Wordt altijd vriendelijk en goed geholpen

Ben al meer dan 30 jaar bij kicken assurantie en bij Heuts en ben nog steeds tevreden

prima geholpen

stugge opstelling van zorgverzekeraar mbt kosten buitenland; factuur/kassabon ,recept onleesbaar portugese tekst kwitantie contante betaling apotheek niet geaccepteerd ed, direct soepel opgelost.

geweldige afhandeling.

wij waren in de veronderstelling dat we voor het ontstane probleem niet verzekert waren. echter opgelost door medewerker van zekerheuts. geweldig!!

Snel, klantvriendelijk, duidelijk en voor mij met een prima resultaat!

Na een val in de keuken vroeg ik me af of de schade verzekerd zou zijn. Een vraag met vervolgens snel een duidelijk antwoord en een goede afhandeling. Heel prettig te ervaren dat ze er voor mij zijn!

Achteraf heeft Wendy alles perfect geregeld

Eerst een negatieve reactie ingediend.. Gezien de ervaring van de laatste dagen,moeten we Wendy een pluim geven. Door inzet van Heuts (Wendy) gaat de verzekering over naar toezending van één Nederlandse arts voor begeleiding naar nu Nederland. Extra kosten worden vergoed. Bedankt, L.C.J. Lalieu

Alles snel en goed geregeld

Ik ben heel tevreden

Als ik Schade heb is altijd goed geregeld en snel uitbetaald.

Assurantie waar je alles zelf mag regelen

Bedrijf die afspraken niet nakomt, en ook niet terugbelt naar meerdere verzoeken. Verzekeringen die niet kloppen Als er aanspraak gedaan moet worden op de verzekering, zelf kunnen oppakken. Overal achteraan moeten lopen, want er is geen communicatie Assurantie is ervoor dat ze de verzekeringen voor handen nemen. Ze doen helemaal niks. Er is totaal geen communicatie. Voor mij geven ze zoveel meer stress

Super vriendelijk

Begripvol.

Wim Bartholomé is ons aanspreekpunt…. Zijn zo blij met hem deskundig duidelijk en doet wat hij zegt

Zie hierboven

Schadeclaim supersnel afgehandeld

Recent had ik een kleine schade veroorzaakt. Enkele dagen na het melden van deze schade bij Zekerheuts, stond het geld al op mijn rekening. Echt super.

Top ervaring

Geheel ontzorgt

zeer goed behandeld

gen bijzonderheden goed voor gelicht

Zeer behulpzaam

mijn schade snel afgewikkeld. Geholpen door een vriendelijke dame

Heel snel en goed geholpen.

Mijn ervaring. Eigenlijk hoop je ze nooit nodig te hebben. De verzekeringservaring. Maar toen mijn auto in prak zat en ik totaal in paniek was, ben ik super goed geholpen. Snel en goed. Buiten de verzekeringsinspecteur die wilde zich er te goedkoop van af te maken. Maar uiteindelijk is alles goed gekomen. Kan ik weer vooruit. Heb mijn auto hard nodig omdat ik door ziekte erg afhankelijk ben van de auto. Maar pluim voor de verzekeringsmaatschappij.

Ze leggen je alles goed uit en alles wordt geregeld

WAT LANG GEDUURD, MAAR RESULTAAT IS PRIMA

DE schade afhandeling duurde (door personeelstekorten, begreep ik later) langer dan ik verwachtte. Toen ik na 1 maand belde, was er sprake van een zeer klantgerichte en adequate oplossing!

Geen omkijken naar

De schadeclaim betreffende ruitschade/vervanging voorruit werd feilloos afgehandeld inclusief bericht/mail over status-afhandeling.

Heel prettig geholpen, en tot in de puntjes afgewerkt. dank u wel.

prima service

Correct en snel afgehandeld

Door onhandigheid met de PC heb ik heel veel steun aan 1 medewerkster van jullie.

Snelle afhandeling schade en uitstekende service

De schade die ik had gemeld werd snel en goed afgehandeld. Ik ben zeer tevreden over de goede service en de klantvriendelijkheid.

Uitermate teleurstellend

Medewerkers en eigenaar komen afspraken niet na. Medewerkster heeft geen kennis van zaken en weet met een kritische klant.

Soepele afhandeling schade.

Met medewerking van Heuts was de schade na melding snel en zonder poespas afgehandeld.

Al jaren een betrouwbaar en hulpvaardig vangnet.

Op de momenten dat onze schademeldingen (helaas) noodgedwongen elkaar opvolgden en veel ellende veroorzaakten, werd er niet "moeilijk gedaan". We worden altijd serieus genomen en onze casussen zsm afgehandeld.

Nuinhofstraat 88

6361 BD Nuth

Over Zekerheuts

Financiële dienstverlening is mensenwerk. De adviseurs van zekerheuts nemen daarom graag de tijd voor u. In onze kantoren in Nuth, Landgraaf, Brunssum en Born maken wij werk van goed advies op het gebied van verzekeringen en overige financiële zaken. Dat begint bij een gesprek om uw persoonlijke situatie te inventariseren. Op basis hiervan wordt uitgebreid uitgezocht wat de best passende oplossing is voor uw wensen. Wij zeggen niet voor niets; goed advies is maatwerk!

Over CVBi

Het Centraal Verzekerings Bedrijf is een samenwerkingsverband van onafhankelijke verzekeringsadviseurs. Samen zorgen zij voor een landelijke dekking in verzekeringsadviseurs. Via deze verzekeringsadviseurs ontvangt u meer informatie over de verschillen tussen bepaalde verzekeringsproducten in de markt. Samen bepaalt u de voor u juiste en verstandige keuze. Daarnaast adviseren zij in het up-to-date houden van uw polissen en staan zij u bij in geval van schade. Het Centraal Verzekerings Bedrijf is een handelsnaam van Stichting Centraal Verzekerings Bedrijf Intermediair.