Es war eine sehr empfehlenswerte Erfahrung!

Tolle, professionelle Abwicklung. Sehr freundlich - vom Empfang bis zur Verabschiedung. Der halbe Stern Abzug resultiert aus der nicht ganz optimalen Augenschutzmaske. Die musste leider während des Sprungs mehrfach im Sitz korrigiert werden - das hat das großartige Erlebnis ein wenig gestört. Ansonsten kann man nichts verbessern - Super Tandem-Master, Super Filmbetreuung, anschließend schnelle und hervorragende Film- und Bildsequenzen. Vielen Dank für den tollen Sprung!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Vet porno

Ervaring rijker. Super team. Zeker aan te raden!!

Geweldig!

Wat een geweldige en unieke ervaring. Onze eerste sprong gemaakt, waarin we ontzettend goed zijn begeleid!

GAAF

Een mooi bedrijf met hele leuke lieve mensen en die alles keurig er netjes uitleggen. Toppie

Het ultieme wauw gevoel!!!

Wat ben ik blij dat ik bij jullie een tandemsprong gemaakt heb! Wilde het al heel lang nu met een groepje bij jullie gesprongen. Het was echt fantastisch. Natuurlijk hoop ik die sprong te winnen want heb eindelijk mijn man zo ver dat hij ook durft! Echt een geweldige ervaring bij jullie:)

Beste ervaring ooit!

Het was een fantastische ervaring; het parachute springen! Maar ook alles daarom heen van het begin tot het eind. Goede instructies, duidelijk en niet te veel. Hierdoor is het makkelijk te onthouden en geeft het ook een veilig gevoel. Iedereen was onwijs aardig en deed er alles aan je op je gemak te stellen (of dat nodig is of niet). Elk moment is het mogelijk nog iets te bespreken en er wordt gelijk meegedacht en gehandeld. Ik kan niet anders zeggen dan, ga parachute springen bij Paracentrum Texel en heb er een geweldige ervaring voor het leven bij!

Super spannende/unieke/onvergetelijke ervaring

Het was een super spannende/unieke/onvergetelijke ervaring die ik voor geen goud had willen missen. Vooral leuk om deze ervaring gedeeld te hebben met mijn collega's. :)

super gaaf

heel gaaf toch wel een beetje spannend voor herhaling vatbaar

Amasing

Een vrijeval van 60 seconde , een hele chille duo sprong met een gast /intructeur uit australie Mogen sturen Mooi weer Mooie fotoos en filmpjes Thanks

Megavette tandemsprong ervaring!

Met een vriend allebei de extreme tandemsprong gedaan. Met de couponcode 'WEEKUPGRADE' kregen we op onze doordeweekse sprong 75 euro korting (Prijs van de 3 km (9000ft) hoogte, met een sprong op 4 km (13000ft) hoogte). Bij het boeken van de sprong werd er duidelijk gesteld dat door weersomstandigheden de sprong geannuleerd kon worden, dit overkwam ons ook waardoor we gemakkelijk de sprong enkele keren hebben verzet. Bij het bellen naar de parachutecentrum altijd vriendelijk te woord gestaan. Op de dag van de sprong zelf werd er een heldere briefing gegeven, en na enkele uren na de meldtijd kon het avontuur beginnen door op te stijgen met het vliegtuigje! Na tweeënhalf uur na de sprong kwam ook de medialink via de mail binnen, waar prachtige video's en foto's van de sprong te vinden waren. Erg tevreden met de gehele beleving!

Het gaafste wat ik ooit heb meegemaakt! Bij twijfel: DOEN!

MEGA! Van tevoren wel enige spanning maar als je eenmaal gesprongen bent en in de lucht hangt is er helemaal niks engs meer aan. Voor iedereen die twijfelt: gewoon DOEN! Dit wil je echt niet missen. Echt een unieke mogelijkheid om dit prachtige gebied vanuit de lucht te kunnen bekijken. Ik had een aparte camera springer bijgeboekt, zij hebben de unieke beelden vastgelegd en ik ontving deze al binnen een uur nadat ik weer geland was. De beelden zijn echt van hele goede kwaliteit!

