Afspraak maken ging vlot, goede service, geen klagen
Aardige nette kundige mensen
Altijd prima service, duidelijke afspraken en een no nonsens mentaliteit.
vlotte persoonlijke behandeling
Goed en bekwaam personeel
afspraak is afspraak.. simpel.. en anders bellen we.
Op korte termijn aan huis een lekke band in recordtijd gerepareerd
Ik heb prima ervaring, wat betreft service en klantvriendelijkheid.
Bij het aanschaffen van mijn nieuwe i10 ben ik goed geholpen. Aan al mijn wensen is tegemoet gekomen. Deskundig én servicegericht personeel. Top!
Heel erg tevreden met alles
Fijn en vriendelijk bedrijf niets is te veel en ze denken altijd met je mee.
Afspraken worden goed nagekomen
Op klantvriendelijke wijze word goed geluisterd naar de wensen van de klant. Vervolgens wordt op professionele wijze de werkopdracht uitgevoerd waarbij niet automatisch voor de duurste oplossing wordt gekozen.
al lang klant. gaat prima
Goed en snel geholpen . Heb er vertrouwen in .
Ben al vanaf het begin klant bij schuurmans
Goeie service .
Ik ben al jaren klant vanaf 1969 en dat blijft zo
Vriendelijk benadering en kundige behandeling van de auto ook van andere auto’s . Ik rijd een Toyota.
Goede garage
zie voorgaande
Kleine beurt voor de Kona en na een uur kon ik weer weg met een geupdate navigatiesysteem en een nagekeken motor.
Kapotte voorlamp, meteen gemaakt zonder kosten service van de zaak. Dit maak je nooit meer mee
Fijne service
Goede informatie en deskundig advies. Altijd een goed gevoel na dat de auto een onderhoudsbeurt heeft gehad. In een woord vertrouwen !!! . Heel belangrijk!!!
Industrieweg 34
5262GJ Vught