snel en correct afgehandeld heb niet hoeven zeuren om mijn vergoeding

als dit altijd zo snel afgehandeld wordt ga ik nooit meer weg bij deze verzekering is echt een aanrader

Snelle afhandeling

Waterschade door brand in de flat. Zekerheuts was vsnel terplekke en werd vriendelijk als betroffen cliënt geholpen. Hartelijk dank

schade aan auto

Ik had schade aan mijn auto, deze op maandagmorgen gemeld. Online een schadeformulier ingevuld en kon meteen naar het schadeherstelbedrijf. Op woensdag was mijn auto gemaakt schade perfect gerepareerd. Top geholpen door Zekerheuts.

Vlotte, correcte schadeafhandeling!

Na het melden van de schade en het indienen van de relevante schadestukken is de schade keurig afgehandeld.

Goed geregeld

Ivm Corona kon ik maar geen schilder vinden, jullie hebben mij dat in mum van tijd geregeld!! Super gedaan

De lampen branden weer.

Als gevolg van een waterdschade, waar toen nauwelijks aandacht aan besteed is, waren nu in de meterkast enkele stoppen doorgeslagen. vervangen hielp niet, dus een erkend bedrijf gevraagd dit te verhelpen. De monteur constateerde dat de oorzaak van het doorslaan kwam vanwege een waterschade die er geweest moest zijn. "Dat is een zaak van de verzekeraar.", was zijn advies. Ik heb contact opgenomen met ZekerHeuts, en met enkele foto's en een schadeformulier en rekening van de kosten was de zaak geregeld. Zoals we gewend zijn van ZekerHeuts verliep de transactie heel prettig. Hans Jongen Nuth

Snelle afwikkeling.

Schade aan de laptop....nooit leuk en voor de student altijd een drama! De melding werd gelukkig snel opgepakt en afgehandeld. Echt fijn.

Supper goed

op een goede en nette manier duidelijk en zo snel mogelijk afgehandels.

Goed en vriendelijk geholpen!

Snel en vakkundig

Je wordt snel en vakkundig geholpen.

Perfekte en snelle afhandeling.

Waterschade werd na offerte snel beoordeeld en uitbetaald.

Goede afhandeling

Is snel en afdoende afgehandeld.

Goede en snelle hulp

Snelle afhandeling

Nuinhofstraat 88

6361 BD Nuth

Over Zekerheuts

Financiële dienstverlening is mensenwerk. De adviseurs van zekerheuts nemen daarom graag de tijd voor u. In onze kantoren in Nuth, Landgraaf, Brunssum en Born maken wij werk van goed advies op het gebied van verzekeringen en overige financiële zaken. Dat begint bij een gesprek om uw persoonlijke situatie te inventariseren. Op basis hiervan wordt uitgebreid uitgezocht wat de best passende oplossing is voor uw wensen. Wij zeggen niet voor niets; goed advies is maatwerk!

Over CVBi

Het Centraal Verzekerings Bedrijf is een samenwerkingsverband van onafhankelijke verzekeringsadviseurs. Samen zorgen zij voor een landelijke dekking in verzekeringsadviseurs. Via deze verzekeringsadviseurs ontvangt u meer informatie over de verschillen tussen bepaalde verzekeringsproducten in de markt. Samen bepaalt u de voor u juiste en verstandige keuze. Daarnaast adviseren zij in het up-to-date houden van uw polissen en staan zij u bij in geval van schade. Het Centraal Verzekerings Bedrijf is een handelsnaam van Stichting Centraal Verzekerings Bedrijf Intermediair.