Mega toffe ervaring met veel indrukken.

Toen ik aankwam werd er duidelijk uitgelegd wat de bedoeling was en wat je moest gaan doen. Ik heb niet langer dan een uur hoeven wachten voor mijn sprong (mazzel met het weer en de drukte). Er werd een uitleg gegeven terwijl je je pak aankreeg en je kreeg een instructeur aangewezen. Daarna liepen we naar het vliegtuig waar we snel in zaten en we stegen op. De instructeur ga goede uitleg over est de bedoeling was en je kreeg een bril op. Daarna was het zo ver, de sprong! De vrije val was echt heel vet. Daarna nog even onder de parachute gehangen. Mijn instructeur liet zien waar Vlieland lag en liet mij zelfs een stukje zelf de parachute besturen! De landing ging goed en was niet hard. Het was echt GEWELDIG. Minpuntjes -de eerste uitleg die je kreeg was heel snel en niet duidelijk, later krijg je meer uitleg van je instructeur, maar dat werd niet gezegd dus je denkt dan wel heel even van oké en nu? -het was echt heel heel koud in de lucht, logisch natuurlijk, maar misschien kunne de kleding voorschriften daaraan aangepast worden? Bijvoorbeeld handschoenen aan ofzo. - Geen andere minpunten! HET WAS MEGA VET en ik zou het zo nog een x doen!!

GEWELDIG!

Het was in 1 woord GEWELDIG!!!

Was echt super gaaf!!! Maar ook eng

Gekozen voor de hoogste optie 13000ft 4km. Ben gisteren 20e geweest en vergeet het nooit meer en ik ga dit ooit nog wel weer een keertje doen! Kijken of ik mijn vader met hoogtevrees zo gek kan krijgen :P Instructeur die ik had was ook heel aardig en legde alles nog een keer goed uit! Groetjes Marcello

Onbeschrijflijk gave ervaring

Dit is het gaafste wat ik ooit gedaan heb. Normaal wat last van hoogtevrees, maar daar had ik bij de sprong totaal geen last van. Hele aardige en kundige tandemmaster die prachtige beelden genaakt heeft met zijn polscam. Hoe het voelt om van 13000ft met 200 km p/u naar de aarde te storten is niet te verwoorden. Zo ongelooflijk cool. Ik kan maar 1 ding denken, dit wil ik vaker doen!

Super gaaf!!

Super ervaring, goed geregeld en mooie omgeving. Tandemsprong als cadeau voor mijn 17de verjaardag gekregen en op woensdag 19 juli er een dagje Texel van gemaakt…. Dus lekker met de fiets richting het eiland, met de veerboot over en zo naar het paracentum. Ingecheckt en snel aan de beurt voor de sprong!!! Alles goed geregeld en met het vliegtuig naar 4000 m gevlogen om intussen te genieten van het mooie uitzicht. En dan is het zover en jump je uit het toestel. In een woord: fantastisch!!! De vrije val, de snelheid en dan nog 1000 m afdalen aan de parachute!!!! Jammer dat het allemaal zo snel ging…. Na een zachte landing even bij de Vlijt een heerlijke lunch genomen om vervolgens verder te fietsen over het mooie Texel, lang de Koog (super gezellig) en nog even karren bij Den Burg en dan zit de dag er alweer op. Nog even naar de veerboot fietsen en dan naar huis!!! In de avond al de filmpjes en foto’s in de mail gekregen om de ervaring nog eens over te doen!!!! Al met al een dikke aanrader!!! Als je durft

Het was een fantastische ervaring!

Ik heb het super ervaren! De medewerkers zijn heel behulpzaam en maken de ervaring nog beter met alles wat ze vertellen en doen. Ik landen en wilde het liefste nog meteen een keer springen!

Super naar mijn zin

Voor herhaling vatbaar

tandemsprong is een onvergetelijke ervaring boven het prachtige texel!

Na vroeger zelf gesprongen te hebben, toch na 35 jaar de stoute (spring)schoenen weer aangetrokken voor een tandemsprong. Mooi weer (overwegend blauwe lucht, zwakke wind), sprong vanaf 13.000 feet (4 km). Professionele, vriendelijke crew en aardige tandeminstructeur. Gaaf en comfortabel vliegtuig (Cessna Grand Caravan). Met gezonde spanning omhoog en de deur uit.... Geweldig om terug te zijn. Geweldig om Texel te zien in vrije val en vanonder de square parachute. Een absolute aanrader voor iedereen!

Fantastische ervaring!

Een fantastische ervaring met professionals! Enige minpunt was dat het eerste deel van de parachute niet zijn werk deed. Hierdoor werden we in volle vaart afgeremd door de "hoofdchute". Resultaat: rugwervels gekraakt en nu helaas een paar dagen last van mijn nek en rug... was volgens de instructeur niet de normale manier van springen. Hij had zelf ook behoorlijk last van de harde klap. Dit zal me dus niet weerhouden om nogmaals te gaan springen, maar zorgt wel voor vervelende nasmaak voor deze keer.

Beste cadeau allertijden!

