Geen enkel woord kan het beschrijven!!

Wauw, Ik wilde eigenlijk gaan skydiven omdat ik hoogtevrees heb, angsten aangaan he Dus ik gaf dat aan bij m’n medespringer, en ohhhh wat was hij liefsn begripvol! En het was helemaal niet eng eigenlijk, je hebt geen tijd om na te denken over je angsten, het gaat allemaal zo snel! Eenmaal in de lucht, liet hij me ook nog een stukje sturen, zo lief! Ik ging met mn broertje en zijn vriend voor hun verjaardag. HET WAS DE BESTE DAG VAN ONS LEVEN. Nu geld aan het sparen om de cursus te kunnen doen!

Beste Erlebnis

Top centum. Super wenn man das erste mal springt und einfach atemberaubend ! Wir kommen wieder !! Danke nach Portugal. texel Liebe Marie und Anna

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

geweldig!

nadat de sprong vanwege weersomstandigheden 2x gecancelled was ging het nu dan toch eindelijk door. en met prachtig weer dus ook fantastisch uitzicht! was echt een mega ervaring! erg leuke sfeer en aardige en zeer kundige skydivers die zo´n dag helemaal top weten te maken!. en springen boven een eiland heeft toch iets speciaals;. wat een uitzicht!... dit is mijn 2e tandemsprong (1e keer was in de USA bij skydivecenter Elsinore en ik dacht dat er op dat gebied niet veel vergelijkbaars was met de USA) maar dit was zeker vergelijkbaar! echt een superleuke club enthousiaste mensen die je de ervaring van je leven bezorgen! nogmaals allemaal ontzettend bedankt!

In één woord "geweldig"!!!

Vanaf het eerste moment een leuk en spontaan ontvangst. Meteen de hoogste sprong geboekt. Na kennismaking met de parachutist gaat het eigenlijk helemaal vanzelf. Op een leuke manier werk je naar de sprong toe. Eenmaal uit het vliegtuig is het puur genieten. Je springt niet alleen uit het vliegtuig, maar je springt ook nog eens naar het eiland toe. Leuk en goed beeldmateriaal. Een geweldige ervaring. En voor de parachutist waar ik aan gekoppeld was: Daan, nogmaals bedankt.

De meest waanzinnige ervaring ooit!!

Wat een waanzinnige ervaring om, op een uiteindelijk zonnige maandag in juni, met het hele gezin (pa, ma en 4 zonen) een tandemsprong te maken op het prachtige eiland Texel. Wij waren met zijn zessen enige weken hiervoor al afgereisd naar Texel, maar toen bleef het de hele dag té bewolkt om te kunnen springen. Ook deze dag moesten we enkele uren wachten totdat het zonnetje doorbrak. Maar toen we uiteindelijk het sein kregen dat het doorging en het vliegtuig de hangar uit werd gereden kregen we toch lichtelijk de kriebels. Wat een betrokken en vooral enthousiaste medewerkers op het Paracentrum. An experience of al lifetime. Iedere keer dat we nu op Texel komen zijn daar de herinneringen van deze geweldige dag!

Geweldige ervaring

Allemaal keurig geregeld. Aan gekomen op het centrum ingecheckt. Goede begeleiding,duidelijke uitleg en fijne tandem master. Was gewoon een topdag. Een ervaring rijker en zeker voor herhaling vatbaar. Mijn vrouw en haar vriendin hebben de tandem sprong gemaakt en ze vonden het grandioos

Een fantatische ervaring

Het was onze eerste sprong en vonden het fantastisch

Gaaf

Geweldige ervaring. De vrijheid, het gevoel van rust zeker innerlijke rust.

Overweldigend

Kan het moeilijk met woorden beschrijven hoe de vrije val aanvoelt. Het beneemt je de adem, ik was sprakeloos. Daarna in rust aan de parachute naar beneden glijden als het ware met een prachtig uitzicht op het eiland.

SUPER, GEWELDIG EEN ERVARING OM NOOIT TE VERGETEN EN EEN AANRADER VOOR IEDEREEN.

Het was voor mij de 1e keer maar een ervaring om nooit te vergeten. Het was super weer en dat doet ook veel maar alles was ook perfect geregeld. Ik had een Australiër waarmee ik sprong die ook redelijk Nederlands kon dus goed mee communiceren. Duidelijke uitleg wat we moesten doen en toen gaan met die banaan. Het was zo vet dat ik het iedereen aanraad om te doen ook al ben je al wat ouder, ik ben 60, dat maakt niet uit. Gewoon luisteren en dan gaat alles vanzelf. Ik heb ook zelf mogen sturen waar hij dus ook wat uitleg bij gaf maar is ook leuk om even te doen. Hij deed ook nog wat extra kunstjes hoe je dat moet doen en wat er dan gebeurd.

FANTASTIC

Dit was een geweldige ervaring. Je komt aan bij het inchecken en je wordt meteen ontvangen door enthousiaste medewerkers. Aangezien het rustig was hebben we even moeten wachten op een volgende ploeg om het vliegtuig vol te krijgen. Half uurtje later wordt alles je uitgelegd en krijg je je harnas aan. In het vliegtuig geniet je al van het uitzicht dat je hebt. Zodra je op de juiste hoogte bent voel je dat meteen en gaat alles ineens heel snel. Je instructeur legt je alles nog een keertje uit en daar zit je dan op de rand van de "afgrond". En daarna kan ik alles alleen nog maar omschrijven als geweldig. Geniet ervan en heb veel plezier. Ik denk er nog steeds met een big smile aan terug. Een kleine tip voor een andere keer. Als je twee groepen samenvoegt, misschien toch even proberen te bellen. Wij zaten best lang in de volle zon te wachten.

