Fantastisch

Een fantadtische sprong gemaakt. Goed geregeld van begin te eind!

Wat een mooie ervaring, zo bijzonder om uit een vliegtuig te springen , en de vrije val mocht van mij nog wel veel langer duren zo fantastisch!! Daarna genieten van het prachtige uitzicht en het geweldige gevoel om vrij te zweven in de lucht als een vogel….. Ik had het voor geen goud willen missen!!

Wauwwwwww

Mooiste wat ik ooit heb gedaan

Een ervaring die ik niet had willen missen.

Na een uitgestelde vlucht vanwege te veel regen. Konden we op een zon overgoten dag springen. Zeer gastvrij ontvangen. Gezellige en vriendelijke en duidelijke instructeurs. Met vliegtuig naar boven genieten van het uitzicht. En toen de ervaring van het springen, de vrijeval, en het hangen aan een parachute, zelf een tijdje mogen sturen/bedienen. Wat een ervaring om nooit te vergeten. Ik weet zeker dat ik het nog een keer wil doen.

Waanzinnig

Voor de tweede keer een sprong gemaakt bij paracentrum Texel! Opnieuw super gaaf! Zou het zo weer doen!

Ontzettend gaaf

De combinatie van de mensen, de vlucht, het uitzicht en de sprong maakte het een top dag!

Magisch!

Magisch! Wat een onvergetelijke ervaring, mijn eerste gevoel.. ‘ik wil nog een keer’. Relaxte sfeer bij het Paracentrum, zeer vriendelijke medewerkers, duidelijke instructies en top instructeur. Luik open en gaan! Zo vrij als een vogel! Dit pakt niemand mij meer af’

Super ervaring.

Je wordt super goed en rustig door je avontuur begeleid. Wij zeggen top. Was echt een fantastische ervaring. Dank dank @ paracentrumtexel.

Geweldig!

Wat een geweldige ervaring. 13.000ft, 60sec vrije val, 200kmh. Mocht je nog twijfelen... niet doen, gewoon gaan. Ik had John die met mij sprong. Wat een aardige vent. Stelt je gerust en laat je ook sturen mocht je dat willen. Zeker voor herhaling vatbaar!

Gaaf

Het was geweldig! We konden veel zien en in het vliegtuig werd ook verteld over de omgeving. Bij mij was dat in het Engels, gelukkig begrijp ik Engels, maar ik snap dat dat voor anderen eventueel wat lastiger kan zijn. Twijfel? Gewoon doen! En als je dan gaat, kies voor de 13000 feet.

Onvergetelijke adrenaline kick

Parachute springen was geweldig! De briefing was duidelijk en de tandembuddy vriendelijk en professioneel. De sprong was ongelofelijk vet! Zeker nog eens!

Halleluuujaaaaah

Wat heb ik toch weer genoten van een nieuwe sprong bij jullie! De 2 e x voor mij en zeker niet de laatste. Jullie zien me volgend jaar weer!! :)

Dit moet je gewoon gedaan hebben

Wat een ervaring! Niet alleen uitdagend en een enorme adrenaline. Maar het uitzicht is geweldig. De instructeur die ik had was super lief en er is een super gave video gemaakt! Ben nu al m'n vrienden aan het overhalen om ook te gaan!

Wat ben ik blij dat ik dit met papa heb mogen doen!

Ik kreeg voordat we op vakantie gingen te horen of ik mee wou skydiven. Ik zei natuurlijk ja en toen kon ik niet meer wachten!! Toen het eenmaal de dag van het springen was vond ik het heel spannend en was ik aan het trillen. Toen kregen we alles uitgelegd en gingen we het vliegtuig in. Toen zakte de spanning redelijk weg. Toen de deur eenmaal open ging en wij mochten springen, vond ik het ineens weer heel spannend. Maar dat komt door het idee dat je zo ver naar beneden gaat vallen. Maar toen we eenmaal gingen, gingen we!! Het was geweldig en toen de parachute uitging hebben we ook allemaal trucjes gedaan en mocht ik gewoon sturen!! Ik heb het super leuk gehad en zou het zo weer doen!!

