FANTASTISCH MET PERFECTE SERVICE

De paracentrum is zeker een topper in skydiving. Medewerkers zijn competent, aardig en echt super chill. De instructeurs leggen alles in details uit met een grapje tussendoor voor degene die een beetje zenuwachtig zijn. De instructeur met welke ik ging skydiven heeft TOP NOTCH content gemaakt van me sprong, hele goeie beelden, foto's en wat vraagjes ertussen door. De sprong zelf was echt fantastich dus geen opmerkingen daarover, maar vlak na de opening van de parachute zag de intruscteur dat me oren ontzettend dicht zijn en gaf gelijk een tipje om ertegen te helpen. Tijdens glijden met de parachute heeft hij nogmaals uitgelegd hoe we moeten landen, dus dat ging helemaal prima. Na het landen nam hij nog een momentje om op te nemen mijn eerste reactie na het landen. Daarna moest ik mijn harness afgeven, daar kreeg ik ook hulp bij van een medewerker. Ik raad skydiven bij deze paracentrum iedereen aan, het is zeker het geld waard!

Geweldig!

Top instructeur, 2e keer. Geweldige ervaring!

Most blissful experience teaches you meaning of Blind trust

It was surreal experience. I took option of 13000 ft height, my instructor, Peter, I must say is really wonderful and expert one. Before we jump we had nice quick conversation, obviously I was bit scared, afterall jumping out of flying plane is not joke :) but Peter is really calm person. He even allowed me to control the parachute when we were gliding. Showed some points like lighthouse etc.. but honestly you cannot process everything because this is your most blissful experience which is completely on other side of fear of maximum point of danger. We did some amazing turns in air. He made sure we landed safely. Daniel is another instructor who jumped with me to record the footage. Amazing guy, looked like action hero. He is the first one who opened the door of aircraft and went half out and asked me to come forward but my footage is really awesome. Big hug to both of them.. thank you paracentrum team for giving me 5 Most memorable minutes of my life. Tandem Skydiving teaches you the true meaning of Blind trust. Dont think much, just jump!!

• Would you recommend us? Yes

Het was 'n ervaring van 'high level'!

Wij vertrokken met 3 auto's vanuit Amersfoort naar Para-centrum Texel. Een prima dag voor 'n sky-dive! Groot was de teleurstelling toen er 's middags werd besloten de sessie's af te gelasten vanwege binnendrijvende N-O bewolking en de piloot terugkeerde van 'n startende vlucht... Maar ik (vr.75j) heb een maand later tòch 'n fantastische sprong gewaagd in 'n egaal diepblauwe hemel met knetterend zonlicht en prachtige gedenkwaardige foto- en filmopnames van mijzelf en Texel!! Twee maal rijden was 't dik waard!!

Een gestroomlijnd bedrijf die alles doet voor de ultieme ervaring hoog boven de grond.

Een geweldige ervaring die we hebben mogen beleven. Je wordt met groot enthousiasme ontvangen en begeleid. Hier geven ze je het gevoel dat het erom gaat dat jou ervaring uniek is!

Fantastisch

Alles wat we ervan hoopte! Vriendelijke instructeurs en we waren heel snel aan de beurt. Zeker een aanrader!

Sprong was gaaf

De sprong was zeer leuk en gaaf om te doen. De service was alleen wat minder, aangezien de gratis online upgrade naar 13k niet goed was gegaan moest daarvoor nog bij betaald worden.

Super!!

Goede uitleg en een geweldige ervaring. Een tandemsprong gemaakt.

Angstaanjagend geweldig

Met mijn 2 zoons ieder de 13.000 tandemsprong gedaan. Korte uitleg op de grond. Met de tandem sprong instructeur kennisgemaakt. Gaat heel relaxed en "alles voor jouw leuke ervaring". Met het vliegtuig opstijgen is al gaaf omdat je dan het eiland steeds beter ziet. Door de wolken heen en dan de deur open. Dat is wel een momentje... Maar de sprong in het diepe. Ff check door instructeur of thumbs inderdaad up. Dan rondjes draaiend naar beneden tot de parachute uitgaat. Wat een uitzicht! Zelf een paar keer mogen sturen, voelt bijna als over de kop gaan. Op weg naar de landingsplek. Zachte landing op de billen. Mijn zoons willen wel nog een keer. Eerst ff sparen :-)

Gaaf

Ik heb een tandem sprong gedaan. En dat was nogal gaaf. Coole gasten die de sprongen doen ook.

