Tolles Team und wahnsinnig tolle Erfahrung

Es war mein erster Skydive und ich habe mich im Paracentrum Texel sehr wohl gefühlt. Das Team hat sich gut gekümmert und einem den ersten Sprung so angenehm wie möglich gestaltet! Es war einfach der Hammer. Ich bin auch froh, dass ich mich für die 13.000 ft entschieden habe, weil der freie Fall sonst viel zu schnell vorbei gewesen wäre ... Danke nochmal!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

GEWELDIG!!

Wat was dit gaaf om te doen!! Goede ervaren instructeur. Alles netjes geregeld. Kon met een gerust hart uit het vliegtuig springen.

een hele belevenis met steenkoude armen!!

Beneden op de grond zou ik mijn vest en handschoenen aantrekken. Het meisje wat mij dat begeleidde zei dat dat niet nodig was. Nou ik heb het geweten, op het moment dat ik het vliegtuig uitsprong wat een kou , mijn armen voelden als bevroren aan toen ik naar beneden ging. Het deed erg pijn, het overheerste de aandacht bij de sprong. Heel erg jammer en dat was niet nodig geweest. Slechte uitleg. Ik heb het na de tijd ook tegen mijn instructeur gezegd maar die praatte er over heen. Maar vond je het wel leuk dan??? was zijn antwoord. Hij had zelf iets met lange mouwen aan !! Dus ik ben niet tevreden over alles. Erg jammer!!

Het was het gaafste wat ik ooit heb gedaan.

Ik heb nog nooit in een vliegtuig gezeten dus daarom maakte deze sprong het nog leuker voor mij. Ik zou op 28 april al eens gaan springen maar door bewolking werdt het verplaatst naar 29 juni. Ik heb nog nooit zo iets gaafs gedaan in. Ik kan niet heel goed engels maar mijn instructeur probeerde wat woordjes nederlands te oraten wat ik heel erg fijn vond. Hij was ook echt super lief voor me. Toen wr aan het vliegen waren zei hij na een tijdje dat we op de helft zaten. Ik dscht echt: huh? Nu pas? We zijn al mega hoog! Maar ik cond t alleen maaf leuker dat we hoger gingen. Toen ik op de rand zat van t vliegtuig wist ik niet dat er zoveel wind zou zijn. Voor het springen had ik verwacht dat de vrije val een beetje als een achtbaan zou voelen. Maar het was zoveel leuker! Ik vond het uitzicht echt geweldig en woj waren ook de gene die het meest aan het tollen en draaien waren. Ik mocht namelijk ook even sturen en dit vond ik ook super gaaf! Ik was nu niet op de hoogste hoogte, maar ik ga t zeker nog een x doen en dan wel op de hoogste! En ik zou het dan ook heel gaaf vinden om mijn opa mee te nemen. Hij heeft een spier ziekte en wilde dit ook graag. En als hij het te spannend vind wil ik graag met hem een rondvaart vlucht doen:) maar paracentum texel is zeker een aanrader! Ja

Super gave ervaring, zou morgen weer gaan!!

Het was allemaal heel goed geregeld. We waren met 7 springers, 2 daarvan hadden al vaker gesprongen. We werden goed geholpen met het tuig aantrekken. Ik had een leuke enthousiaste instructeur. In het vliegtuigje zaten we allemaal dicht op elkaar en kreeg ik nog wat instructies. Toen ging de deur open van het vliegtuig en voordat ik het wist waren we buiten. Wat een geweld van de wind, de vrije val was best heftig. Maar zo gaaf. En toen de parachute open ging was het volop genieten!!

Onvergetelijke herinnering gemaakt!

Wow, wat een geweldige ervaring rijker, echt een aanrader! Had gedacht dat ik het heel eng zou vinden, maar dat viel alles mee. Komt zeker ook door de relaxte begeleiders van het Paracentrum, van de leuke jongen bij de aanmelding tot de enthousiaste en kundige instructeurs op de grond en in het vliegtuig, het plaatje klopt daar gewoon en dat maakte het veel minder spannend voor mij. We troffen het met het weer en hadden een fantastisch uitzicht. Was even raar toen ik m’n kinderen het vliegtuig uit zag springen, heel onnatuurlijk, voelde me even een ontaarde moeder haha. maar toen ik daarna zelf mocht kon ik alleen maar genieten, zoooo onwijs gaaf, I just did it!!! Alleen met landen werd ik een beetje misselijk, maar dat mocht de pret niet drukken. 1 Minpunt… het duurde veel te kort naar m’n zin haha. Paracentrum Texel, onwijs bedankt, een grote pluim voor jullie, ga zo door!

Fantastisch

Echt een super ervaring iedereen die er werkt is mega enthousiast en behulpzaam. Het is duidelijk uitgelegd, de instructies zijn duidelijk en het personeel zorgt er echt voor dat je de meest vette ervaring krijgt. Ik zou het iedereen aanraden om hier een sprong te maken! Wij zijn nog aan het nagenieten!!

prachtige ervaring

als je iets moois wilt mee maken dan moet je gaan springen.