Geweldig!!

Een ervaring die ik nooit meer ga vergeten! Alles was goed geregeld en het verliep allemaal als een geoliede machine. Je hoeft je nergens zorgen om te maken. Alleen niet vergeten te genieten!!

Onvergetelijk!

Fantastische ervaring om nooit te vergeten! Geweldig!!

Waanzinnig, zeer ontspannen en deskundige begeleiding

De instructeurs waren grappig, ontspannen en hebben er echt n mooie ervaring van gemaakt. De omgeving, de sfeer en de mensen op t terrein stralen uit dat ze weten wat ze doen en plezier hebben in wat ze doen.

Fantastische ervaring onder goede begeleiding

Zelfs op een dag waarop de instructeur aan de lopende band springt, heb ik de sprong van mijn leven gemaakt door hoe hij me heeft begeleid!

Supermooie ervaring, goed georganiseerd!

Het was heel cool en leuk. Alles werd goed uitgelegd, we hoefden niet lang te wachten en de sprong zelf was supergaaf!

Great Experience!

My son made his 1st skydive with 12! He is flashed, happy and want‘s more;-) Thank you for bringing him back safely and made him smilie the whole last day!

Een top ervaring die je zeker eens moet hebben ervaren.

Overweldigend om circa 60 seconden een vrije val te maken met 200km per uur. Dan gaat de parachute open en is het enorm genieten van de rust en de omgeving. Martin, de instructeur, heeft er een prachtige ervaring van gemaakt voor mij. Ik mocht zelfs de parachute besturen. Beelden en film werden gemaakt met de handcam, super mooi om later terug te kijken. Ik heb er enorm van genoten, wie weet tot nog eens.

Geweldig!

Echt een supertoffe ervaring, zeker een aanrader om een keer te doen. De instructeur was ook echt super vriendelijk en top om mee te springen!

Belevenis van mijn leven

Mijn allereerste tandemsprong gemaakt, wat een geweldige ervaring was dat. Prima instructies en gezellige mensen die de sprong en/of filmopnamens met je deden. Ondanks de drukte die dag verliep alles soepel en redelijk snel. Ik vond het een geweldige belevenis, en zal zeker nog een keer een tandemsprong gaan maken. Dankjewel paracentrum texel voor deze super mooie ervaring.

Doodeng, super mooi en ook nog heel gezellig

Het is zo knap hoe je zo snel op je gemak wordt gesteld. Je vergeet wat je gaat doen (namelijk jezelf van grote hoogte uit een vliegtuig laten vallen) doordat de aandacht wordt gevestigd op wat je allemaal ziet vanuit het vliegtuigje en hoe mooi het is. Zelfs tijdens de vrije val werd er vrolijk gelachen door mijn cameraman, waar ik ook weer heel vrolijk van werd. En tijdens het afdalen onder de parachute was het zo gezellig en grappig en werd er zoveel rekening gehouden met wat ik aankon en leuk vond. Ik vond deze tweede sprong weer een geweldige ervaring en denk er zelfs over om volgend jaar een opleiding voor solo springen bij ze te gaan doen. Allemaal zulke leuke mensen, professioneel en heel vriendelijk en ontspannen. En Texel is natuurlijk een schitterende plek om boven te hangen in de lucht.

Alles Super!

Alles sehr gut und professionell durchgeführt. Kann ich nur weiterempfehlen! TOP

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Postweg 128

1795JS De cocksdorp

+31 (0)222 311464

Over PARACENTRUM TEXEL

Of je nu wilt leren parachutespringen, een tandem parachutesprong wil maken of een al gebrevetteerde sportspringer bent, Paracentrum Texel heeft alles in huis om je sprong(en) tot een succes te maken. Het paracentrum is sinds 1969 de mooiste locatie van Nederland om een parachutesprong te maken. Bij ons werken full-time professionele instructeurs die leven ván en voor het springen.