Het aller gaafste wat ik ooit heb gedaan

Gisteren voor het eerst uit een vliegtuig gesprongen en een 13000 ft Tandem sprong gemaakt. Ik vond het best wel spannend maar ik had een hele leuke instructeur en dat scheelde enorm. Ik heb echt van de sprong genoten, zowel van de free fall als van de rest van de sprong. Ook leuk dat ik nog even zelf mocht sturen. Na afloop zei ik dat het een van de gaafste dingen was wat ik ooit heb gedaan maar eigenlijk was dit wel het aller gaafste !

Alweer een fantastische ervaring

Al 2 keer mogen springen op Texel bij Paracentrum Texel. Een geweldige ervaring en een goed georganiseerd bedrijf. Het personeel krijgt van mij een dikke 10. Iedereen is vrolijk en er wordt echt een feestje van gemaakt. Ook wordt alles goed uitgelegd. Je moet dit een keer gedaan hebben in je leven! Volgende keer gaan wij voor de cursus om solo te springen.

Goeie portie endorfine voor de hele dag

Gister mijn eerste tandemsprong gemaakt, wat een ervaring! Het was echt bizar, zo mooi, bijzonder en onwerkelijk. En heerlijk de hele dag vol met endorfine ;). Ook echt heel snel de beelden ontvangen, die prachtig zijn. Heb ze al heel vaak terug gekeken. Zeker voor herhaling vatbaar.

Niet in woorden te beschrijven

Het was geweldig! Het was zo’n bijzondere ervaring vanaf het moment dat je het vliegtuig in stapt en omhoog vliegt is het adembenemend de sprong zelf wat heel mooi en ik heb een lange tijd in de lucht gezweefd! Mijn instructeur was ook super aardig en ik zou het zo nog een keer doen! Een echte aanrader.

Adrenaline

Met de hele familie gingen wij skydiven. Wat een ervaring en weer iets van mijn bucketlist af kunnen vinken. Ik wil het dolgraag nog een keer doen, dus wanneer ik weer op texel ben (of zeeland) gaan jullie me sowieso nog een keer zien!

GEWELDIG!

Bij aankomst wordt je vriendelijk ontvangen. Bij de balie maken ze een luchtig gesprekje met je en krijg je informatie waar je even moet wachten tot je omgeroepen wordt. Je kan dan lekker chillen op het veld in een ligstoel of aan een picknick tafel. Ondertussen kan je alvast even kijken hoe degene voor je landen en wat to do's en dont's zijn. Dan wordt je omgeroepen en krijg je instructies en geloof mij deze zijn goed te onthouden. Vervolgens krijg je je harnas aan en deze wordt op een later moment vaster gemaakt en ik had gekozen voor een handcam en een mee springer. Dus ik kreeg een vrolijk interview. Het moment is dan daar je stapt het vliegtuig in en je gaat steeds hoger en hoger en hoger. Het luik gaat open, je benen gooi je over de rand en hoofd naar achteren en dan ga je... Die vrije val is onbeschrijfelijk! Ik ga zeker nog een keer! Want dit was zo ontzettend gaaf, en het is ook heel goed te combineren met je hoogtevrees want ik heb echt nergens last van gehad. Meestal als ik op een keukentrap sta heb ik al trillende benen.

De kick van je leven, wat heb ik lang gedroomd om ooit uit een vliegtuig te springen. En nu is het gebeurt. Heel fijn paracentrum, je zag hoe ze als team de hele dag samen werkte. Je kreeg goede uitleg en de mensen waren mega vriendelijk. Dit heeft de dag mede tot een succes gemaakt.

