Geweldige ervaring en heel goed geregeld!

Mooi geolied proces! Makkelijk aanmelden, op een bord zie je wanneer je aan de beurt en als je tijd is gekomen lekker springen! Aardige en kundige mensen die je meenemen in de ervaring. En dan het springen zelf... Wow!! Bij thuiskomst de beelden bekeken en die waren heel mooi en netjes. Ofwel aanrader om de optie cameraspringer te boeken! Wil je parachutespringen in Nederland? Ga dan naar Paracentrum Texel!

Echt heel leuk om te doen!

Voor ons was het nu al de tweede sprong, maar het blijft geweldig! Echt een aanrader!

Was ik maar als vogel geboren

58 jaar en dan als kado een parachutesprong krijgen. Hoe gaat is dat. Spontaan ontvangst bij de balie, vlotte overzichtelijke instructies. Zelfs voor helder zonnig weer wordt gezorgd. Vooraf even sparren met soortgenoten. Kennismaking met de tandemmaster, inclusief een leuk openingsgesprekje. Steile vlucht met prachtig uitzicht. En dan samen op je billen schuiven naar het luik. Boem, je beland in een andere wereld. Net als duiken en bergklimmen gecontroleerd genieten van een andere dimensie. 60 seconden vrije val, daarna mooi looping en zweven aan de parachute. Een zachte landing en heerlijke ontlading. De adreNadine heeft wel even tijd nodig om te zakken. Dank voor deze unieke beleving in een veilige, gemoedelijke omgeving en sfeer.

Super ervaring

De tandemsprong was goed georganiseerd en je hoeft ook bijna geen handelingen te doen zelf. Dus het vliegtuig uit en genieten!

Het was in één woord geweldig, Echt een ervaring die je maakt once in your life time. Super goed geregeld en hoefde niet lang te wachten ( we hadden ook mazzel met het weer ) Wil ook iedereen bedanken die deze dag voor mij onvergetelijk heeft gemaakt.

Een ervaring voor het leven!

Het klinkt wat cliché, maar deze dag ga ik nooit meer vergeten! Een ervaring voor het leven, dankzij de fantastische begeleiding van paracentrum Texel

Fantastische ervaring!

Ik had de sprong voor mijn 50e verjaardag gehad van mijn kinderen, 2 jaar geleden. Het duurde, mede door corona, een tijdje alvorens ik mijn kado kon verzilveren. Zondag 19 juni 2022 was het dan zover; samen met zoon, schoondochter en schoonzoon (dochter en vrouw wilden niet) ging het gebeuren. De dagen ervoor bouwde de spanning zich op, de dag zelf werd ik stil zoals mijn kids me niet kennen. Ik ben graag in control, die moet je dan echt loslaten. De instructeur voelde het aan en stelde me gerust op een prettige manier. Met verstand op nul naar boven en toch maar gesprongen. Wat een kick! De eerste paar seconden ben ik kwijt, daarna alleen maar genieten. Als er bij landing was gezegd dat ik nog een keer mocht was ik meteen weer ingestapt. Mijn kinderen ben ik mega-dankbaar voor de herinnering. Onbetaalbaar.

De dag van mijn leven gehad!

Het was een prachtige dag met perfecte omstandigheden. Ondanks de voorspelde drukte waren we heel snel aan de beurt voor onze sprong. Na een korte en duidelijke briefing werden we opgehaald en voorgesteld aan de mannen en vrouwen die onze dag onvergetelijk hebben gemaakt. De parachutisten. Dikke tip, boek een cameraspringer of neem een handcam mee. Dat maakt de ervaring nog zoveel mooier. Eenmaal in het vliegtuig bouwde de spanning langzaam op. We hadden de 13.000ft vlucht geboekt dus we moesten ongeveer 12 minuten vliegen. Het moment dat de deuren open gaan en je de eerste mensen ziet springen vraag je je nog heel even af waarom je dit ook alweer een goed idee vond. En dan zit je daar zelf ineens op de rand.. hoe dat voelt? Boek een sprong en ontdek het! Je krijgt er absoluut geen spijt van.

Gewoon met geen woord te beschrijven hoe gaaf

Wat een relaxte sfeer op het paracentrum. En de kundige instructeurs maken het af. Wat een geweldige ervaring en zeker aan iedereen aan te raden. Dit moet je hebben gedaan.

Fantastisch, war een beleving!!

Gister gesprongen, en wat was t vet! Super goede en rustige "buddy's" zo aardig, zo relaxed! Eenmaal boven was t uitzicht al machtig en eenmaal uit het vliegtuig kon t grote genieten beginnen! En dat hebben we all vier gedaan! Mn broer, mn vader en mn moeder! We raken er niet over uitgesproken! Op naar een volgende sprong!!

Wat een top ervaring! Hele leuke en vriendelijke man waar ik mee sprong! De uitleg was fijn en het enthousiasme top! De sprong was echt geweldig! Ontzettend genoten! Ik zou het zo nog eens doen

Geweldig! Fijne mensen, een onvergetelijke ervaring!

Ik heb een onvergetelijke dag gehad!! Het personeel was uitermate vriendelijk! Zowel bij de ontvangst, als de instructeur als de cameravrouw! Ik voelde me enorm op mijn gemak gesteld door mijn instructeur! Alles was goed geregeld en verliep soepel.