Ik kom al 36 jaar op dit prachtige eiland, en dit is toch een fantastische en unieke manier om het eiland te zien en te beleven. Een beleving die ik iedereen kan aanraden. Het personeel was heel vriendelijk en behulpzaam. Opvallend hoe rustig en profesioneel de instructeurs omgingen met mensen in het vliegtuig die het toch wel spannend vonden. Faciliteiten en uitrusting zagen er allemaal heel netjes en verzorgd uit. Video en foto's laten maken is misschien wat duur maar ik ben zelf achteraf erg blij dat ik toch heb gekozen voor een filmpje van deze unieke ervaring. Hou wel rekening met de onvoorspelbaarheid van het weer en eventuele wachttijden. Al met al echt een aanrader!

Goede uitleg vooraf. Mooi uitzicht en leuk dat er verteld werd wat ik allemaal zag tijdens de vlucht. Ik zou het zo nog een keer doen.

Mazing

Wat een geweldige ervaring. Je bent vantevoren nerveus, maar daar is totaal geen reden voor. Vond het geweldig om te ervaren. Zou het zo weer doen.

Dit was fantastisch

Maandag 11 juli een skydive gemaakt met paracentrum Texel. Een aanrader voor iedereen. Top geregeld, binnen een uur van melden hingen we in de lucht. Rick, de tandemspringer met wie ik sprong liep over van enthousiasme en heeft er mede voor gezorgd dat ik een onvergetelijke ervaring heb gehad. Ik zou het 100% nog eens doen!

Ik heb samen met mijn vriend de tandem sprong als verjaardagscadeau gegeven aan mijn moeder. Aangezien ze dit al heel erg lang wou hebben wij dit voor haar geregeld. Ze vond het een enorm mooie ervaring. Ook het personeel wat er werkt is zeer vriendelijk. De springer die aan mijn moeder vast zat was een erg lieve vrouw, ze stelde me moeder goed te rust waardoor ze nog meer kon genieten.

Fantastische ervaring, alleen maar blijdschap

Een warm welkom, een fijne sfeer, duidelijke instructies en iedereen heeft super veel plezier in wat ze doen. Ik wilde al heel lang een parachutesprong maken en nu was het eindelijk zo ver. Alhoewel het even spannend was of er gesprongen kon worden, was de communicatie vanuit het paracentrum steeds heel duidelijk over wat ik kon verwachten. Vanaf het moment dat we klaar waren om te gaan, werd er alleen maar gelachen en had iedereen er super veel zin in. Naast instructies in een groep, werd er ook nog een keer persoonlijk uitgelegd wat je gaat doen. Ik voelde me veilig, de sprong was fantastisch en ik heb er van genoten! Ik zou het iedereen aanraden!

Geweldige ervaring

Heel vriendelijk personeel en een onvergetelijke ervaring, zou 100% nog een keer willen.

Supervet en zeer klantgericht

Voor mij was het een lang gekoesterde wens om te springen, maar 2 jaar geleden was ik nog 101kg dus dat ging niet. Ik ben de afgelopen 2 jaar 40 kg afgevallen, gezond eten en bewegen, dus nu moest het gebeuren. Op vrijdag 14 juli ben ik met Anouk naar 13000f gevlogen. Met haar hulp is het gelukt en ben ik over het vliegtuigrandje naar beneden gesprongen. Het was een geweldige ervaring supervet en voor herhaling vatbaar. Heel veel dank Anouk voor alle hulp en steun, door jou is het toch gelukt. Groetjes Brechje de Vries

Fantastisch

Echt een geweldige ervaring! Veilig en goede begeleiding! WAUW

Uitmuntend

De tandemsprong was geweldig. De instructeur gaf je een veilig gevoel. Je mocht sturen en hij liet mooie dingen boven het eiland zien. Echt een aanrader.

Te gek!

Om mijn man een van zijn wensen uit te laten komen, heeft Paracentrum Texel ervoor gezorgd dat hij 6 juli 2023 toch samen met onze dochters de tandem sprong kon maken. Een ervaring om nooit te vergeten! Super herinnering. Nogmaals heel erg bedankt voor alles.

Echt ontzettend gaaf en indrukwekkend.

Onbeschrijfelijk.

Een nooit te vergeten ervaring!

Spannend, zeer koud maar spectaculair, Top instructeurs, voor herhaling vatbaar, Wel belastend voor de oren.

Fantastisch

Super genoten van de parachutesprong. Personeel was vriendelijk en konden alles goed uitleggen van te voren.

Sprakeloos

JUST DO IT & ENJOY THE VIEW!

Best-in-class crew and service, good vibes, trust the process and just jump and enjoy the amazing view! I could repeat it 10383249 times. Best bday gift ever, thank you so much! :)

• Would you recommend us? Yes

Postweg 128

1795JS De cocksdorp

+31 (0)222 311464

Over PARACENTRUM TEXEL

Of je nu wilt leren parachutespringen, een tandem parachutesprong wil maken of een al gebrevetteerde sportspringer bent, Paracentrum Texel heeft alles in huis om je sprong(en) tot een succes te maken. Het paracentrum is sinds 1969 de mooiste locatie van Nederland om een parachutesprong te maken. Bij ons werken full-time professionele instructeurs die leven ván en voor het springen.