Onbeschrijfelijk mooi!

Dit goed geoliede paracentrum zorgde voor een onbeschrijfelijk mooie ervaring. De hoogste sprong van 13000 ft leek vooraf enorm spannend, maar eenmaal op locatie en bij de briefing hing er een ontspannen sfeer. Mijn tandemspringer Cas had al meer dan 13000 sprongen en maakte er een mooie ervaring van door me tijdens de vlucht en sprong volledig in de ervaring mee te nemen. Iedereen moet dit een keer gedaan hebben in zijn/haar leven.

Een onvergetelijke adembenemende ervaring

Toen we aankwamen op Texel (de dag voor de sprong) was het stormachtig. Beetje twijfelachtig of er wel gesprongen zou worden belde ik ‘‘s ochtends naar het paracentrum. Ja, we zijn opgestart en springen vandaag tussen de buien door. Yes!!! Dus we gingen erheen, schreven ons in en toen begon het wachten. Af en toe heerlijk in het zonnetje en af en toe werd alles weer stilgelegd door de regen. Maar na 2,5 uur wachten was het zover… we mochten ons melden voor de briefing. Na een korte uitleg liepen we richting het vliegtuig. Maar helaas er kwam weer een bui aan, dus weer terug naar de hangar. Maar na deze bui mochten we de lucht in. Op de grond in het vliegtuig, steeds hoger en dan gaat het luikje open! 1,2,3… en hop daar ga je… wauw!!! Wat een snelheid, wat een kracht, wat een wind en wat een gevoel van vrijheid! En als de parachute dan open gaat en je kunt genieten van de rust en het prachtige uitzicht… wat wil je nog meer. Het was geweldig!!!! Super dag, super relaxed sfeertje, leuke mensen, helemaal fantastisch!

geweldig

Prachtige morgen gehad met prachtig weer en zeer enthousiaste duo springster bedankt voor deze leuke sprong. Gr René Vos.

GEWELDIG!

Wat een geweldige ervaring was het parachute springen! Samen met mijn zusje hebben wij enorm genoten ( en dit doen we nog steeds )

Zeer gaaf maar veel te kort

Prima ontvangst, vriendelijk personeel, duidelijke instructies. Na een uurtje wachten, met perfect weer en prima uitzicht op het stijgen en landen van vliegtuigen en springers, eindelijk aan de beurt. Aardige, niet Nederlandse, instructeurs welke wel goed verstaanbaar zijn. Na instappen in het vliegtuig werd na het opstijgen het tuig waarmee je vastzit aan de instructeur steeds verder/harder vastgetrokken, tot het oncomfortabele aan toe. Ook tijdens de sprong, welke waanzinnig was, heeft het te strakke gevoel voor mij teveel afleiding gezorgd. Ondanks dat duurde de sprong veel te kort!! Had van mij veel langer mogen duren.

Te gek!

Een unieke ervaring, mogelijk gemaakt door een enthousiast en gezellig team.

Vliegende sardientjes

Fantastisch en hilarisch, hoe met een doos sardientjes omhoog vliegen en vervolgens op verschillende hoogtes een paar uitspringen uit een luik die zo snel open en dicht als bij de afhaal Chinees om vervolgens weer omhoog te klimmen en zelf te mogen springen. Instructeur ook enthousiast bij het laten zien van wat er allemaal komt kijken ondanks hij het zelf ontelbaar heeft gedaan.

Een ervaring om nooit te vergeten!

Een parachutesprong maken is altijd al een droom van mij geweest. En die droom is eindelijk uitgekomen bij paracentrum texel! Het uitzicht dat je boven het eiland hebt is waanzinnig! Echt een aanrader! Ik kom zeker nog een keer!

Wat een adreline kick was dat zeg!

Altijd over gehad en ineens was het moment daar; kon gaan skydiven. Wat een ongelofelijke rush was het, spannend naar het moment toe, eenmaal uit het vliegtuig op 13000 ft dalende met 200km/h een grote rollercoaster aan kick ass emoties, vallen, lachen (althans dat dacht ik, filmpje toonde anders, dat was meer whooooooaaaaaaaa :-), kijken...vliegen als een vogel...ineens een camera man onder je die naar je lacht en duimen omhoog doet....niet te beschrijven eigenlijk. Dit moet je zelf beleven en ervaren, bij twijfel gewoon doen.

WoooooooooooooooW

Mijn ervaring was in één woord: WoooooW!

Waanzinnig en geweldig maar nooit meer..

Ervaring om nooit te vergeten, echt een kick om uit een vliegtuig te springen! Maar dit was wel een once in a lifetime gevalletje!

Fantastisch

Fantastische ervaring. Iedereen is zo vriendelijk en zenuwen verdwijnen als sneeuw voor de zon. Gemoedelijke sfeer. En het moment dat de deur van het vliegtuig opent zweef je al door de lucht. Fantastisch

Ongelooflijk, mooi en vooral gewoon doen!