Geweldige vriendelijke mensen met humor

Altijd mijn wens geweest om een parachutespring te maken. 18 jaar geleden eerst bij jullie gevlogen helemaal naar Middelie in Noord Holland daarna wilde ik springen maar mijn man was het daar niet mee eens. Helaas vorig jaar overleden dus ik dacht een mooi verjaardagscadeau nu ga ik springen.Was geweldig goede instructies Was de moeite waard .Deed me goed.

Goede begeleiding, geweldige ervaring

Wat een superervaring zeg. Heel aardige en goede begeleiding. Ik heb me nergens zorgen om gemaakt. Mijn zoon en ik zouden zo weer springen.

Onvergetelijk

Een onvergetelijke ervaring. Het duurt even voor je aan de beurt bent maar eenmaal in het vliegtuig wat een bijzondere ervaring die ik niet had willen missen. De medewerkers begeleiden je goed en geven goed uitleg zowel op de grond als in de lucht. Ik wilde dit al jaren doen sinds mijn vader dit 16 jaar geleden deed maar ik niet durfde. Toch eindelijk de stap gewaagd en heel blij mee. Een mooie ervaring rijker!

Geweldig!!!

Wat een geweldige ervaring! Zeer korte en duidelijke uitleg door "mijn" instructeur Rick. Je hoeft eigenlijk nergens zelf op te letten. Hij legt uit, doet je harnas aan en zorgt dat deze goed zit. Vervolgens in het vliegtuig stappen waar hij je net voor de sprong nogmaals checkt en alles stevig aantrekt. Op de rand zitten van het vliegtuig en vervolgens onwijs genieten van de vrije val en daarna de vlucht met open parachute. En wat een mooi eiland is Texel vanuit de lucht. Een absolute aanrader voor jong en oud!

Sprong geweldig!

Veel te lang moeten wachten, dik 2 uur pas na de meldtijd, terwijl er rekening gehouden wordt met 1uur wachttijd. 1 jaar geleden ging het veel soepeler ondanks de volgeboekte dag. De meldtijd was toen mijn springtijd, ik moest me half uur van te voren melden, dit ging zo fijn. Heden mocht ik me niet eerder melden. Dit was ook het enige minpuntje van alles.

Het was echt super, Helemaal leuk

Wat een beleving….GEWELDIG!!!

Niet echt wetend wat je te wachten staat maar dan de sprong uit het vliegtuig, de vrije val super en dan gaat de parachute open en zeil je heel relaxed naar beneden met een prachtig uitzicht van boven op Texel. Wat een geweldige ervaring…..TOP!!!

Ik vond het helemaal GE WEL DIG

Ik was totaal niet zenuwachtig en dat voor iemand die op eerste tree van een trap al hoogtevrees heeft haha maar met springen uit vliegtuig klein rukje linkerschouder voelde daarna niet prettig dus volgende keer even overleggen hoe dat voorkomen kan worden gaat goed komen!

Top georganiseerd, fantastische ervaring

Twee keer hebben we - door de weersomstandigheden - moeten uitstellen, maar gisteren, zaterdag 10 juni 2023 was het dan eindelijk zo ver. Aangemeld, een uur te vroeg. Maar dat was geen enkel probleem. Formuliertjes ingevuld en dan wachten. Tot onze aangename verrassing werden we al na een kwartier omgeroepen voor de briefing. Vervolgens het tuig omgegespt, mee naar het vliegtuig en omhoog naar 23.000 voet. De vrije val, 1 minuut vliegen, is een onbeschrijflijke ervaring en het daarna mogen sturen met de parachute een heel leuk extraatje. Al met al: TOP!

Super gaaf!

Het was een ervaring om nooit te vergeten! Alleen het moment dat je daadwerkelijk moet springen...

Top niet normaal

Niet normaal gaaf gesprongen top begeleiding allen wat last van me oren verder top vaderdag cado aan me vader kunnen geven bedankt.

Absoluut hoogtepunt

Het was in een flits voorbij. Toen ik geland was, vond ik het veel te snel zijn gegaan. Ik wilde veel langer van deze ervaring genieten, maar de zwaartekracht beperkte de duur van mijn zweverige gevoel. Voor dat ik het wist, stond ik weer met beide benen op de grond. Een onvergetelijke ervaring!

Gewoon geweldig duidelijk en super gaaf om te doen

Het gevoel van adrenaline en daarna vliegen als een vogel

Fantastisch en spannend!!

50 jaar geleden wisten we niet wat ons te wachten stond toen we trouwden en nu sprongen we in het diepe naar onze kinderen en kleinkinderen die ons beneden stonden op te wachten!! Met de fantastische ondersteuning en relaxte houding van Julia en Nuno was het een geweldige ervaring :-) dankjewel daarvoor! Nagenieten met films en foto's! Hans en Hennie

Postweg 128

1795JS De cocksdorp

+31 (0)222 311464

Over PARACENTRUM TEXEL

Of je nu wilt leren parachutespringen, een tandem parachutesprong wil maken of een al gebrevetteerde sportspringer bent, Paracentrum Texel heeft alles in huis om je sprong(en) tot een succes te maken. Het paracentrum is sinds 1969 de mooiste locatie van Nederland om een parachutesprong te maken. Bij ons werken full-time professionele instructeurs die leven ván en voor het springen.