Fantastische ervaring

Vorig jaar geboekt, maar door slecht weer uitgesteld. Nu eindelijk gesprongen. Fantastische ervaring met goede, leuke, betrokke begeleiding en een super mooi filmpje en foto's. Dank Jokka! Enige minpunt was de extra kosten die pas ter plekke werden gevraagd. Als er een weekendtoeslag was die bovenop de eerdere kosten zouden komen, dan beter bij boeking toelichting en online afrekenen. Dat is duidelijker.

Heel leuk om een sprong cadeau te geven!

Het was heel makkelijk de sprong tot in de muntjes te regelen zonder dat mijn man ook maar íets door had. Zelfs toen de sprong owv slecht weer moest uitgesteld worden. Het was een geweldige ervaring! Ook de professionele aanpak van het springen zelf was indrukwekkend. Zeker een aanrader!

Onvergetelijke ervaring!

Eerste keer, 13.000 voet, vrije val van 1 minuut! Wow! Wat een vette ervaring was dit! Begeleiding was echt super, wat een enthousiasme van de begeleiders en cameramensen, petje af!

Onwijs

Onwijs!

Na 2 keer verzet te hebben wegens weer omstandigheden. Mochten we dan !!! Gezonde spanning maar vooral heel veel zin er in. Bij aankomst konden we nog even heerlijk lunchen en ondertussen genieten van het vliegverkeer. Na het aanmelden waren we al vrij snel aan de beurt. Leuk personeel, enthousiast. Prachtig uitzicht vanuit het vliegtuig, nog mooier tijdens de sprong!! Wat een fantastische ervaring, zeker voor herhaling vatbaar.

Wat een geweldige ervaring?

Gisteren mocht ik mijn cadeau verzilveren dat ik voor mijn verjaardag had gekregen. Wat een geweldige ervaring! Van begin tot eind super begeleiding (er werd geweldig meegedacht over mijn gehoor probleem en het wel of niet dragen van mijn gehoorapparaatjes) en vooral genieten samen met degene met wie ik de tandemsprong maakte en met de cameraman! Ik kom zeker nog een keer terug!!!

Ongelofelijk gave ervaring!

Professionele club waar uit een vliegtuig springen de normaalste zaak van de wereld is. Ze besteden veel aandacht aan veiligheid, maar doen het op zo'n relaxte manier dat je ze zonder moeite volgt het vliegtuig uit. Een echte aanrader!

Super gave ervaring, wil graag vaker

Wat een gave ervaring en super fijne mensen die bij jullie werken Allemaal even lief, rustig en duidelijk Waardoor het verjaardagskado compleet is Bedankt!!!!

Fantastische beleving

Parachute sprong Ik zou donderdag 7 juli springen maar werd woensdagmiddag rond 15 uur gebeld dat het niet door kon gaan ivb met het weer!Werd keurig gehandeld aan de telefoon!Omdat wij toch paar Texel gingen gelijk afgesproken voor vrijdag 8 juli (gisteren dus)De mannen stonden ons keurig te woord!Voordat ik wist stond ik bij een goeie uitleg en zat ik in vliegtuig!Toen begon ik wel wat zenuwachtig te worden maar ik had een super leuke jongen goeie uitleg en voordat ik wist zat ik op de rand van vliegtuig en daar begon het …..vrije val en uitzicht super mooi fantastische.Zeker een aanrader voor de waaghalzen!

Echt super leuk

Goede hulp

Een prachtig team!

Mijn ervaring: wij hadden van te voren gereserveerd! En daar aangekomen nog wat papieren in vullen en weeg moment(valt altijd tegen) naar heel keurig behandeld van de balie medewerker. En toen naar buiten te wachten dat we aan de beurt waren. Allemaal heel vlot! We kregen uitleg van een jongen man en een tuig aan. Met nog wat uitleg gingen we naar het vliegtuig. Bij vliegtuig aangekomen moest tuig nog strak gezet worden en het vliegtuig in naar 13000 ft. En springen maar! Wat een ervaring 1 min vrije val ongeveer toen ging de parachute open, daarna nog heel veel uitleg gekregen wat waar allemaal was op eiland en lekken zweven zelf nog mogen sturen en toen kwam een hele zachte landing! Mooie filmpjes gemaakt en de gene waar ik mee spong een topper dank jullie wel! Iedereen aan te raden!

