Zeer goed georganiseerd. Komen altijd hun afspraken na! Nemen altijd vooraf contact op als er onvoorziene zaken aan de auto optreden. Fijn bedrijf
Ben zeer tevreden over deze firma ,goede service en betrouwbaar.
Professionele en snelle en vriendelijke service
elk probleem wat ik heb gehad word goed opgelost
Fijn personeel dat met je meedenkt en problemen goed oplost
Sinds 20 jaar zijn wij klant bij Verhaeren & Wijnen. Wij kochten er onze auto's en lieten hen die onderhouden. In geval van moeilijke gebreken, wisten zij die op te lossen. Wij zijn m.a.w. zeer blij met hun service en bejegening.
altijd vlot en vriendelijk geholpen
Goede en vlugge service
Geen wonder dat ze het druk hebben want ze zijn erg vriendelijk en geven de indruk dat ze gedreven met jou auto bezig zijn, dat mag ook wel want auto's zijn kostbaar. Zo moet je zaken doen.
Zeer goede ervaring . Super klantvriendelijk alles netjes op orde . Bedrijf straal vertrouwen uit en dat is ook wat je krijgt .
Een betrouwbare garage met vriendelijke medewerkers. Je word hier goed geïnformeerd!
Snel een afspraak gemaakt en binnen de kortste keren geholpen!
Na interesse in een auto gaan kijken en vriendelijk ontvangen. Er werd ruim de tijd genomen en nagezocht wat ik nog wilde weten. Ook toen 3 weken na de koop bleek dat er enkele kleinigheden niet volledig functioneerde werd dit gelijk ingepland en in orde gebracht. Zeker een bedrijf waar ik in de toekomst nogmaals langs ga als ik op zoek ben naar een nieuwe auto.
Ze denken altijd met je mee. Zorgen voor goed resultaat. Klantvriendelijk. Zeer aan te bevelen
Altijd tijd, vriendelijk personeel, flexibel en denken mee.
Erg fijne ervaring
Duidelijkheid, correct en deskundig
Kon snel terecht , prima service
Ik word altijd vriendelijk te woord gestaan en snel en deskundig geholpen. Superfijn!
Voorlamp kapot. Is direct vervangen, dus snel klaar. En voir een goede prijs
Vriendelijk en kundig
Goed gevoel bij kennismaking en met koop verkoop auto
Fijn bedrijf waar je goed ontvangen en geholpen wordt.