniek, ik heb mijn 3 kinderen en 4 kleinkinderen rondvlucht kado gegeven in totaal 6 vouchers+passagier . zelf meegemaakt met mijn oudste kleinzoon gemaakt, geweldige ervaring voor een oma v 81 jr oud

De mooiste dag van zijn leven

Vandaag heeft mijn zoon van 13 een rondvlucht van een uur gemaakt. We werden heel relaxed ontvangen en geholpen door een erg vriendelijke dame. Na heel even wachten werd hij opgehaald door zijn piloot en kreeg hij de uitleg over het vliegen. Hoewel hij het heel erg spannend vond stapte hij met een glimlach in en na de landing zat hij vol enthousiaste verhalen. De piloot heeft het perfect gedaan en hem letterlijk de mooiste dag van zijn leven bezorgd!

Eenvoudig en snel boeken via internet direct bevestiging ontvangen. Hartelijk ontvangen. Helaas sloeg het weer om waardoor onze vlucht niet door kon gaan uitstekend uit gelegd waarom. In de middag contact gehad en konden gelijk de volgende dag als nog vliegen. De vlucht was super gelijk instappen en vliegen. We hadden 15 minuten geboekt en dat is voor Texel en de vluchtbeleving meer als voldoende al met al een succes uitje

Het was een mooie vlucht we werden goed geholpen bij en een fijne piloot het is een aanrader als je naar Texel gaat om een vlucht te maken

Super leuke ervaring!

Vandaag een rondvlucht boven Texel gehad. Wat een lieve top piloot. Zeer goed en professioneel! Prachtig uitzicht en veel ruimte om dingen te vragen.

Echt Fantastisch

Een prachtige dag vandaag ❤ Lindy & Jochem mochten een rondvlucht maken boven Texel en Vlieland. Die ik gewonnen had via Texel Vakantiekrant en Tessel Air op facebook. Hoe gaaf. Eigenlijk zou het gister al, maar door de laag hangende bewolking en wind ging dat niet door. Maar vandaag wel. Geweldige medewerling van het Tessel Air gehad!!

Unieke ervaring voor moeder en vooral zoon!

In eerste instantie lastig te vinden, maar inchecken ging heel snel en we hebben nauwelijks hoeven wachten tot de piloot kwam. Een uitlegrondje over het toestel en daarna snel de lucht in. Zoonlief was helemaal trots dat hij het vliegtuig zelf kon en mocht besturen. Wat een unieke ervaring!

Grandioos

Wat een aardig personeel, denken oplossing gericht met je mee. Ons werelderfgoed De Wadden, grandioos, adembenemend. Voor iedereen een aanrader om een vlucht te boeken.

Fantastisch om bijna de het hele waddengebied vanuit de lucht te zien

Een supervlucht van een uur helemaal langs Vlieland Terschelling en Ameland gevlogen. Zeehonden gezien en allerlei bezienswaardigheden vanuit de lucht. Aardige piloot die veel vertelde en er ook echt lol in had zelf met nog een paar scheve bochten als toetje. Was fantastisch.

Bijzonder vriendelijke ontvangst

Hadden een boot te laat omdat ie nog niet om het half uur ging maar om het uur. Bericht gestuurd en was bij aankomst al geregeld door onze vlucht half uur te verplaatsen. Geduldige uitleg over alles en moest in de lucht zelf vliegen. Was echt spannend maar alles ging goed. Gelukkig hoefde ik niet zelf te landen. Echt aan te reden, ook voor mensen met een beetje vliegangst.

Prachtige vlucht

Geweldige vlucht! Sympathieke piloot, Olivier, die een prachtige vlucht over de eilanden heeft verzorgd.

Onwijs leuk, iets om van de bucketlist af te strepen!

Ontzettend leuke ervaring. Wij hadden de rondvlucht speciaal, waarbij we in de lucht zelf mochten sturen. Dat sturen was nog best spannend, omdat het erg gevoelig reageert. Maar wel een leuke toevoeging aan de vlucht! De piloot deed het ook erg leuk. Ging leuk met de kleintjes om en er is een zitverhoger aanwezig zodat ze makkelijker uit het raampje kunnen kijken. Wij waren met twee groepjes en in eerste instantie onhandig ingepland. We werden vervolgens nog eens omgeroepen waarbij zij op eigen initiatief een andere indeling hadden gemaakt, zodat we niet te lang hoefden te wachten.

erg leuke ervaring

Prima begeleid, fijne uitleg was echt geweldig.

Geweldig!!

We zijn elke zomer op Texel en gaan elk jaar vliegen. Telkens weer een geweldige ervaring en Texel is prachtig vanuit de lucht.

Geweldig en prachtig!

Een jonge piloot stelde onze dochter gerust die het erg spannend vond. Hij nam hier echt de tijd voor en hierdoor hebben we allemaal genoten van een prachtige vlucht!

Super leuk om te doen, en heel gaaf

Ja in een woord geweldig heel gaaf om zelf ff te mogen vliegen. En boven een heel mooi eiland Texel. Ook de instructeur was heel aardig en stelt je op je gemak. Bij mij niet nodig want ik vond het geweldig. Had er eigenlijk wat vliegtijd bij moeten kopen. Om het eiland Texel nog meer te kunnen zien.

Ontspannen vlucht!

Vooraf had ik niet echt verwachtingen en was ik wat nerveus. Bij aankomst konden we gelukkig makkelijk vinden waar we konden inchecken en daarna was het wachten op de piloot. Terwijl je wacht kun je zien hoe anderen de lucht in gaan of juist neerkomen met een parachute dit maakt dat de wachttijd snel genoeg verloopt. Toen werden we opgeroepen en konden we met de piloot naar het toestel toelopen. We kregen een korte maar prima uitleg en al snel waren we bezig met instappen, gordels vastzetten en taxiën over het weiland. Een laatste motorcheck en daar gingen we dan, de lucht in! De vlucht was super ontspannen, we zijn richting Vlieland gevlogen en hebben nog een aantal zeehonden zien liggen. De piloot gaf afentoe wat informatie over wat we konden zien en zorgde ervoor dat iedereen mooi zicht had door bv 2 keer een rondje erover te vliegen (eerst links draaiend en derna rechts draaiend). We begonnen de vlucht met zon en bewolking en eindigden met wat lichte regen dat mocht de pret echter niet drukken. Voor de landing hadden we nog even mooi uitzicht op Texel en op het paracentrum. De landing had een vlaagje extra wind maar verliep verder prima. De piloot beantwoorde daarna nog wat vragen voor we uitstapten en bood ook aan om een foto te maken van ons voor het vliegtuigje. Supertof om mee te maken en fijn dat alles zo ontspannen verloopt! Ik kan het echt aanraden om een keer mee te maken.

Postweg 128

1795JS De cocksdorp