grote beurt.. wat nodig is, is ook echt nodig.. afleveren. en op halen op tijd. altijd vriendelijk en netjes behandeld
Prettige garage waar nog aandacht voor de klant is!
Prima service en bejegening.
Altijd vriendelijk, altijd op afgesproken tijd. Ik ben heel tevreden over deze garage!
Ik heb de auto van mijn vader gekocht, die bij Schuurmans de auto had aangeschaft. Door de goede ervaringen van mijn vader heb ook ik hier de auto zijn onderhoudsbeurt en APK keuring laten doen. En ze doen wat ze afspreken. En geven goede informatie bij vragen. A.E. Bakker
Uitstekende service en vriendelijk personeel
Gestrand onderweg en de auto hier in de avond achtergelaten. Hebben alles prima afgehandeld.
Kom er al jaren en altijd prettig behandeld. Prijs vooraf duidelijk, mocht er iets anders gevonden worden wat aandacht vraagt, wordt er altijd eerst telefonisch toestemming gevraagd voor ze het gaan maken. Dus geen verrassing achteraf.
Klantvriendelijk, open en cirrect
Ze hebben meteen gereageerd op het moment dat ik ze nodig had. Ze hebben mij niet in de koud laten staan! Vakkundig en weten waar ze voor staan, menselijk, vriendelijk en meelevend!
Ik ben erg goed geholpen goede service en deze mensen weten waar ze het over hebben en denken goed met je mee
Ongelooflijk klantvriendelijk, deskundig en altijd mee dekens in de beste oplossingen voor de klant. Top
Top!
Uiterst vriendelijk, veel geduld en zeer bekwaam
Kan er altijd terecht met kleine en grote dingen. Wordt snel geholpen. En denken mee.
Duidelijk en aardige people
Ze hebben me snel en goed geholpen, zeer klantvriendelijk
Vraag voortaan of en welke updates worden grdaan. En.. vertel de consequenties.
Geweldige service, altijd correct en duidelijk
ik ben deskundig en goed geholpen, helemaal tevreden!!!!!
Factuur en uitvoering conform offerte en binnen afgesproken tijd. Zeer prettige samenwerking.
Industrieweg 34
5262GJ Vught