Uw digitale administratie is n chaos

Ik had mijn schade netjes digitaal gemaild met alle bewijzen erbij. Hiervan ook n reply automatisch ontvangen dat schade in behandeling werd genomen. Echter daarna was schade onvindbaar. En dame in kwestie op kantoor was zeer geïrriteerd en onprofessioneel en wilde niet echt behulpzaam zijn op kantoor en aan telefoon. Nogmaals stukken doorgemaild. Na 4 weken navraag gedaan en dossier was wederom onvindbaar. Ik vind het verloop zeer onprofessioneel en ben ik ook niet gewend van uw organisatie. Zowel de persoon in kwestie als de digitale organisatie valt me erg tegen. Ben beter gewend in het verleden.

Altijd perfect en snel geholpen!

Als jarenlange klant van Zekerheuts ben ik al die tijd zeer tevreden over de geboden dienstverlening van Zekerheuts. Altijd snel de juiste persoon bij vragen die ook snel met de gewenste informatie komt en zaken worden direct opgepakt en afgehandeld. Ook bij schade tot nu toe altijd correcte en snelle afhandeling. Ik kan Zekerheuts iedereen aanbevelen.

Vlot en netjes afgehandeld.

Heb schade gehad aan mijn auto. Heb ik ik doorgeven bij Zeker Heuts. Daarna is het allemaal snel afgehandeld. Binnen een week de auto weer netjes gemaakt. Al met al is de schade netjes en vlot afgehandeld!!!

Super geregeld.

Schade gemeld en verder geen werk aan gehad. Goed geregeld.

Jullie zorgen dat alles netjes en snel en goed wordt afgehandeld. Dan hou je ook tevreden klanten. Dat is de beste reclame voor jullie bedrijf. Met vriendelijke groeten

Alles perfect geregeld en afgehandeld

Deskundig geholpen

goed geholpen

zeer goed

Schade is correct en snel afgehandeld.

Ik heb aan bovenstaande niets toe te voegen.

altijd goed geholpen

Ik had navraag gedaan over de dekking voor de oplader van mijn eBike; deze viel helaas niet onder de dekking.

Netjes afgehandeld

Na het melden van de schade heb ik een schade formulier via mail gekregen. Dit heb ik ingevuld terug gestuurd, offerte voor herstel een paar dagen later erachteraan. Een paar weken later heb ik de vergoeding ontvangen.

Zeer goed geholpen.

Schade zeer goed afgehandeld. Werd niet moeilijk over gedaan.

Zeer snelle en goede service

Ik was ook niet anders gewend. Ben al dik 40 jaar klant

Schade binnen redelijke termijn vergoedt.

Zeer snelle afhandeling

Alle lof over mijn ervaringen!

Geweldige adviezen en hulp bij de afhandeling. Ik ben al jaren klant bij wat eerder Heuts Assurantiën en nu Zekerheuts is. Altijd perfect geholpen en geadviseerd. Top!!

de schademelding is keurig behandeld en opgelost.

Ik had de glasschade gemeld aan mijn contact persoon en deze heeft het doorgegeven aan de desbetreffende collega en die heeft alles keurig netjes met mij samen opgelost.

Ik heb zonder problemen gekregen waar ik recht op had

Ik heb over mijn probleem gebeld en werd direct behandeld en afgehandeld.

Bij melding van het probleem ben ik direct doorverbonden met mijn "agent", die mijn dossiers kent en direct, adequaat, oploste. Chapeau.

Gewoon goeie service als je het nodig hebt

Snelle reactie en of het nou iets kleins of iets groots was vaak dezelfde dag geholpen.

Zoals Vera alles geregeld heeft voor mij bij álle schades is dat meer als een 10 waart. Vera je bent kanjer geweldig

Top afgewerkt, keurig te woord gestaan

Ik heb zolang ik mij kan herinneren nooit iets gehad met een schade in de huiselijke sfeer, en dan gebeurt er iets, maar het werd keurig geregeld, prima

Vriendelijk geholpen prima uitvoering

zeer goed

wij zijn over de afhandelling van de schade zeer te vrede

Super service

Super service snelle afhandeling

Nuinhofstraat 88

6361 BD Nuth

Over Zekerheuts

Financiële dienstverlening is mensenwerk. De adviseurs van zekerheuts nemen daarom graag de tijd voor u. In onze kantoren in Nuth, Landgraaf, Brunssum en Born maken wij werk van goed advies op het gebied van verzekeringen en overige financiële zaken. Dat begint bij een gesprek om uw persoonlijke situatie te inventariseren. Op basis hiervan wordt uitgebreid uitgezocht wat de best passende oplossing is voor uw wensen. Wij zeggen niet voor niets; goed advies is maatwerk!

Over CVBi

Het Centraal Verzekerings Bedrijf is een samenwerkingsverband van onafhankelijke verzekeringsadviseurs. Samen zorgen zij voor een landelijke dekking in verzekeringsadviseurs. Via deze verzekeringsadviseurs ontvangt u meer informatie over de verschillen tussen bepaalde verzekeringsproducten in de markt. Samen bepaalt u de voor u juiste en verstandige keuze. Daarnaast adviseren zij in het up-to-date houden van uw polissen en staan zij u bij in geval van schade. Het Centraal Verzekerings Bedrijf is een handelsnaam van Stichting Centraal Verzekerings Bedrijf Intermediair.