Zeer Correcte en snelle afhandeling.

Wij hadden een weekend naar Straatsburg geboekt om daar de kerstmarkt te bezoeken. Ondanks dat we volledig gevaccineerd zijn werden we getroffen door Corona. Gelukkig met milde klachten. 10 dagen quarantaine was dus verplicht. Bij Zekerheuts hebben we onder andere een annuleringsverzekering. Dank aan de medewerkers voor de vriendelijke en Snelle afhandeling. Binnen een paar dagen hadden wij de centen op onze rekening staan.

heel prettig, snel en duidelijk

De telefoon wordt altijd opgenomen, je wordt altijd snel geholpen door een medewerker die je een helder antwoord geeft en de schade wordt altijd voorspoedig afgewikkeld. Echte service van mens tot mens!

Alles perfect geregeld !!!

Zie bovenstaande................

Ik kon met een gerust hart alles uit handen geven.

Top geregeld!

Snel afspraak met autotaalglas kunnen maken, leenauto gekregen en geen eigen risico. Netjes bericht van rechtstreekse uitkering aan Autotaalglas ontvangen

Heb gelukkig geen schade gehad.

Had een vraag en men moest ergens anders navragen? Helaas was men aan de andere kan niet voor de eind datum klaar, heb het nog niet. Let wel niet de schuld van Heuts. Dus thuiswerken functioneert niet maar dat wisten we al voor dat het gebeurde. Verder hier is Nederland en geen engeland. Dus onze Nederlandse taal of het eigen Limburgs.

Geen moeilijkheden. Gewoon goed en netjes afgewikkeld

Ik ben al vele jaren bij Zekerheuts. Met en met met verschillende verzekeringen overgegaan en nu heb ik alles bij Zekerheuts ondergebracht. Als ik Zekerheuts bel, mail of persoonlijk naar toe ga, staan ze je altijd correct te woord en wordt alles prima afgehandeld.

Goed en snel geholpen

Goede en snelle afhandeling van schade. Altijd zeer vriendelijk contact en meedenkend.

Waterschade is correct afgehandeld. Eerste betaling werd meteen overgemaakt. Nadat schade herstel was volgde de restbetaling. Chapeau

prima service

Na mijn eerste schade melding heft de medewerkster van ZekerHeuts mij prima geholpen. Ook de afhandeling was prima.

Alles goed geregeld

Fantastische service in alle opzichten.

Menselijke Oor en zeer correct in alle,afhandelingen. Zou alle Nederlanders dit bedrijf adviseren. Zeer het familie paket . Had huis twee moters auto inboedel opstal etc verzekerd voor 112,-euro laatst. Waar beter kwa prijs en service. HEUTS IS IN ALLE OPZICHTEN VOORUITSTREVEND. Heb nog een tip voor dit groeiende bedrijf. maar dat vertel ik Ron Heuts zelf. Wens iedereen een fantastisch goed jaar in 2022. Mvrgr Rob Stijkel. Mob-0651750447

Heel goed

Word altijd netjes te woord gestaan en krijg de hulp die ik nodig heb of word doorverwezen waar ik moet zijn. Geven informatie door wat je wat aan hebt en denken ook mee Goed bereikbaar

Snel en adequaat

Snel en vakkundige afhandeling van mijn geringe schade.

Tevreden

Ik dien nooit een claim in en nu was er iets en het werd ook gewoon meteen opgelost. Hier betaal je nu gewoon maandelijks al jarenlang voor. Geen gefakkel gewoon oplossen

Uitstekende service!

Super service! Klantgericht en naar tevredenheid worden problemen opgelost!

Zeer slecht

Er is dus geen fuck geregeld. Jullie laten niet eens iets horen. Zeer slechte zaak. Zo gaan jullie wel failliet toppie

Werd direct goed geholpen. Zeker een aanrader voor anderen.

zeer goed afgehandeld.

is goed en snel af gehandeld.

Er werd in beide gesprekken zeer professioneel gehandeld.

Er werd goed en rustig naar mijn verhaal geluisterd, zodat ze een duidelijk beeld kreeg van de situatie. Dit vind ik trouwens een aanpak die ik steeds bij Zekerheuts ervaar.

Snel en deskundig geholpen

Heel snel mijn gegevens erbij genomen , en prima uitgelegd ,en boven al heel vriendelijk personeel , dankjewel.

Behulpzaam en direct antwoord

Aan de telefoon een behulpzame dame, die mij direct antwoord gaf op mijn vraag

Goede klantenservice, en goede onderlinge samenwerking per mail.

Nuinhofstraat 88

6361 BD Nuth

Over Zekerheuts

Financiële dienstverlening is mensenwerk. De adviseurs van zekerheuts nemen daarom graag de tijd voor u. In onze kantoren in Nuth, Landgraaf, Brunssum en Born maken wij werk van goed advies op het gebied van verzekeringen en overige financiële zaken. Dat begint bij een gesprek om uw persoonlijke situatie te inventariseren. Op basis hiervan wordt uitgebreid uitgezocht wat de best passende oplossing is voor uw wensen. Wij zeggen niet voor niets; goed advies is maatwerk!

Over CVBi

Het Centraal Verzekerings Bedrijf is een samenwerkingsverband van onafhankelijke verzekeringsadviseurs. Samen zorgen zij voor een landelijke dekking in verzekeringsadviseurs. Via deze verzekeringsadviseurs ontvangt u meer informatie over de verschillen tussen bepaalde verzekeringsproducten in de markt. Samen bepaalt u de voor u juiste en verstandige keuze. Daarnaast adviseren zij in het up-to-date houden van uw polissen en staan zij u bij in geval van schade. Het Centraal Verzekerings Bedrijf is een handelsnaam van Stichting Centraal Verzekerings Bedrijf Intermediair.