Onvergetelijk

de sprong was geweldig en we werden goed begeleid. Alleen jammer dat we lang moesten wachten wegens tekort aan instructeurs/para springers, dit omdat er teveel student-springers waren op de maandag ochtend. Aangezien het niet aan het weer lag (het was prachtig weer) was dit gewoon een fout in de planning.

Fantastisch

Een unieke ervaring die vraagt naar meer!!

Prachtige ervaring

De ervaring gaat om een tandemsprong van 13,000 voet. Ondanks dat ik een flinke dosis spanning voelde om uit een vliegtuig te springen (vooral met de hoogtevrees die ik bezit) verbaasde ik mij over hoe relatief kalm ik bleef. Dit had voor mij met 5 dingen te maken: 1) mijn focus punt was het prachtige uitzicht dat ik zou hebben vanaf de lucht, 2) de sfeer aan de grond op het paracentrum was erg relaxt, 3) het zien hoe velen andere mensen landden vóór mij gaf rust, 4) de stappen werden meerdere keren duidelijk uitgelegd en 5) de tandembuddy's die mijn groep en ik toegewezen kregen straalden veel rust en vertrouwen uit. Ik heb een geweldige ervaring gehad.

een fantastische ervaring die iedereen met lef moet ervaren

Het bleef nog spannend of we wel konden springen door de laaghangende bewolking. Smiddags kwam dat telefoontje dat we konden komen en als het weer zo bleef we konden springen. Na een korte uitleg stapten we al meteen het vliegtuig in. Mijn zoontje van 9 mocht zelf nog even het vliegtuig besturen. Dat gezichtje zorgde er toen al voor #priceless. wat een fantastische ervaring. mocht je snel last hebben van suizende oren dan zijn oordopjes te adviseren. Wat voor ons zeer spannend is, blijkt voor de ervarende springen niets meer dan lopende band werk. Dit verbaasde mij, met welk gemak ze uit dit vliegtuig springen. Niet 1, maar wel 10-15 keer per dag. Misschien toch een carriere switch? het uitzicht over texel is een van de mooiste in de wereld (als ik Peter, mijn tandem maat mag geloven)

Een tandemsprong is echt ongelooflijke en unieke ervaring; WAUW!

Een sprong is een fantastisch mix van spanning, vrijheid, rust & adrenaline. Dit allemaal bij elkaar gebracht in één ervaring. Voor mij een prachtig cadeau voor mijn 50ste verjaardag! Instructeurs waren duidelijk, maar ook echt gericht op je iets moois te laten beleven. Professioneel, zodat je vertrouwen hebt in hun kunnen en persoonlijke benadering, waardoor het echt mijn ervaring werd.

Adembenemend!

Afgelopen zomer zouden we met 4 personen onze luchtdoop meemaken. Helaas ging toen het feest vanwege de harde wind niet door. Wel bleven de geboekte sprongen staan voor een nader te bepalen datum. Die was dus afgelopen donderdag zover. Samenstelling van de groep was inmiddels zonder problemen gewijzigd, en dus vol goede moed (en met knikkende knieën) naar Texel. Ter plekke bleek het vliegveld tijdelijk wat moeilijker bereikbaar, maar we hoefden ons pas in de middag te melden. Na aanmelden konden we een uurtje wachten (en ondertussen diverse tandemspringers ons voor zien gaan), en daarna was het onze beurt. Na een korte (en vrolijke) instructie werden de instructeurs voorgesteld, harnassen aangemeten en even moed ingepraat. Dan instappen, en verrassend snel omhoog. Wat is Texel mooi, ook vanuit de lucht! Dan gaat het luik open, en volgt het onwerkelijke moment om de benen over de rand te steken? Ga ik dit echt doen? Ja dus!!!

