Goede en snelle service

Duidelijke communicatie van de behandelaar en snelle afhandeling!

Wat een slechte communicatie

De eerste avond gelijk in de app mijn schadeformulier en informatie doorgegeven. Blijkbaar hebben ze niks binnen gekregen en dus deed ik het via mail. Zelf erachter aan moeten bellen als het binnen is gekomen. Desbetreffende persoon van mijn dossier nooit aan de telefoon kunnen krijgen vanwege vrij of stond op afwezig. Andere collega's aan de telefoon gehad die bijna niks konden vertellen, want daar gingen ze niet over of wisten ze niet precies.

prefect geholpen alles netjes afgehandeld

Goed afgehandeld!

Eerste instantie onduidelijk en offerte reparatie zelf opgevraagd. Deze ook betaald gekregen en schade door verzekering afgehandeld via andere reparateur.

we zijn tevreden met de dienstverlening

Jullie staan ons altijd vriendelijk en duidelijk te woord. En we worden altijd goed geholpen als we vragen hebben.

Een aanrijding

Alles is na de aanrijding goed geregeld ik hoefde alleen nog maar de auto naar de garage te brengen voor het herstellen van de schade.

Tevreden over geboden diensten

Als je hulp nodig hebt doen ze alle moeite.Word snel met de juiste mensen in contact gebracht bij verzekeringzaken.Op zijn tijd worden alle polissen gecheckt of ze nog voldoen

bijzondere snelle en adequate afhandeling

prima afhandeling

keurig afhandeling en melding bij reparatie sterretje in voorruit auto

Direct de volle aandacht voor de klant en vlot afgehandeld.

Ben zeer tevreden omdat het rust geeft als je weet dat alles geregeld is. De app vind ik vaak nog een zoekplaatje. Probeer maar eens een e-bike om te schrijven.

Schade perfect behandeld en afgehandeld

Prima geholpen

Snel en zonder problemen geholpen en afgehandeld

Goede en snelle afhandeling

Prima alles goed geregeld op het kantoor op de tongerseweg Auto is prima hersteld. Bedankt hiervoor. Mvg Hank van der Put

supersnelle afhandeling

Alles is rechtstreeks via de verzekering gegaan, snel geregeld, geen gedoe.

Heuts handelt correct, soms over meerdere schijven.

De partijen waar de verzekeringen lopen, bijvoorbeeld Brandmeester, hebben hun admie niet op orde, geeft mij een hoop gedoe. Zo wist men bij ASR niet in enen dat ik ook voor pech was verzekerd, ook hier weer gedoe voordat het in orde is.

Perfecte afhandeling

Bij de afhandeling van de schade, geen gezeik laat het maar herstellen, wij maken het schade bedrag direct over.

Fantastische dienstverlening

De verwijzing naar EKAS was top! Het schadeherstel door dit bedrijf was super! De schadeafwikkeling door Zekerheuts was nagenoeg Perfect!!!

Geen actieve berichtgeving

Wanneer je een schade melden vind ik het normaal dat ik een mail bij melding krijg en dat ik via mail op de hoogte wordt gehouden van de stand van zaken. Uiteindelijk naar zelf initiatief en actie te hebben ondernomen krijg je dan een bericht dat je een tientje wordt overgemaakt.

Het was alles in orde

Hele fijne verzekeringsmaatschappij

Ik altijd goed geholpen door hun als klant gegeven goede adviezen naar de klant al met al een hele fijne verzekeringsmaatschappij

xxxxxx

xxxxxx

Prettig en goed

Snel geholpen en zonder problemen schade afgehandeld Minpunt is de zekerheutsapp. Deze is ontzettend traag met laden cq ophalen gegevens (op een nieuwe iPad met snelle wifi) Ben wel super tevreden over het persoonlijke contact

Goede afhandeling

Wij hebben gelukkig niet snel een schade, als we een schade hebben worden we correct en vriendelijk geholpen. Duidelijke uitleg wat we moeten doen zodat de schade snel afgehandeld kan worden. Vriendelijke groet Jennifer

Zonder meer positief

Ik heb een schade gemeld en toen van de medewerker een duidelijk advies gekregen. Daarmee ben ik aan het werk gegaan. Ook de afhandeling is naar wens verlopen

Geweldig!Top alles correct afgewerkt

Heel goede hulp gehad bij oplossen schade! Ook via telefoon en mails nogmaals hartelijk bedankt Fam Orbons

Nuinhofstraat 88

6361 BD Nuth

Over Zekerheuts

Financiële dienstverlening is mensenwerk. De adviseurs van zekerheuts nemen daarom graag de tijd voor u. In onze kantoren in Nuth, Landgraaf, Brunssum en Born maken wij werk van goed advies op het gebied van verzekeringen en overige financiële zaken. Dat begint bij een gesprek om uw persoonlijke situatie te inventariseren. Op basis hiervan wordt uitgebreid uitgezocht wat de best passende oplossing is voor uw wensen. Wij zeggen niet voor niets; goed advies is maatwerk!

Over CVBi

Het Centraal Verzekerings Bedrijf is een samenwerkingsverband van onafhankelijke verzekeringsadviseurs. Samen zorgen zij voor een landelijke dekking in verzekeringsadviseurs. Via deze verzekeringsadviseurs ontvangt u meer informatie over de verschillen tussen bepaalde verzekeringsproducten in de markt. Samen bepaalt u de voor u juiste en verstandige keuze. Daarnaast adviseren zij in het up-to-date houden van uw polissen en staan zij u bij in geval van schade. Het Centraal Verzekerings Bedrijf is een handelsnaam van Stichting Centraal Verzekerings Bedrijf Intermediair.