Kom er al jaren en altijd vriendelijk en correct geholpen
had probleem met draadloos gebeld worden hebben direct actie onder nomen systeem update en het werkte weer
lekker warm, koffie, krant, vriendelijk personeel
Mijn accu had het begeven en ben zonder afspraak naar de garage gereden. Ik werd vlot geholpen, ook zonder afspraak.
Prima service. Wordt rekening gehouden met de wensen van de klant qua planning. Leenauto mogelijk. Klantvriendelijk. Bij extra reparatie altijd even persoonlijk contact en afstemming. Goede prijs kwaliteit verhouding. Extra service door auto schoon te maken bijvoorbeeld. Nauwkeurige controle op eventuele andere mankementen die je zelf niet zijn opgevallen. Carprof pechhulp gratis bij periodiek onderhoud.
Als je langskomt met een probleem helpen ze je direct even. Een kleinigheid wordt ter plekke opgelost en soms ook kostenloos. Bij apk en beurt heb ik het gevoel dat ik niet bedonderd wordt. Nette prijzen en vervangd vervoer beschikbaar als je niet zonder auto kunt
Ik wordt altijd uitstekend geholpen door zeer vriendelijk personeel.
Ik ben zeer ontevreden omdat ik nog steeds de pas niet van jullie ontvangen heb. Wel de brief. Wel betalen maar geen service.
Bandenwissel....zomer naar winter; in een half jaar tijd een prijsverhoging van 30% (van 70 naar 97 euro). Hierover is vooraf niet gecommuniceerd.
Al circa 20 jaar ben ik elke keer weer tevreden met de service van Autobedrijf Van Boven in Emmen. Je merkt duidelijk dat dit een familiebedrijf is. Iedereen heeft hart voor de zaak en de klanten. Top!
Voor de tweede keer een nieuwe auto bij Van Boven gekocht, Verkoper Raymond Spijker, voor mij persoonlijk is het een dikke 10 , super geholpen niets is teveel nog nooit zo mee gemaakt en loop toch met mijn 72 jaar al een tijdje mee veel auto's gehad veel garages gehad maar hier voel ik mij als mens en niet als nummer behandelt, zeg erbij is mijn ervaring en met Raymond Spijker, ook aan de balie wordt je heel prettig te woord gestaan, wilde toch even mijn ervaring delen, dit is zeker niet mijn laatste auto, en de volgende komt weer bij Van Boven weg , en ik hoop dan weer met meneer Spijker zaken te kunnen doen , Met Vriendelijke Groet Gerard Idzes een zeer tevreden klant
Goed en snel geholpen. Medewerkers zeer behulpzaam.
Informatie heel goed.
werd vriendelijk ontvangen, auto werd op afgesproken tijdstip gecontroleerd en er werd een heerlijke kop koffie aangeboden tijdens het wachten.
Voor de jaarlijkse onderhoudsbeurt kwamen er extra onderhoudskosten naar boven. Voordat er tot handelen werd overgegaan werd met mij overlegd. Netjes
Op vrijdag middag liep een wiel van mijn aanhanger eraf. Diverse garages in de buurt en ook de ANWB konden niet helpen. Garage van Boven gebeld en die was binnen 10 minuten ter plaatse. Hulde. Daarna naar hun werkplaats gereden en op zaterdag kon ik hem weer ophalen.
Leuke mensen die voor iedereen klaar staan. Goede snelle service en goede prijs kwaliteit.
Meer dan 20 jaar kom ik bij Van Boven in Emmen. Altijd zeer klantvriendelijk en meedenkend. Bij een accuut probleem direct geholpen. Flexibel in oplossingen. Mogelijkheid om een auto of fiets te lenen. Ik kan Van Boven in Emmen ten zeerste aanraden. Verkopen geen onzin. Nemen je serieus in elk opzicht. Zeer betrouwbaar.
Zoals altijd perfect en vriendelijk geholpen.
De auto afgeleverd voor een 2e beurt. Afgesproken om 9 uur en ik kon er op wachten. En inderdaad, 2 uurtjes later kon ik weer naar huis. Super goed geregeld.
As ls ik kom altijd even vriendelijk en als ze kunnen helpen ze jou ook direct.
Mijn auto loopt weer als een tierelier
Heel snel een bijna niet te leveren onderdeel voor een ruim 20 jarige Ignis, werd toch opgespoord. Onder het genot van een kopje koffie werd het onderdeel gemonteerd. Petje af! Zeer goede service. !
zie bovenstaande zin.
Bij een acute defect (distributieketting) werd ondanks de drukte de tijd gevonden om ons toch te helpen, zodat we toch met de auto naar de bruiloft van onze dochter konden gaan en met vakantie.
Phileas Foggstraat 10
7821AK Emmen