Een unieke ervaring!!

Doordat een familielid een prijs had gewonnen kreeg ik de kans om een sprong vanaf 13000ft met opname te maken. Fantastisch! Tijdens het hele gebeuren heb ik me geen moment onveilig gevoeld. Nu ik de filmpjes bekijk denk ik wel: "dat ik dit heb gedurfd". Ik had het niet willen missen.

GEWELDIG!!

Een fijne locatie met professionele medewerkers. Ze stellen je op je gemak en laten alles soepel lopen. Fijn dat er geen ellelange instructies aan vooraf gaan.

Geweldige ervaring

Goede begeleiding, vriendelijke instructeurs en mooie beelden ontvangen. Echt een aanrader!

Fantastico!

Op 29-08-2022 heb ik bij paracentrum Texel een tandem sprong gemaakt op een hoogte van 13 000 ft. Wat een fantastische ervaring!! Pluspunten: - we hadden een reservering staan voor 4 personen en last minute wilde er toch nog 2 extra mensen aansluiten, er werd gelijk gekeken of dit in de planning paste en we konden uiteindelijk alle 6 een sprong maken! - we konden alle 6 samen in één vliegtuig. Alle 6 sprongen we samen met ontzettend kundige instructeurs. - Korte wachttijd en goede instructie en begeleiding. - Lopende kortingsactie en dus een ''gratis'' upgrade kregen naar 13 000 ft. Samenvattend een ervaring om nooit meer te vergeten! Door de toffe ervaring zelfs in overweging om de AFF opleiding te gaan volgen!

The best experience of my life!!!

Skydiving at Texel was literally the best experience of my life so far!!! I thinkk that everybody should do it at least once in their life! Thank You all for a wonderful day and a magnificent view! I'll be back for an AFF pretty soon! I cant wait to get back on 13000ft!

Ervaring van mn leven

Zo’n fantastische ervaring gehad. Super fijne en snelle service. Ik zou het iedereen aanraden.

Briljant

De tandemsprong vanaf 13000 ft is een super ervaring die je eigenlijk in je leven een keer zou moeten meemaken (als je durft!). De vrije val van ongeveer 1 minuut is vol adrenaline en spectaculair. Daarna is het genieten van het mooie uitzicht. Echt een expierence of a lifetime! Zeker voor herhaling vatbaar.

WAUW WAUW WAUW

Wat een ervaring was dit en wat een uitzicht, WAUW! Dit is gewoon iets wat je gedaan moet hebben in je leven. Het personeel is heel leuk en enthousiast en stelt je echt op je gemak. Enige minpuntje, wij hadden de hoogste sprong, maar het "vloog" voorbij....

Het was een ervaring om nooit meer te vergeten!

De gehele ervaring was van het begin tot het einde super geregeld! Alles wordt je duidelijk uitgelegd. Ik zou paracentrum Texel zeker aanraden bij anderen!

Awesome

Netjes en goed verzorgt En daarmee geen enkel moment gedacht " waar ben ik aan begonnen" Ik ben met een 100% gerustheid gesprongen. Zou je me vragen, zou ik het zo weer doen!

Exciting, beautiful and joyful.

Everything well organized, quick and efficient.

• Would you recommend us? Yes

Geweldig!

Dit was zo’n geweldige dag. Vanaf het begin dat we ons aanmeldden tot aan het einde toen we weer geland waren. Iedereen is heel vriendelijk en ze kunnen goed geruststellen (vanwege de gezonde spanningen). Wij waren met een hele groep en daar speelden ze heel goed op in. Absolute aanrader!

in één woord; FANTASTISCH!

Een blijvende herinnering waar ik met een heel goed gevoel naar terugkijk. Zoals ik al in het filmpje aangaf, het gevoel van vliegen en vrij zijn is onbeschrijfelijk dus ook hier niet goed te verwoorden. Sjebbe waar ik meer vloog en de fotograaf (sorry ben even je naam vergeten) waren geweldig en super gezellig waardoor het gek genoeg minder spannend werd en ik daardoor er nog meer van kon genieten. Dank daarvoor!

De mooiste en leukste val van mijn leven.

De sprong was veel minder erg dan ik had verwacht. Het opstijgen met het vliegtuigje vond ik al super cool, en toen we op hoogte waren ging het springen heel snel vooruit. De vrije val was een gevoel van ongelooflijke vrijheid, snelheid en totale overgave. Het was letterlijk en figuurlijk adembenemend. De overgang van vrije val naar zweven toen de parachute openging was erg smooth verlopen. Het uitzicht van daarboven over Texel was prachtig en ik heb geprobeerd elke seconde volledig in mij op te nemen. De landing was ook heel aangenaam verlopen dankzij de skills van de ervaren persoon waarmee ik sprong. Ik heb me geen seconde onveilig gevoeld. Deze ervaring smaakt naar meer en volgend jaar kom ik terug voor de hogere sprong. Tot dan! :)

De gezonde spanning eerst, en de vrijheid die ervaart tijdens de sprong is geweldig.