Absoluut niet willen missen adembenemend.

Geweldige ervaring zou het zeker nog een keer doen.

Geweldige ervaring en zeer professionele support

Wij hebben met een groep vrienden een parachutesprong gemaakt bij paracentrum texel, een onvergetelijke ervaring om samen te doen! Voor de meesten van ons was het de eerste keer. De instructies werden zowel op de grond als in de lucht helder uitgelegd wat vertrouwen wekte in de groep. Ik zal zeker terugkomen voor een tweede sprong.

Es hat tierisch Spaß gemacht und werde es mit absoluter Sicherheit nochmal machen.

Die Zeiten zum warten, sind schon lang. Wenn man einen Termin hat und dann noch ca 1,5-2 Stunden warten muss, ist es schon was lange. Da sollte man es noch optimieren. Aber im ganzen ein schönes und geniales Erlebnis.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Ongelooflijke ervaring

Super ervaring en kik gehad. Begeleiding ook super goed en vriendelijk. Voor herhaling vatbaar.

Fantastisch

Super ervaring. Aardige mensen voor herhaling vatbaar!!

Fantastische belevenis

Overweldigende indrukken. En de vrije val vanaf 13000ft is onwijs gaaf.

Geweldig geholpen, leuke instructeur

Het was even spannend of we konden springen. De ochtend was te bewolkt. Maar netjes kregen we alvast de briefing. Super leuk uitgelegd door Niels. Daarna het eiland op en zodra het weer goed werd een telefoontje dat we terug konden komen om te gaan springen. Zo hoefden we geen lange tijd te wachten op locatie. Uitstekend geregeld zo. Na het harnas aan te doen, kwam de instructeur. Wat een geweldige man. Uit Mexico, ben zijn naam vergeten. Erg gezellig gehad. De sprong die ik deed was de 13.000 feet. Wat een beleving. We waren met een groep. Sommigen kwamen wat bleek beneden nadat ze net een maaltijd op hadden en sommigen met oorpijn. Dus een tip zou zijn om voor deze hoogte toch oordoppen in te doen voor drukverschillen en niet teveel te eten voor je gaat.

v00r de 3keerde

de vrijheid is niet te beschrijven

Ronduit geweldig, helemaal top!

Prettig ontvangst, goede informatieverschaffing ook wat betreft meldingen in vertragingen. Uitleg is goed en begeleiding was zeer goed. Aan boord voor het springen goede sfeer in het vliegtuig. Vlot vertrek uit het vliegtuig en genieten maar, helemaal top!! Was voor de 2e keer maar een nieuwe sprong staat al in gedachten gepland. Wat een ervaring en plezier bij de medewerkers tijdens het hele proces.

top! geweldige ervaring

Ik was helemaal niet zenuwachtig. (vooraf dacht ik dat wel zou zijn) Klein beetje spanning was er toen ik eenmaal uit het vliegtuig sprong.

GEWELDIG

Prima ontvangst. Perfecte service. Ervaren personeel. Kortom een fantastische ervaring. Ik zou het zo weer doen.

Top Ervaring

Na diverse malen gehoopt nu eindelijk de sprong afgelopen vrijdag 26 juni 2022 kunnen maken. Na de voorbereidingen en kennismaken met mijn tamdenmaat het vliegtuig in. Goede begeleidingen en controles. Voelde me geheel veilig.

Was egt een hele mooie ervaring ik wil dit zeker vaker doen,

GEWELDIG !

Opnieuw een geweldige ervaring. Bedankt P.V. Haarlemmermeer, Jessica èn Paracentrum TEXEL. Vrgr. RHA

Het was echt een gave ervaring en zou het zo nog een keer doen, echt een aanrader!

Het was zo genieten toen ik in de lucht hing, het gaf echt rust en je ziet echt een mooi Texel! Ik vond het echt gaaf!

It was absolutly fantastic. My childhood dream came true finally. Thank you all for this great experience.

Top zonder angst zo een sprong maken door de goede begeleiding !!! TOP

Uitstekende uitleg en een perfecte begeleiding, alle redenen om bang te zijn worden teniet gedaan, zeker met de camera mensen erbij TOP.

Postweg 128

1795JS De cocksdorp

+31 (0)222 311464

Over PARACENTRUM TEXEL

Of je nu wilt leren parachutespringen, een tandem parachutesprong wil maken of een al gebrevetteerde sportspringer bent, Paracentrum Texel heeft alles in huis om je sprong(en) tot een succes te maken. Het paracentrum is sinds 1969 de mooiste locatie van Nederland om een parachutesprong te maken. Bij ons werken full-time professionele instructeurs die leven ván en voor het springen.