Fantastisch!

Tandem Skydive sprong gedaan. Was echt next level! Super gaaf. Deze sprong kan ik van mijn bucket list afstrepen. Fantastisch! Jullie zijn toppers.

Alles goed geregeld, lekker snel.

Wat ik al zei, geen lange wachtrij. Personeel Allemaal even vriendelijk. Top dag gehad.

Vriendelijk geholpen door het hele team, vanaf aankomst tot vertrek. Professioneel opgezet en een geweldige ervaring!

Onbeschrijfelijke ervaring!

Het was de meest intense, mooie en indrukwekkende ervaring die we meegemaakt hebben. De vrije val was pure adrenaline. Daarna volgde de vlucht onder de parachute met het uitzicht over de Noordzee, Waddenzee en het eiland. Na de landing was ik sprakeloos en ongelooflijk dankbaar voor deze ervaring! Dank u!!!

Fantastisch!

Wat een top bedrijf! Van tevoren erg zenuwachtig geweest maar door de uitleg en instructeurs zeer op m’n gemak gesteld. Wat een toppers zijn dat. Ik zou het zo nog een keer doen, want wat een ervaring was dit. Bedankt!!

Fantastisch!

22-05 Super super super leuk!!!! Met geen worden te omschrijven wat voor gevoel dit geeft om mee te maken! Zo ontzettend mooi! Ik had een onwijs vrolijke toffe gast Maarten je was geweldig !!! Ik wil nog een keer… was het eerste wat ik dacht toen ik weer beneden stond:)) Ik kom hier zeker snel terug.

Wat een geweldige ervaring, zeker voor herhaling vatbaar!!!!

Ik heb een tandemsprong gemaakt met Gerben. Ik heb een hele positieve ervaring met de manier waarop ik benaderd ben vanaf de aanmelding tot het einde van de dag. Heel vriendelijk, duidelijke uitleg, perfecte begeleiding bij de sprong, snelle ontvangst van de videobeelden, goede informatieverstrekking tussen de reservering en de dag van de sprong. Ronduit een topervaring en ik kom zeker nog een keer genieten van dit alles. Heel erg bedankt en nogmaals het was helemaal TOP!!!!!!!!!

geweldige ervaring

met het hele gezin ( in totaal 6 personen ) in een vlucht gesprongen geweldig om dit samen mee te maken

Fantastisch!

Fantastisch om te doen! aanrader in texel. Alles netjes geregeld, vriendelijke instructeurs!

Adembenemende ervaring die ik zeker nog eens wil ervaren!

Wat was dit een geweldige en unieke ervaring waar ik dagenlang nog van aan het nagenieten ben! De check-in is duidelijk en vlot, daarna kun je op rustig tempo alles aanschouwen vanaf de hangar. Vervolgens ga je 'boarden', alles wordt duidelijk uitgelegd en daarna ontmoet je je instructeur. Vriendelijke, down-to-earth intructeurs die je een veilig en goed gevoel geven. Daarnaast wordt benadrukt dat het om genieten en plezier gaat! En dat ga je hebben :) De sprong, de vrije val, het uitzicht, het sturen, het is fantastisch!

Als een vogel zo vrij

Erg leuk om met groep te doen en goed voorbereid. Prachtig weer dus ook zeer goede omstandigheden. Vooraf prima vermaakt op het terrein. Mijn buddy was erg relaxed en heeft een hele mooie film weten te maken.

Het is prachtiger dan mogelijk tot de uiterste max.

Ik heb dit gedaan om zeker en duidelijk van mijn vliegangst af te komen. Das oom meer dan gelukt. Men kennis en ik zijn al aan het kijken voor komend jaar weer te gaan. Het is spannend tot 2 seconden buiten het vliegtuig. Dan is het alleen nog maar super gaaf vet en nog veel meer worden die te kort doen aan hoe mooi het allemaal is. Het enige waar je om verdacht moet zijn is dat als je geen Engels spreekt dat je dat aan moet geven. Zodat je een Nederlands sprekende springer mee kan krijgen. Maar als je de Engelse taal bazis beheerst dan komt alles meer dan goed. Met een ervaring voor het leven der bij. Het staat ondanks de spanning voor het vliegen in mijn top 3 mooiste ervaringen in mijn leven.

Super ervaring, doen!

Gewoon doen!

Wauuuuuwww !!!!!!

Sprong was prima geregeld en begeleid. Top ervaring voor ons.

Fantastisch!

4 jaar later dan gepland ivm corona en het weer, zijn we gister dan eindelijk de sprong gaan maken! Het personeel is erg vriendelijk en enthousiast. Bijzondere ervaring die ik nooit meer zal vergeten!

Heel byzonder en overgetelijk

Mijn ervaring was van gespannen naar enerverend tot ontspannend.