Echt een gave ervaring

Echt een levenservaring. Alles is als een geoliede machine geregeld en loopt allemaal vlekkeloos. Alle tijd over om gewoon te kunnen genieten. Echt een aanrader

Een ongelooflijke en Geweldige ervaring gehad

Het was inderdaad de sprong van mijn leven en super blij dat ik het gedaan heb. Met dank aan mijn vrouw en iedereen van Paracentrum Texel

Perfect geregeld. Geweldige ervaring!

Ervaring van mijn leven. Deze dag vergeet ik nooit weer!

Een gruwelijke ervaring wat je een keer gedaan moet hebben!

Parachute springen op Texel is echt iets wat je een keer gedaan moet hebben. Het is niet te beschrijven wat je ervaart. Hele enthousiaste medewerkers en ook een aanrader is de cameraspringer, levert hele vette beelden op!

Ik vond het helemaal geweldig!!!!!!

Ik wil al heel lang een duosprong maken en dan eindelijk na 3 keer (corona en regen) verplaatsen was het 18 juni zo ver. Ik sprong samen met mijn kleindochter en wij vonden het een hele ervaring. Ook werden wij heel vriendelijk geholpen. TOP was het. Bedankt allemaal

Top ervaring!

Fijne mensen, goede instructies!

Ongeëvenaarde adrenalineshot met goede begeleiding

Bizar om een sprong uit een vliegtuig te maken op 13000ft. Druist tegen alle natuur in die de mens heeft. Uitstappen uit een vliegend vliegtuig. Maar wat een adrenalineshot. Ongekend. Ook de briefing en begeleiding van zowel cameraman en tandeminstructeur zijn dik jn orde. Klein kritiek puntje daarop is dat er ook mensen zijn die geen of slecht Engels spreken en aangezien mijn cameraman Braziliaans en mijn instructeur Fins waren, zullen er vast en zeker mensen zijn die hierdoor wat minder spontaan kunnen reageren op film of op interactie met de instructeur. Voor mij was dit achteraf geen probleem, maar gezien de niet geringe kosten, kan dit voor sommigen misschien wel zorgen voor een smetje op de algehele ervaring. Ikzelf heb uiteindelijk volop genoten, wat een ervaring! Ook credits naar de mensen bij de ontvangst, die door hun open houding en enthousiasme de spanning, voor zover je die nog niet hebt vooraf, op een leuke manier aanwakkeren. Thanks allen!

Fantastische ervaring!

Fantastische tandemsprong boven Texel gemaakt. Wij hadden al eerder een datum geboekt, maar de sprong is toen niet doorgegaan wegens slecht weer. Dit is toen optijd aan ons doorgegeven en konden heel makkelijk een nieuwe datum boeken. Er hing een gezellige sfeer, we kregen duidelijke instructies en de sprong was natuurlijk een ervaring om nooit te vergeten. Ik kom hier zeker nog een keer terug!

Fantastische beleving met professionele begeleiding

Hi, Duidelijke informatie en loopt gestroomlijnd door. Uitstel van sprongen kan uiteraard door regen en omstandigheden maar wellicht goed om op de dag zelf een verwachtte planning aan te geven. Op site of sms of app. Bijv momenteel 1uur vertraging; verwachting is dat we dit niet in kunnen lopen. Zorg er wel voor dat je binnen je tijd +45 min bent ingecheckt. Wijzigingen in verwachtingen vinden elk uur plaats! Zoiets... Verder duidelijke uitleg, goede begeleiding en ziet er allemaal professioneel uit. Ik heb genoten en dat is mede door de organisatie. Ook vooraf is alles duidelijk.

Great FUN, Great vibe! Very well managed.

This is my first time doing skydiving, the instructor and people here are super friendly and professional, that help you get into the situation step by step. There's big open space to chill and watch your friend flying over the sky.

Het was super super gaaf!

Ik roep al heel veel jaren dat ik een tandemsprong wil maken en gisteren was het zover! Alles prima georganiseerd en begeleid. Samen met m’n tandem maatje Peter, die me fantastisch begeleidde. Ik had het niet beter kunnen treffen. Ik zit ‘the day after’ nog steeds na te genieten Annette Veenstra

Een mega toffe ervaring!!

Een prachtige dag gehad, eerst zo spannend maar alle uitleg was geruststellend. Iedereen was erg aardig en goed op veiligheid. De cameraman was super leuk en enthousiast de instrukteur legde het goed uit en ook enthousiast , en de beelden zijn prachtig. Ik ga zeker nog n keer Rosie Steenvoorden 15 uit Breezand

Het was fantastisch

Deze ervaring was fantastisch. De mensen waren heel aardig en alles werd heel goed gecontroleerd.

Postweg 128

1795JS De cocksdorp

+31 (0)222 311464

Over PARACENTRUM TEXEL

Of je nu wilt leren parachutespringen, een tandem parachutesprong wil maken of een al gebrevetteerde sportspringer bent, Paracentrum Texel heeft alles in huis om je sprong(en) tot een succes te maken. Het paracentrum is sinds 1969 de mooiste locatie van Nederland om een parachutesprong te maken. Bij ons werken full-time professionele instructeurs die leven ván en voor het springen.