Zeer snelle afhandeling en reparatie!
Ik had snel een huurauto nodig en dat was in no-time geregeld met formulier op de website.
Een garage waar veel bedrijven van kunnen leren
Service enz. prima. Prijs wel erg hoog, vandaar de 3 1/2 ster
Voor de banden had ik twee facturen gevraagd. Een was aangekomen en de ander zat in de spam. Verder ben ik goed geholpen. Gr Harry Jansing
Warme ontvangst. Je voelt je als klant gewaardeerd,
Ik beveel dit zeker aan bij vrienden en kennissen. Als jij een busje wilt huren.
Vriendelijk, vertrouwd en kwaliteit.
Maar toen verloren zij hun hyundai dealerschap. god weet waarom En ze hadden zo iets van alles blijft bij het oude. zou een kaart met een storingsnummer krijgen als ik onderweg stil zou komen staan. nooit gehad. gratis update van het nav. systeem bij onderhoud gecheckt na een onderhoud heb niet de indruk dat dat gedaan is kun je natuurlijk nagaan als je van tevoren de stand fotografeert. Nu heb ik een storing maar moet een afspraak maken om de computer uit te lezen. Uitlezen is een kwestie van 10 minuten zit zelf een beetje in het vak hun daarmee geconfronteerd kreeg als mededeling u bent hier niet meer welkom terwijl ik ik al een afspraak had gemaakt voor het uitlezen van de boordcomputer
Snelle reparatie door echte vakmensen met veel kennis van zaken. Zeker voor herhaling vatbaar om hier nogmaals heen te gaan.
Netjes alles volgens afspraak afgehandeld
Super service
Nog nooit problemen gehad altijd vakkundig en vriendelijlk geholpen.
Schuurmans biedt professionele en persoonlijke service op het gebied van APK en reparaties. Extra fijn is dat ze altijd vooraf een kosteninschatting geven als het om wat grotere reparaties gaat. Daardoor kom je nooit voor verrassingen te staan. Betrouwbaar adres waar je altijd vriendelijk en snel wordt geholpen.
goede service tegen goede prijs.
Fijne garage, je wordt zeer vriendelijk geholpen, snelle oplossingen als er iets is.
Goede garage waar de klant voorop staat
- Scherpe prijs - Duidelijke en heldere uitleg/toelichting - Prettig verkoopgesprek
Ik wordt altijd zeer vakkundig en klantvriendelijk geholpen. Voor mij als rijschoolhoudster is het heel belangrijk dat ik altijd weer snel de weg op geholpen wordt. Wat er ook is ze lossen het altijd snel voor me op. Gemaakte afspraken komen ze altijd na.
Even banden wisselen van beide auto’s , amper tijd voor een kop koffie. Prima service en vriendelijke medewerkers.
Zowel apk als reparatie goed uitgevoerd en vooraf prijsafspraak gemaakt. Gelukkig nog een eerlijk betrouwbaar en vriendelijke bedrijf waar je je echt klant voelt.
Zeer goede service, professioneel bedrijf.
Hele goede service, vriendelijk personeel. Kan ik een ieder aanbevelen.
Al jarenlang klant bij Autobedrijf Schuurmans. Zij hebben ons totale wagenpark in onderhoud, tot grote tevredenheid!
Industrieweg 34
5262GJ Vught