goede afhandeling van de ruit schade

top geen omkijken aan goed geregeld met de ruit schade

MZA is betrouwbaar en professioneel

Gelukkig heb ik niet vaak schade gehad in mijn leven, maar de keren dat het wel gebeurde dacht MZA altijd mee en hadden zij begrip voor de situatie. Zij komen hun afspraken altijd na en reageren snel en adequaat. Inmiddels ben ik bijna 25 jaar verzekerd via MZA en ben ik dankbaar voor alle keren dat zij de schade netjes hebben opgelost!

Prima dienstverlening

Snelle communicatie en een goede afhandeling.

Heel goed

Snelle en duidelijke afwikkeling

Super goed geregeld allemaal

Duidelijk Vriendelijk Uitstekend

Helemaal top

Klantgericht en zeer snel

Nadat ik mijn schade telefonisch gemeld had, kreeg ik binnen een kwartier een link naar een in te vullen formulier. Na indiening stond het bedrag binnen 48 uur al op mijn rekening.

In 1 woord geweldig.

We zijn goed geïnformeerd over de situatie en afhandeling van onze schade. De klant staat centraal en de werknemers zijn heel vriendelijk.

Altijd goede service

Altijd fijn contact en een snelle service.

Schade goed en snel af gehandeld

De afhandeling van de schade aan onze auto ging probleemloos.

Zeer tevreden over de afwikkeling , na schade aan onze auto.

erg goed we hebben nog nooit problemen gehad hele maal top.

als ik wat had dan werd er direct aan gewerkt maar ik wil ook effe zeggen had we niet erg veel keer problemen hebben gehad

Goed geholpen

Goed geholpen.

Heel goed en snel geholpen bij onze schademelding. Fijn dat de kookplaat vergoed is. Dus goed verzekerd.

Positief

Netjes en vlot geholpen. Zeer tevreden over de afhandeling.

Het was snel en top geregeld

Het was prima geregeld

Goed en vakkundig geholpen

Goedendag, Goed en vakkundig geholpen door Marcel Mater,zoals hij dat vaker voor mij doet. Geef altijd goed advies en zoekt het altijd uit wat het beste voor mij is.

Tevreden.

Mijn schade liep wat stroef met Unigarant, maar MZA heeft dat voor mij prima opgelost, dus alle vertrouwen in jullie als verzekeraar. Vr gr Petra Kaassen.

Het was zoals altijd weer perfect geregeld. Even langskomen en alles is weer voor elkaar

Uitstekend afgehandeld

De de schade van mijn vakantie is uistekend afgehandeld.

Heel deskundige en vriendelijke personen die mij altijd te woord staan

Snel geholpen en goed geadviseerd.

Ik ben heel goed en snel geholpen en prima geadviseerd,

Prima afgehandeld

Formulier is doorgemaild via de link kon ik alle gegevens zo invoeren daarna vlot afgehandeld

Goed afgehandeld

Snel geholpen

Noordeinde 108

1131 GE Volendam

Over Molenaar & Zwarthoed Adviseurs

Een financieel adviseur die betrouwbaar, betrokken en deskundig is; dan bent u bij MZA aan het juiste adres. Wij zetten al uw financiële zaken helder op een rijtje, voor u privé en ook voor uw onderneming. Van bedrijfsverzekeringen tot hypotheken voor zzp’ers, en van autoverzekeringen tot uw pensioen; op financieel gebied betalen wij uw vertrouwen in ons met klinkende munt terug.

Over CVBi

Het Centraal Verzekerings Bedrijf is een samenwerkingsverband van onafhankelijke verzekeringsadviseurs. Samen zorgen zij voor een landelijke dekking in verzekeringsadviseurs. Via deze verzekeringsadviseurs ontvangt u meer informatie over de verschillen tussen bepaalde verzekeringsproducten in de markt. Samen bepaalt u de voor u juiste en verstandige keuze. Daarnaast adviseren zij in het up-to-date houden van uw polissen en staan zij u bij in geval van schade. Het Centraal Verzekerings Bedrijf is een handelsnaam van Stichting Centraal Verzekerings Bedrijf Intermediair.