Echt genieten en voor herhaling vatbaar!
Het enige nadeel is het weer en de onduidelijkheid die dat met zich meebrengt - dat heb je helaas niet in de hand. Vorig jaar hadden we de vlucht geboekt, die werd helaas de dag ervoor geannuleerd. Gelukkig konden we toen het hotel e.d. ook nog annuleren. Maar afgelopen weekend was poging 2. We werden vriendelijk ontvangen en de instructies waren duidelijk. Ik had op voorhand wel wat zorg op de 'hou rekening met dat je er zeker 4 uur bent', maar ik kwam er al snel achter dat dit waarschijnlijk eerder uitzondering dan regel is. Het is allemaal heel efficiënt en gaat redelijk vlot. Daarnaast is het ook leuk om anderen te zien springen en landen. Zeker als het zonnetje schijnt. Uiteindelijk was het dan onze beurt! We kregen de instructies en het 'harnas' was al aan. We liepen naar het vliegtuig en namen onze plek daar in. En toen.. last minute, werd besloten om toch niet te gaan. De wind zat op een piek en was te sterk. Balen! Voor de tweede keer een annulering. Er was een kans dat we later in de middag nog konden springen, als de wind was gaan liggen. Ik was even bang dat ik urenlang daar moest blijven wachten, maar gelukkig konden we een ander plan trekken en werden we vanzelf gebeld als er toch een mogelijkheid ging ontstaan. Dan zit je wel lang in de wachtstand.. gaat het door, gaat het niet door, wat gaan we in de tussentijd doen? Je wil wel op tijd klaar staan als het toch mogelijk blijkt te zijn. Einde dag kregen we helaas het bericht dat het op deze dag niet meer ging lukken, maar we kregen wel direct de mogelijkheid om opnieuw te boeken en dat kon de volgende ochtend vroeg direct. Dat zag er qua weer veelbelovend uit. En zoals ze zeggen, 3x is scheepsrecht - want zondagochtend zijn we uiteindelijk dan ook echt gesprongen. We vonden het een heerlijke ervaring, met prachtig uitzicht op het eiland, onwijs vriendelijke instructeurs en een goede sfeer. Toen ik beneden was, wilde ik het liefst meteen weer omhoog voor een volgende sprong. Zeker een aanrader dus!