Samen met mijn vrouw een bijzondere herinnering gemaakt in ons 59 ste levensjaar. De spanning vooraf (vooral in het vliegtuig) en de ontlading en bevrijding en de rust van al het moois om je heen wanneer je naar beneden gaat is fantastisch. Ik kan mij levendig voorstellen dat dit een echte sportieve hobby van mensen is. Ik ga dit echt nog eens doen.

Es war ein tolles Erlebnis

Sehr nettes Personal. Der Instruktor hat Ruhe und Sicherheit ausgestrahlt. Es war ein unglaublich schönes Erlebnis. Vielen Dank dafür.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Onbeschrijfelijk mooi!

Wat een mooie dag! Een ervaring om nooit te vergeten... Alle clichés zijn helemaal waar. Super goede uitleg vooraf en niet teveel om je druk over te maken. Goed georganiseerd en ook de film die gemaakt wordt is zeker een aanrader en brengt je elke keer weer terug in de lucht! Gesprongen met mijn zoons van 13 en 15, dat vergeten we alle drie nooit meer! Zelfs mijn vrouw (die op voorhand al niet mee omhoog durfde) heeft beloofd dat we een keer terug gaan en dat ze dan wel springt!

Ik had graag tot onsondergang willen blijven zweven

Emotievol.

Formidabel

Ik heb een tandemsprong gemaakt. Bij de receptie zijn we goed ontvangen en omdat het bewolkt was werden we gebeld toen we wel konden springen. Er waren een hoop springers, maar alles was heel goed georganiseerd. Er hing een ontspannen sfeer, die ik als heel prettig ervaren heb. De instructeur was heel erg aardig en legde alles goed uit. Hij gaf hele goede instructies en ik mocht zelf sturen!!! In de lucht wees hij punten aan zodat ik mij kon oriënteren. De cameraman die meesprong was geweldig. Hij checkte steeds of alles nog goed ging, was enthousiast en betrokken. Ze benadrukten ook steeds om er vooral van te genieten omdat het in een paar minuten voorbij is. Ze hebben gelijk! Het is een fantastische ervaring!!! En een geweldige crew!

Je voelt dat je leeft

Voor de 4e (?) keer gesprongen op Texel, weer een fantastische ervaring. De hele crew, vanaf de intake, hetanifest tot en met de instructeur, iedereen is even vriendelijk,enthousiast en relaxed. Springen op Texel is springen op de mooiste locatie van NL.

Flabbergasted

Mijn dochter begon al toen ze 10 was. > Ik wil springen!! Ik heb daar destijds beloofd te gaan springen als ze 16 was. Dus met haar verjaardag was het zover. Van 13000 foot... Adembenemend.. Letterlijk en figuurlijk. Ook mijn zoon (met hoogtevrees) heeft zijn persoonlijke overwinnen binnen. Ik hoefde niet te vragen hoe ze het vonden. Hun gezicht sprak meer dan 1000 woorden.. Flabbergasted......

WAANZINNIG!!

Een onvergetelijke ervaring. Heel vriendelijk personeel waarbij je merkt dat ze hun baan ook echt leuk vinden en dit enthousiasme weten over te brengen.

Het was geweldig!!!

De parachute sprong was geweldig en ik zou het zo nog eens doen!!

Supergaaf!!!

Alles was goed georganiseerd en duidelijk. Nono (ik hoop dat ik zijn naam goed schrijf) heeft me heel relaxed begeleid. Hij deed dit heel leuk. Het springen zelf was een geweldige ervaring. Het was gewoon 'amazing' zoals ik aan het einde van de sprong vertelde.

Geweldige ervaring en goede begeleiding

Het was echt geweldig om te doen en het uitzicht is prachtig. Wat het nog beter maakt is het stukje zelf mogen besturen van de parachute. Ik kwam beneden aan en wou eigenlijk gelijk nog een keer.

Postweg 128

1795JS De cocksdorp

+31 (0)222 311464

Over PARACENTRUM TEXEL

Of je nu wilt leren parachutespringen, een tandem parachutesprong wil maken of een al gebrevetteerde sportspringer bent, Paracentrum Texel heeft alles in huis om je sprong(en) tot een succes te maken. Het paracentrum is sinds 1969 de mooiste locatie van Nederland om een parachutesprong te maken. Bij ons werken full-time professionele instructeurs die leven ván en voor het springen.