Airco laten repareren van de auto, die ik bij hun een half jaar ervoor heb gekocht. Helaas viel de schade buiten de garantie, maar alsnog heeft de garage goed meegedacht en alles netjes weer gerepareerd.
Ondanks dat ik zelf te laat was voor het inplannen van vakantie onderhoud toch keurig geholpen.
Ben tevreden over de goede zorgen
Wat fijn dat alles weer in orde is en klaar voor de vakantie
In eerste instantie was ik blij met advies, keuring en reparatie. Later bleek dat de reparatie van een aantal lekjes en lekken wat dingen over het hoofd waren gezien. Dat viel tegen .Er werd door eigenaar Wijnen een goede verklaring gegeven met goede uitleg over die emissie. De gemaakte kosten die voor mij aanzienlijk waren ten spijt, blijft er een vervelende lek over die het rijplezier met de Fiat Panda verminderen. Het geheel valt heelaas onder de term 'vette pech' en doet me nadenken over de geboden oplossingen: nóg een ( dure) reparatie of het aanschaffen van een tweedehands auto. Ik ben blij met de opmerking van de eigenaar dat er coulant zal worden omgegaan met deze pechsituatie.
Ik raad dit bedrijf bij iedereen aan
Zeer goede service
Ik ben super snel geholpen, en geef mijn auto altijd met een prettig gevoel af voor onderhoud of reparaties
Uitstekende service, met duidelijk vooraf geschetst beeld van de reparatie en de kosten. De reparatie wordt ook heel goed en vakkundig uitgevoerd.
Vakkundig personeel en ze komen hun afspraken altijd na. Tijdens het onderhoud of reparatie is de communicatie op en top!
Tijdens onderhoud een aantal pijnpunten ontdekt, na overleg met de klant het laten uitvoeren
Toffe vriendelijke eerlijke garage waar vakmannen werken!
Mijn auto heeft een grote beurt gehad plu APK,dit alles is tot de volle tevredenheid uitgevoerd.
Goede snelle en vakkundige garage.
Alle afspraken nagekomen, vriendelijk personeel, eerlijke prijs
Vriendelijke en deskundig
duidelijke afspraken,en er wordt goed contact gehouden met de klant tijdens de onderhoudsbeirt.
Van telefoontje tot het moment dat ik met mijn auto weer op pad kon, was ik 1,5 uur kwijt. Heel blij met het snelle en goede resultaat.
Duidelijk in communicatie, overleg vooraf, prima service
Snelle actie, goed advies, vooraf kostenindicatie, goede reparatie.
Altijd worden we hier goed geholpen. 1x overstap naar andere garage gemaakt, maar toch weer terug. Hopende dat ze ons nog lang deze service kunnen bieden,.
paar maanden geleden een opel astra cabrio gekocht er waren wat problemen met het dak en kofferbak maar alles is netjes opgelost ben zeer tevreden
Storing aan mijn auto, telefonisch contact opgenomen, direct bezoek mogelijk. Snelle reactie van de storing en mogelijke oplossing.
ben goed op hoogte gehouden van werkzaamheden die nodig waren voor mijn auto.