Nvt
Alles oké.
Je wordt altijd goed geholpen en de koffie staat altijd klaar.
Eerlijk en duidelijk in wat moet gebeuren en wat niet omdat een auto ouder is. Heb veel vertrouwen in jullie.
Kom er al zo’n 15 jaar en niet voor niets! Betrouwbaar, hulpvaardig en nooit gevoel gehad dat me een poot werd aangenaaid.
Proffesionele en vooral aardige service!
Ondanks het feit dat wij zonder afspraak langskwamen met het advies of wij veilig de weg op konden ivm een bijgeluid werd het euvel snel, professioneel verholpen en wenste ze ons een veilige reis. Het in de shop gekochte broodjes was heerlijk. Ook daar een zeer vriendelijke ontvangst. Een aanrader om hier te zijn.
Snelle en goede service. Vakkundig. Meedenkend. Vriendelijk.
Goed zoals al jarenlang gebruikelijk
Direct en goede hulp
Denken niet in problemen maar in oplossingen
Denken met je mee, zijn heel vriendelijk
Ben netjes te woord gestaan en geholpen,het werk is zoals afgesproken uitgevoerd, helemaal top, ben zeer tevreden.
Klant vriendelijk en betrouwbaar
Eerste keer pech,maar snel verholpen
Zeer fijne, vlotte communicatie. Goed geholpen en duidelijke uitleg.
Wijn worden altijd keurig te woord gestaan en zijn zeer tevreden over de afhandeling van onze vragen. In enkele pechsituatie zijn wij vlot geholpen.
Al jaren goed en netjes ontvangen. Gezellig en eerlijk advies al jarenlang.
- zeer vriendelijk - zeer kundig - heel netjes zowel de shop, de showroom maar ook de werkplaats
N.v.t
Altijd is mijn ervaring zoals gezegd klant vriendelijk en deskundig Zowel aan de telefoon als bij fysiek aanwezig Bezoek Schuurmans aan te bevelen
Snelle en goede service. Goed onderling contact
Kom al jaren daar en heb goede ervaringen
Onderhoudsbeurt gehad van de auto, snelle en duidelijke service. Auto was ruim voor de afgesproken tijd weer klaar!
Industrieweg 34
5262GJ Vught