ik kreeg duidelijk antwoord over de verzekering , helaas alleen in ons nadeel de autokey was niet verzekerd en moesten we zelf betalen. achteraf ook logisch natuurlijk , zo kan je altijd wel nieuwe codes op je auto krijgen .

Heel fijn om te weten dat de computer gecontroleerd wordt want ook die maken fouten

De computer gaf aan dat we een eigen risico hadden, wat we niet hebben. En een aantal dagen erna werden we gebeld door een vriendelijke mevrouw die ons vertelde dat ze een fout ontdekt had en opgelost had

Uitstekend geholpen

Uitstekende en snelle afhandeling van de schade.complimenten voor Ralph voor de goede hulp

De schade werd snel afgewikkeld

Na de schade melding volgde al snel een schadeformulier en nadat deze was ingevuld en de rekening van de schade was toegevoegd werd het geld op de rekening gestort

Heel goed geholpen met mijn stormschade .top

Telefonisch schade gemeld. Herstelschade doorgegeven. Hebben het prima afgehandeld Super

Makkelijk declareren en zonder problemen uitbetaald

Zie boven

Snel geholpen zonder administratieve poespas

Snel geholpen zonder administratieve poespas

Alles correct afgehandeld.

Voorruit van auto beschadigd. Via verzekering snel een nieuwe ruit geplaatst.

prima mervaring

klacht snel afgehandeld en geld had ik zeer snel binnen

Super goed verzekerings kantoor

Heel goed geholpen, vriendelijke medewerkers, en snelle afhandeling Wij zijn erg tevreden over de firma Heuts Zal ik iedereen aanbevelen Paula

snel en correct.

We werden direct geholpen en binnen een paar dagen was de schade vergoed. Gewoon goed geregeld!!

Snelle afhandeling

Alleen jammer dat je geen keuze had bij de schade-aangifte dat je de schade eerst liet maken en daarna de rekening opstuurt voor de verdere afhandeling. Na afsluiten schade-aangifte kon ik geen bedragen meer aanpassen.

prima geholpen

snelle afhandeling

Opname met foto's en offerte voor herstel werkt erg praktisch

Perfect geregeld.

Na telefonisch contact met medewerker van Zekerheuts, is alles perfect verlopen. Hun adviezen hebben me geweldig geholpen. Na opsturen van gevraagde documenten door ons aan Zekerheuts, is alles in behandeling genomen en opgelost. Daar heb je tenminste iets aan. Geweldig. Waren alle bedrijven/instanties maar als Zekerheuts! Hartelijk dank.

na mijn melding van diefstal en een politie rapport ingeleverd te hebben was alles zonder problemen

Zeer goed afgehandeld door vriendelijke dame en het door schade geleden bedrag snel uitgekeerd ,dus bedank hier voor.Mvg P Keijers

Slechte ervaring bij schademelding

Het werd mij door een zeer onvriendelijke telefoniste op een vrijdagmiddag duidelijk gemaakt dat er niemand meer op kantoor was en dus ook niemand meer te bereiken was. Haar advies was dat ik op maandag zelf maar moest terugbellen! Op mijn verzoek heeft ze met tegenzin een aantekening gemaakt van mijn verzoek om door een schade-expert terug gebeld te worden. Vervolgens ben ik niet teruggebeld op maandag! De schade aan de auto hebben we zelf afgehandeld in samenspraak met de veroorzaker.

niet verkeerd

Gewoon wat je van verzekeraar verwacht.

Goede afhandeling

Correct en snel geholpen Zo hoort het wat je van een verzekering verwacht

Correcte afhandeling en service

Goed advies en bij schade correcte afhandeling

Zeer tevreden resultaat van afhandeling van een schademelding.

Ik had schade van een aanrijding gemeld. Ik was persoonlijk langsgegaan op het kantoor te Nuth om het schadeformulier in te dienen en te bespreken. Ik ben toen zeer goed geholpen en ze namen er ook de tijd voor. Achteraf bleek dat ik niet schuldig was aan de aanrijding. Geweldig nieuws was dat!

Betrouwbaar

Bij vervanging van de voorruit van mijn auto is de schade prima zelfstandig afgehandeld.

Geen vergoeding

Ik rij al zeker 40 jaar schade vrij , Alleen stond het voertuig waarin ik gereden heb niet op mijn naam wel op de naam van mijn partner.Nu heb ik sinds kort een auto op mijn naam en tellen de schade vrije jaren niet mee heer, waardoor ik nu zo ontzettend omhoog schiet in de premie , en hier door de schade in principe zelf betaald plus rente , waarom ben ik verzekerd ?

Top snelle,behulpzame en snelle afhandeling

Medewerkers van dit kantoor, zijn vriendelijk, behulpzaam, meedenkend en snel met het afhandelen van schadezaken. Korte lijnen en altijd bereikbaar zonder lange wachttijden.

snelle afhandeling van de schade

Nuinhofstraat 88

6361 BD Nuth

Over Zekerheuts

Financiële dienstverlening is mensenwerk. De adviseurs van zekerheuts nemen daarom graag de tijd voor u. In onze kantoren in Nuth, Landgraaf, Brunssum en Born maken wij werk van goed advies op het gebied van verzekeringen en overige financiële zaken. Dat begint bij een gesprek om uw persoonlijke situatie te inventariseren. Op basis hiervan wordt uitgebreid uitgezocht wat de best passende oplossing is voor uw wensen. Wij zeggen niet voor niets; goed advies is maatwerk!

Over CVBi

Het Centraal Verzekerings Bedrijf is een samenwerkingsverband van onafhankelijke verzekeringsadviseurs. Samen zorgen zij voor een landelijke dekking in verzekeringsadviseurs. Via deze verzekeringsadviseurs ontvangt u meer informatie over de verschillen tussen bepaalde verzekeringsproducten in de markt. Samen bepaalt u de voor u juiste en verstandige keuze. Daarnaast adviseren zij in het up-to-date houden van uw polissen en staan zij u bij in geval van schade. Het Centraal Verzekerings Bedrijf is een handelsnaam van Stichting Centraal Verzekerings Bedrijf Intermediair.