Nog niet afgehandeld

Aangezien jullie me vragen naar een schade die nog steeds niet afgehaald is (door 'schuld' van de tegenpartij, maar toch) kan ik enkel negatief reageren...

tegen vallen

niet goed

Prima afgehandeld

Een opmerking. Op kantoor alle gegevens besproken en afgegeven. Vervolgens alle gegevens nogmaals digitaal moeten aanleveren. Verder prima afgehandeld.

Heel fijn contact

Toen mijn auto was gestolen werd ik zeer goed geholpen door Zekerheuts

Beter communiceren

Als je als klant geen ervaring hebt met schadeclames dan is het fijn als er afetoe een status update komt. Nu wachten we 12 weken en alles is opgelost maar even een mailtje tussendoor is wel zo fijn. Jullie service is goed hoor maar gewoon iets meer info

Zeer vriendelijk en behulpzaam bij vragen

Zeer aangenaam

Heel fijn contact en goed opgevolgd.

Geen terugkoppeling van gemelde schade.

Schade gemeld pand JB laan 103 Hoensbroek en twee experts hebben de schade beoordeeld. De laatste heeft mondeling gezegd dat het volgens hem geen gedekte schade was. Daarna bleef het stil. Dus geen terugkoppeling van de firma Heuts zelf.

Ben nog steeds tevreden

Ben al meer dan 30 jaar bij jullie dat wil wel wat zeggen, dus ik hoop nog eens er 30 jaar aan te plakken. Groetjes Huub Lenoire

Ik ben goed geholpen

Met mijn waterschade heeft U mij goed geholpen

mijn ervaring is zeer goed

schade is herstelt

PERFECT

Zekerheuts is de betrouwbaarste dienstverlening wat er is, ze komen met goed oplossingen, staan voor je altijd klaar als er vragen zijn. zijn klantvriendelijke. ze zijn duidelijk, en geven een goede verbinding tussen klant en bedrijf

Goede communicatie en snelle afwikkeling

Goede telefonische communicatie en indien nodig persoonlijke afspraak mogelijk in mijn eigen woonplaats.

Mijn ervaring was niet de beste.

Ik heb na een schademelding en indienen van de factuur zelf na enkele dagen moeten bellen voor bevestiging van de schademelding waarna er pas actie ondernomen werd voor de afhandeling van de schade. ea. zou de oorzaak zijn van een tijdelijk tekort aan personeel werd mij bij navraag meegedeeld. Dit probleem heb ik bij Van Oppen nooit gehad.

Snelle doeltreffende hulpverlening

Supersnel, fijn en efficiënt geholpen & een verzekering waar ik van op aan kan. Die écht luistert naar het probleem & daarbij ook mee denkt met zijn of haar mensen.

Effectief

Snelle en klantvriendelijke behandeling.

Sterretje in voorruit snel opgelost en afgehandeld.

Tevreden over de afhandeling.

Als TOPPIE geregeld en afgehandeld

Zeer goed alles afgesproken en tot in de puntjes afgehandeld. Zelf helemaal niks hoeven te regelen. TOPPIE

Verdomdfantastiessnel afgehandeld

Attent briefje dat de zaak afgehandeld is en er geen kosten waren voor ons.

Heel klantvriendelijk

Ik werd heel vriendelijk behandeld en begrip voor de gemelde schade. Het bedrag werd na een paar dagen al over gemaakt. Top!

Schade is goed afgehandeld

Schade is goed afgehandeld.

Nvt

Snelle schadeafhandeling

Ik werd te woord gestaan door een zeer vriendelijke medewerker die meteen actie ondernam. Kreeg ook meteen een terugkoppeling en duidelijk antwoord.

Super afgehandeld

Alles werd geregeld , slechts 1 telefoontje , in 1 woord , fantastisch

Klantvriendelijk

Schade snel afgehandeld

Nuinhofstraat 88

6361 BD Nuth

Over Zekerheuts

Financiële dienstverlening is mensenwerk. De adviseurs van zekerheuts nemen daarom graag de tijd voor u. In onze kantoren in Nuth, Landgraaf, Brunssum en Born maken wij werk van goed advies op het gebied van verzekeringen en overige financiële zaken. Dat begint bij een gesprek om uw persoonlijke situatie te inventariseren. Op basis hiervan wordt uitgebreid uitgezocht wat de best passende oplossing is voor uw wensen. Wij zeggen niet voor niets; goed advies is maatwerk!

Over CVBi

Het Centraal Verzekerings Bedrijf is een samenwerkingsverband van onafhankelijke verzekeringsadviseurs. Samen zorgen zij voor een landelijke dekking in verzekeringsadviseurs. Via deze verzekeringsadviseurs ontvangt u meer informatie over de verschillen tussen bepaalde verzekeringsproducten in de markt. Samen bepaalt u de voor u juiste en verstandige keuze. Daarnaast adviseren zij in het up-to-date houden van uw polissen en staan zij u bij in geval van schade. Het Centraal Verzekerings Bedrijf is een handelsnaam van Stichting Centraal Verzekerings Bedrijf Intermediair.