Leuke en gafe sprong

Ik vond het super leuk en gaaf! Maar had wel meer uitleg verwacht, ik kreeg in het vliegtuig een paar minuten voor we gingen springen te horen wat ik moest doen tijdens de sprong. Ik had dit liever eerder gehad op de grond.

Het was een geweldige ervaring

Mijn man en ik zijn samen gegaan, met filmer. Ontvangst was aardig en gezellig en hij wist zelfs dat onze vorige sprong niet door kon gaan, vanwege regenbuien die aankwamen, dus goed onthouden! Personeel is allen super aardig! Ik heb super genoten en wat een prachtig uitzicht, ook nog door een wolk gegaan. Het zijn belevingen die eigenlijk niet uit te leggen zijn, maar die je eigenlijk zelf moet ervaren, dus ik zeg: Ga naar het paracentrum Texel en ervaar deze mooie ervaring!!!

Fantastische ervaring!!!

Het was geweldig!! Van de opvang / inschrijving tot het einde vd sprong was het super! Iedereen zeer relaxt en begripvol als je spanning had! Fijne buddy , fijne cameraman die me het gevoel gaf dat hij er speciaal voor me was! Met je supporters overal dichtbij kunnen zijn voor je beleving is heel fijn. Alles dichtbij elkaar en voelde helemaal veilig !!

Erg vette ervaring. Goed personeel!

Ik zou het zo weer doen. Het voelde allemaal heel vertrouwd en liep erg gestroomlijnd. Al met al een super ervaring!

Het is het ultieme momenten van loslaten en overgave.

Het was heel gaaf en heel spannend! Een beetje alles tegelijk. Het was prachtig, je ziet het hele eiland. Tijdens mijn sprong was het heel helder weer. De mensen van Paracentrum Texel zijn hartstikke aardig, alles is goed georganiseerd en het voelde vanaf het eerste moment hartstikke veilig. Als je toeschouwer bent, kan je alles (behalve de sprong zelf ;-)) meemaken. Je loopt mee het veld op, bent bij de instructie. Dat is ook echt leuk. Bij het landen zie je elkaar ook snel weer (in mijn geval mijn partner en ik). Voor mij was het een 'once in a lifetime experience". Gelukkig heb ik de foto en video's zodat ik weet dat ik dit echt gedaan heb. Het is het ultieme momenten van loslaten en overgave. Een prachtige ervaring.

Het was echt fantastisch!!!

Prima voorbereiding en uitleg. Het weer zat ook mee. Mijn Tandem Anouk wist mij volkomen op mijn gemak te stellen. De vrije val van 60 seconden was best even spannend. Het uitzicht tijdens de zweefvlucht aan de parachute was overweldigend. Ik had het voor geen goud willen missen. Bedankt allemaal!!!

Tandem parachutesprong:Geweldige ervaring

Op 4 juli een tandem Sprong gemaakt. Geweldig! zeer goede begeleiding. Ook de instructies worden duidelijk verteld. Wat een ervaring.

Fantastische ervaring

Voorafgaand aan het springen zijn we diverse keren op de hoogte gebracht van de status van het weer en de mogelijkheid om te springen. Eenmaal aangekomen en ingecheckt zaten we binnen een half uur in het vliegtuig. Het moment van springen was heerlijk. Moet je een keer gedaan hebben.

Positieve werknemers die het extra leuk maakten

Super leuk, en dan heb ik het niet alleen over het skydiven zelf maar ook hoe alles geregeld is. Ik heb het dan over dat alles duidelijk geregeld is en het enthousiasme bij de buddy’s waar we mee sprongen.

