Niks op aan te merken.
Tot heden jaren lang al goede ervaringen
Uitstekende garage met goede service! Top
Ze zij goed
Zoals altijd heel kundig, professioneel en fijn geholpen. Goede service
Al jarenlang een vertrouwd adres voor aankoop en onderhoud van mijn auto's.
Alles conform afspraak
Kom er al jaren. Alles klopt gewoon Fijne mensen die met je meedenken Echter een aanrader Prijs/kwaliteitverhouding is super.
Beste service van alle autobedrijven waarmee ik ervaring heb.
Top dat uitlijnen banden gratis was!
Klantvriendelijk
Het personeel is erg vriendelijk, vragen worden duidelijk uitgelegd., de ontvangstruimte is keurig, perfecte koffie, uit een echt kopje
Afspraken worden goed nagekomen prijs/kwaliteitverhouding is goed. Er wordt meegedacht om onverwachtse problemen coulant op te lossen en personeel is vriendelijk.
Meedenkend en persoonlijke hulp.
Bel voor een afspraak en die wordt snel gemaakt; reparaties efficiënt uiutgevoerd
Ik kom hier al jaren voor onderhoud van mijn i40, ook toen het nog een Hyundai dealer was. Wordt al jaren goed geholpen en mijn auto heeft nog nooit problemen gehad onderweg.
Altijd prettig kontact
Eerlijke garage die goed onderhoud uitvoert voor nette prijzen. Goede communicatie.
Mijn nieuwe auto gekocht! Ze hebben me super geholpen met mijn oude auto. Fijne service, geeft vertrouwen.
deze keer had ik voor het wisselen van de banden een fiets gereserveerd. Het bleek nogal regenachtig die ochtend. Toen werd mij, in plaats van een leenfiets, een leenauto aangeboden. Dat was niet echt nodig maar het getuigt van veel gevoel voor service.
punctueel, vriendelijk, binnen de afgesproken tijd gereed.
De auto werd zelfs thuis afgeleverd! wat een service
Een dikke 10
Zeer aangenaam
Wederom uitstekend en vakkundig geholpen
Industrieweg 34
5262GJ Vught