Dit moet iedereen op zen minst 1 keer in zen leven gedaan hebben

Wat een prachtige ervaring. ik wilde dit al heel lang graag een keer doen maar ja, je kent het misschien, je hebt het druk en het komt er gewoon niet van. Toen hebben wij dit als kado gedaan aan een vriend en uiteindelijk besloten met zen allen te gaan springen en er een leuk weekendje Texel van te maken. Van 13000 foot, dan heb je een vrije val van ca 1 minuut. Dit is zeker 1 van de mooiste dingen die ik in mijn leven heb gedaan. Toen we op de grond aankwamen, wilde ik gelijk nog een keer. De medewerkers en instructeurs zijn ook allemaal erg prettig en zeer professioneel. Er hangt rondom het paracentrum een hele ontspannen sfeer. Ik ga hier zeker in de toekomst nog eens naartoe en ik overweeg zelfs om een cursus te gaan doen. dames en heren, hartelijk dank voor deze fantastische ervaring en tot ziens.

Super ervaring

Zaterdag samen met 2 vrienden een tandemsprong gemaakt vanaf 13000ft, de vrije val is echt spectaculair. Alles vast laten leggen met een camera springer alles nog een keer terug te kijken

Overweldigend én geweldig

Parachutespringen stond al heel lang op mijn bucket list en het is er eindelijk van gekomen. Ik vond het een unieke ervaring in een unieke setting. De medewerkers van het paracentrum zijn zeer professioneel en heel vriendelijk. Een topervaring kortom.

SUPER TOF !!!!

Vandaag ben ik met mijn dochter, schoonzoon, kleinzoon en vrouw bij jullie geweest. Als kado voor mijn 60ste verjaardag heb ik samen met mijn schoonzoon een Tandem Parachute sprong gemaakt van 13 FT. Wat was dit geweldig zeg !!! Heb er eigelijk geen woorden voor hoe bijzonder en mooi deze ervaring was. Ook heeft mijn kleinzoon (8 jaar) een rondvlucht gemaakt met mijn dochter en vrouw. Hij voelde zich echt een piloot zelfs een stukje mogen sturen.... nou jullie hebben ook hem de dag van zijn leven gegeven. Als klap op de vuurpijl ook nog een mooi ceterficaat gekregen die krijgt een ere plekje op zijn kamer (bedankt roel) dankzij jou heeft hij dit avontuur als super vet cool ervaren zoals hij het zelf zeg hahaha Iedereen van paracentrum texel heel erg bedankt voor jullie goede zorgen en mooie dag. Eentje om nooit meer te vergeten. Tot snel ! Groetjes Henk van Tongeren (en gezin)

Net een droom, maar dan echt!

Heel bijzonder! Was een wens van mijn zusje en wensen laten uitkomen en iets onvergetelijks beleven is prachtig. Een vriendin durfde niet meer, maar gelukkig hebben ze daar fantastische mensen aan het werk en na een gesprek bij de in check balie ging ze met ons mee. De wacht tijd was heel kort en de uitleg kregen we van een hele mooie leuke dame die vertelde dat haar springer heel relaxed en knap was. Ze was ook zo blij dat ze toch is gegaan. Lieve mensen van het para center bedankt en een weekend texel was voor de niet springers ook fantastisch. Tot slot wil ik haar van de uitleg nog ff uitnodigen voor een nieuw avontuur...

vriendelijke benadering van alle medewerkers

vriendelijke benadering van alle medewerkers, mijn eerste tandem sprong, leeftijd 67, nimmer meer te vergeten ervaring, veel complimenten aan de organisatie.

Ongelofelijk geweldig!!!

Ik ben nog ontzettend overweldigt door mijn ervaring gisteren 21 mei 2022 ik was tijdens de val een heeeeeel klein beetje bang maar dat verdween zodra we helemaal gevallen waren want het sloeg om in heel erg epische ervaring super vette beleving en ik wil het ooit nog een keer doen jullie team ontzettend bedankt!!!!

Geweldig!

Gisteren mijn eerste sprong gehad. Wat een fantastische ervaring! Dit smaakt naar meer!

Geweldige ervaring wat een kick!!!

Goede uitleg met een leuk team!!!

Postweg 128

1795JS De cocksdorp

+31 (0)222 311464

Over PARACENTRUM TEXEL

Of je nu wilt leren parachutespringen, een tandem parachutesprong wil maken of een al gebrevetteerde sportspringer bent, Paracentrum Texel heeft alles in huis om je sprong(en) tot een succes te maken. Het paracentrum is sinds 1969 de mooiste locatie van Nederland om een parachutesprong te maken. Bij ons werken full-time professionele instructeurs die leven ván en voor het springen.