Fantastische ervaring samen met een fantastisch team op een fantastisch mooie locatie

De keuze om deze ‘sprong in het onbekende ‘ te doen bij het Paracentrum in Texel was een schot in de roos. De ervaring vanop 13000 ft in vrije val naar beneden te suizen en nadien als een vogel te genieten van deze prachtige omgeving tijdens het langzame dalen, was werkelijk onvergetelijk. Bedankt team Chicapower, Julia en Annelies, voor deze onwezenlijk mooie momenten. Ik kom zeker nog terug en ben ervan overtuigd dat ik dan nog meer kan genieten van deze ‘sprong in het bekende’.

een leuke mooie ervaring

een hele imposante ervaring heel mooi en echt een gevoel van vrijheid WOW echt heel gaaf, mooi en Geweldig Zelf wil ik nog veel meer dingen doen in mijn leven maar dit was / is zeker een heel mooi ''item'' op mijn/ de bucket list- de too- do list zeker een aanrader voor iedereen

Angst overwonnen en super gaaf

Naarmate de dag vorderde werd ik steeds wat stiller en kwam de spanning naar boven. Eenmaal in het vliegtuig naar een hoogte van 13000ft zag ik uit het raam hoe hoog dit eigelijk wel niet was. De instructeur (of hoe je dit noemt) voelde mijn angst een beetje komen en trok de banden nog even extra strak aan. Super fijn, gaf toch een soort van vertrouwen. Ik was als tweede aan de beurt en zag hoe de vorige springster uit de deur werd ''gezogen''. Beentjes over de rand van het vliegtuig, hoofd op meneer zijn schouder zoals vooraf duidelijk uitgelegd en daar gingen we. Damn, die kriebels in de buik waren eng maar heerlijk. (Beetje last van hoogtevrees? Tip, kijk naar de horizon en niet naar beneden.) Dit vertelde de instructeur dan ook tijdens de vrije val. Toen begon het genieten, het uitzicht en de snelheid. Een ervaring om nooit meer te vergeten. Na een zachte landing eenmaal aangekomen op de grond werd ik een beetje duizelig. Dit zagen de heren op de grond en haalden meteen een bekertje water en suiker voor mij. De video's en fotos zijn super gelukt en dit is zeker aan te raden. Je kunt de hele ervaring nogmaals beleven. Denk er niet te licht over maar het is het zeker waard! Paracentrum Texel, bedankt voor de sprong, de begeleiding van de Portugese instructeur en de rust die de ''cameraman'' uitstraalde.

Waanzinnig

waanzinnig, perfecte omgeving voor mijn eerste sprong voor herhaling vatbaar. Weer was prima, mijn Tandemspringer was een toffe gast. Een sprong om nooit te vergeten en de film en foto's zijn een geweldige herinnering.

Bizar

Wauw!! Ik had mijn vriend samen met mij een parachutesprong gegeven voor zijn verjaardag. Ennnn echt jeetje mina ik was eigenlijk super zenuwachtig opeens met tranen in mijn ogen dat ik niet meer durfde. Maar wat een fijne instructeur Tjalle als ik het goed schrijf. Ik heb me voorgenomen om nog eens een sprong te gaan wagen, maar dan alleen met deze instructeur. Dank echt een topper!! Dan ga ik er met volle teugen van genieten. En iedereen die twijfelt om een opname te maken zeker doen. Ik ben echt super blij omdat ik de vrije val toch echt wel geblokt hebt in mijn mind. Iedereen die dit leest have fun. En nogmaals bedankt voor de mooie spannende ervaring. Groetjes, Barbara

Postweg 128

1795JS De cocksdorp

+31 (0)222 311464

Over PARACENTRUM TEXEL

Of je nu wilt leren parachutespringen, een tandem parachutesprong wil maken of een al gebrevetteerde sportspringer bent, Paracentrum Texel heeft alles in huis om je sprong(en) tot een succes te maken. Het paracentrum is sinds 1969 de mooiste locatie van Nederland om een parachutesprong te maken. Bij ons werken full-time professionele instructeurs die leven ván en voor het springen.