Ik heb mijn vriendin deze sprong cadeau gedaan en ze heeft vanaf moment 1 tot de sprong genoten. De sfeer daar is heerlijk ontspannen en je mag als bezoeker overal kijken. Je krijgt goed uitgelegd wat je moet doen en de begeleiding is zeer vriendelijk. Ze heeft hoogtevrees maar dat was geen probleem. Wij hebben de sprong met een cameraman erbij gedaan, dat is echt een aanrader! De omgeving van Texel uit de lucht is perfect en de sprong was waanzinnig! Kortom, gewoon doen!

Super ervaring!

Afgelopen zondag 2 x tandemsprong gemaakt met Martin. Duidelijke instructie en mocht ook zelf bochten maken, zowel in de vrije val, als zwevend aan de parachute. SUPER. Maakt de beleving compleet. Dank Martin. Kom zeker ( met onze dochter) terug voor wederom een fijne dag.

Super gaaf

Vanaf het begin tot het eind echt top geregeld. De sprong zelf is echt een geweldige beleving die niet te omschrijven is. Het enige wat ik nog kan zeggen is Probeer het zelf en je begrijpt het

Op zaterdag samen met mijn moeder, neef en man gesprongen. Zelf was in onderweg lichtelijk misselijk, wat helaas wat afdeed aan de ervaring. Verder ontzettend genoten van de sprong, je kan Texel prachtig zien vanuit de lucht. Het centrum hield ons per mail keurig op de hoogte via de mail dat de sprong een uur later was, wat onnodig wachten voorkomt. Goede begeleiding voor en tijdens de sprong.

Fantastisch

Wat een geweldige ervaring, niet lang hoeven wachten. Ik raad het iedereen aan om dit 1x in je leven te doen.

Onwijs vet!

Het parachute springen was onwijs vet!

Geweldig, ik wil meer!

Ik wilde dit al al zo lang. En nu ik het heb meegemaakt ga ik volgend jaar voor de AFF. Echt ik wordt een skydiver! Tot volgend jaar

Lang gekoesterde wens komt uit: Extreme Tandem Skydive Texel 13000

Al vrijwel heel mijn leven wilde ik een keer een parachutesprong maken. Gisteren was het eindelijk zover. Wat een mooie ervaring en goed geregeld allemaal. Bijna niet voor te stellen... Zo hard, zo hoog, zo snel, zo'n klap als die parachute open gaat en zo'n mooie vlucht naar beneden met zelf sturen onder de parachute!

Parachutespringen op Texel móet je gewoon meemaken!!

Het is nergens mee te vergelijken, een parachutesprong op Texel! Spannend, prachtig, sensationeel, onvergetelijk. Geweldige begeleiding van een ervaren tandemmaster (de mijne kwam uit Portugal, lieve, gezellige gast!), eigenlijk wil je als je eenmaal beneden bent meteen weer terug het vliegtuig in. Nog een keer!! Het uitzicht, de kick, het gevoel van trots dat je met iedereen wil delen…. DOEN!!

Gewoon doen!!!

Wat een ultieme ervaring! Had het nooit willen missen. De begeleiding was super professioneel en daarmee zeer geruststellend. Vanaf de eerste seconde in het vliegtuig tot aan de landing intens genoten! Dank Paracentrum Texel!!!

Nog een keer!

Het weer hebben ze niet onder controle, de rest wel. En dat voelde juist zo fijn. Duidelijke uitleg. Heerlijke sfeer. Een hele fijne tandemspringster die deze geweldige ervaring mede mogelijk maakte. Het enige commentaar dat ik heb is dat het zo ongelofelijk snel voorbij was ;-), Ik zou zo weer instappen!

Spannend, adreneline kick, amazing, insane

Best day ever, geweldige ervaring INSANE, I LOVED IT Super gezellig en vriendelijk personeel, goede uitleg, en met 1 been springen was totaal geen probleem, mijn instructeur En de videobeelden AMAZING echt boven verwachting zo gaaf!!!! Een week geleden gesprongen en ik kan niet wachten tot het voorjaar dan ga ik weer. Thnx mensen voor de meest spectaculaire ervaring ever!!!!

De sprong was super gaaf

Nadat het 1x niet doorging vanwege het weer, een nieuwe datum 19 september. De voorspellingen waren goed, de mist bleef helaas langer dan verwacht. Weer spanning gaat het lukken.... en ja hoor we kregen het zijn het gaat door. Dan is het zover, wat een super mooie ervaring.... de uitleg duidelijk, dan de lucht in.... super de vrije val en uiteindelijk de stilte. Mijn man maakte foto's vanaf de grond, deze staan inmiddels op facebook, mijn gezicht spreekt boekdelen

Postweg 128

1795JS De cocksdorp

+31 (0)222 311464

Over PARACENTRUM TEXEL

Of je nu wilt leren parachutespringen, een tandem parachutesprong wil maken of een al gebrevetteerde sportspringer bent, Paracentrum Texel heeft alles in huis om je sprong(en) tot een succes te maken. Het paracentrum is sinds 1969 de mooiste locatie van Nederland om een parachutesprong te maken. Bij ons werken full-time professionele instructeurs die leven ván en voor het springen.