Ik vond het idee eng, maar zou het iedereen aanraden!!

Voor mijn 18e verjaardag heb ik een parachute sprong bij parachute centrum Texel gekregen. Ik vind het een super vet cadeau maar wel dood eng. Achteraf was het enige moment dat is spannend vond naar het vliegtuig toe lopen. Wanneer in het vliegtuig was het genieten van het uitzicht en springen. En wat een uitzicht. Bij twijfel, absoluut doen! Persoonlijk vind dat iedereen dit in ieder geval 1 keer moet doen. Groetjes!

Onvergetelijk

Afgelopen week mijn kadobon verzilverd. Een tandemsprong boven Texel. Wat een geweldige dag heb ik gehad. Ik had er vooraf al heel veel zin in, maar door het enthousiasme van al jullie medewerkers werd dit gevoel alleen maar versterkt. De sprong zelf was een onvergetelijke ervaring, het gevoel onbeschrijfelijk mooi. Een dag om nooit meer te vergeten! Dank jullie wel!

Geweldige ervaring

Parachute springen op Texel vergeet ik nooit meer. Het was goed geregeld en we hoefden helemaal niet lang te wachten. Het personeel stelt je op je gemak en we werden goed begeleid. Ik raad zeker 30 of 60 seconden vrije val aan.

Geweldige ervaring

Geweldige ervaring gehad met de tandemsprong, goede uitleg en aardige mensen. Ik voelde mij erg op mijn gemak!

Fantastish!

Afgelopen donderdag mijn eerste tandemsprong gemaakt @paracentrumtexel. Fantastische ervaring en een aanrader voor iedereen. Ook blij dat ik me heb laten overtuigen om iemand mee te laten springen die de hele vlucht heeft gefilmd en gefotografeerd.

Onbeschrijfelijk gaaf!

Het weer zat mee. Een paar wolken, maar de zon brak er door heen. Spanning in mijn hele lichaam, maar wel een lekkere spanning. Ik werd gekoppeld aan een parachutist die mij een goed gevoel gaf over de sprong. We stappen heg vliegtuig in, komen steeds hoger en hoger in de lucht totdat we boven de wolken uitkomen. Tijdens de vlucht werd ik extra goed vastgemaakt aan de parachutist en kon ik van een waanzinnig uitzicht genieten. De deur ging open, de spanning steeg en daar ging ik! 30 sec vrije val in de lucht. Tussen de wolken door, boven Texel. De parachute werd uitgetrokken, en ik realiseerde mij dat ik aan het vliegen was hoog in de lucht. Dat gevoel is niet te omschrijven! Holyshit wat gaaf. Toen ik landde op de grond voelde ik nog zeker 2 uur die adrenaline door mijn lichaam. Daarna ben ik alleen maar aan het nagenieten geweest.

Even de gelukkigste mens op aarde

Van tevoren dachten wij: dit gaan we wel even doen. Enkele uren voor de sprong kwam er echter toch een spanning over me heen zoals ik die zelden heb. Als je dan goed begeleid wordt en na de vrije val rustig onder de parachute hangt (en alleen de wind hoort), voel je je even de gelukkigste mens op aarde. Het was onze eerste keer skydiven en we kunnen Paracentum Texel alleen maar aanbevelen voor iedereen die ook voor het eerst wil gaan springen.

When friends ask how it was, I am speechless!

Amazing!!!

Postweg 128

1795JS De cocksdorp

+31 (0)222 311464

Over PARACENTRUM TEXEL

Of je nu wilt leren parachutespringen, een tandem parachutesprong wil maken of een al gebrevetteerde sportspringer bent, Paracentrum Texel heeft alles in huis om je sprong(en) tot een succes te maken. Het paracentrum is sinds 1969 de mooiste locatie van Nederland om een parachutesprong te maken. Bij ons werken full-time professionele instructeurs die leven ván en voor het springen.