Een ervaring die de rest van je leven bij blijft

Had de boeking een dag van tevoren gedaan, zodat ik er zeker van was dat het goed weer zou zijn. Was mooi op tijd en werd meteen goed opgevangen bij de balie/receptie. Na een korte briefing kon ik doorlopen en voordat ik het wist stond ik al in het harnas te luisteren naar de eerste instructies. Niet veel later ontmoete ik mijn instructeur en gingen we al de lucht in. Eerst gingen we naar 9000 voet om de eerste lichting te laten springen waarna we meteen doorgingen naar de 13000 voet. Het moment dat je uit het vliegtuig springt zal ik nòòit meer vergeten! Wat een gaaf gevoel!! Na een minuut een pure adrenaline kick te hebben gehad ging de parachute open. Hierna is het nog meer genieten van het mooie uitzicht en zie je pas echt de schoonheid van Texel en de Wadden. Eenmaal op de grond kwam pas echt het besef dat ik het ‘geflikt’ had en de droom werkelijkheid was geworden. Een uurtje later kreeg ik de beelden die met de handycam waren gemaakt en zal ik deze de rest van me leven blijven koesteren. Echt een super ervaring dankzij Paracentrum Texel! Dank jullie wel!!

Adrenaline shot

Zo genoten, na de landing dachten we: wanneer weer?! Thanks Nuno & Jessica :)

Fly like a bird

Parachutesprong van 13,000ft gedaan , een ongelofelijke ervaring eerst een vrije val van 1 minuut en daarna 5minuten genieten in de lucht waarbij ik zelf de parachute mocht bedienen , ga dit zeker nog eens doen!

Het was om nooit meer te vergeten

Het was super en een gave ervaring. De instructeur Maarten was top en gaf goed uitleg en vertelde onderweg in het vliegtuig ook over de omgeving die je zag. Dus het was helemaal top.

Een ervaring om nooit meer te vergeten

Ik heb de 13000ft tandemsprong gemaakt op Texel, ik ben normaal echt niet van dit soort dingen maar ik ben overgehaald om toch mee te gaan. De mensen bij paracentrum Texel zijn heel aardig en weten je goed tot rust te houden! In het vliegtuig leggen ze ook van alles uit en beschrijven ze het uitzicht, een leuk extraatje :). De sprong zelf was intens, maar fantastisch! Zeker een aanrader en zal zo nog een keer willen gaan!

Beste ervaring van mijn leven tot nu toe!

Geweldige ervaring gehad bij paracentrum Texel. Van het eerste telefonische contact tot de sprong ben ik geweldig begeleid door iedereen in het team. Na mijn eerste sprong zijn er veel deuren in mijn mind open gegaan. Ik durf nog groter, liefdevoller en krachtiger mijn dromen na te leven. Dit is met namen te danken aan de geweldige cameraman die mij heel erg op gemak heeft laten voelen door zijn vrolijkheid En De instructeur met jaren langen ervaring heeft mij het warme en veilige gevoel gegeven wat je nodig hebt op zo’n moment! Ik ben geschreven voor het leven op een positieve manier. Ik kan iedereen aanraden om deze bijzondere ervaring te ontdekken bij paracentrum Texel!

Een mega gave ervaring, een relaxte sfeer en met een veilig gevoel aan deze ervaring geholpen!

Je komt met spanning aan op het paracentrum, waar een relaxte sfeer hangt en je goed wordt geholpen. Je moet even wachten op instructie, maar er zijn genoeg stoelen om te relaxen en te kijken naar andere springers. Wij hebben een tandemsprong gedaan en onze parachutisten waren super relaxt, vriendelijk, humoristisch en gaven een veilig gevoel! Al met al een onvergetelijke ervaring waarbij wij iedereen aanraden, als je ooit zo’n kans krijgt DOEN!

Meest bijzondere ervaring!

Samen met mijn vriend, broer en neef een tandemparachutesprong gedaan. Dit was wel de meest bijzondere ervaring tot nu toe en ik zou het iedereen aanraden. Het personeel en de parachutisten stellen je op je gemak en zijn vriendelijk en behulpzaam. We hebben ongeveer 2 uur gewacht maar daar waren we op voorbereid. Het was een top dag, bedankt!

Postweg 128

1795JS De cocksdorp

+31 (0)222 311464

Over PARACENTRUM TEXEL

Of je nu wilt leren parachutespringen, een tandem parachutesprong wil maken of een al gebrevetteerde sportspringer bent, Paracentrum Texel heeft alles in huis om je sprong(en) tot een succes te maken. Het paracentrum is sinds 1969 de mooiste locatie van Nederland om een parachutesprong te maken. Bij ons werken full-time professionele instructeurs die leven ván en voor het springen.