aandacht, en zorg
Afspraken worden gemaakt en nagekomen!
Fijn bedrijf om mee te schakelen. Ze hebben mijn BMW van een nieuw roetfilter voorzien en uitstekende service verleend. Absolute aanrader.
Bij een autoprobleem kan ik altijd snel een afspraak maken voor een diagnose. En de oplossing wordt ook snel en goed geregeld. Je wordt echt ontzorgd!
Ik ben hier al heel lang klant, en dat wil ik graag zou houden. Service met een glimlach en vak monteurs natuurlijk.
Super goede en snelle service. Klantgericht en altijd netjes en aardig!
zie boven
Accuraat, vriendelijk, deskundig, goede prijs/kwaliteit.
Persoonlijke benadering en goede, snelle service!
Snel hulp bij pech, nette behandeling. Vervangende auto , prima
Gezellige mensen, en goede service !
Klantvriendelijk, meedenkend, betrouwbaar, deskundig. Kan al heel lang blindelings afgaan op hun bevindingen en oplossingen.
Ik wordt altijd correct geholpen.
Schuurmans is een zeer fijne garage in Vught. Eerlijke prijzen en je wordt er snel en altijd goed geholpen. Paul Gevers
Snelle services, eerlijk en klantgericht
Normaliter betaal ik direct bij de balie. Dit keer zouden wij de rekening gestuurd krijgen, dat is niet gebeurd en daardoor hebben wij niet tijdig kunnen betalen. Pas toen wij gebeld werden. Achteraf is alles goed gekomen.
Geweldige communicatie, snelle service en eerlijk advies. Ik kan dit bedrijf zonder twijfel aanraden!
het inplannen en de communicatie betreffende de onderhoudsbeurt en APK ging snel.
Men weet waarover men praat. Alles is naar tevredenheid uitgevoerd. Geen onnodige kostten.
Goede service volgens afspraak
geweldige ervaring, men neemt de tijd, of zegt als het niet uitkomt, is oprecht eerlijk. afspraak is afspraak, service op en top. van paraplu, koffie tot leenauto
Vriendelijke en behulpzame medewerkers.
Industrieweg 34
5262GJ Vught